Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem Bogyó minden gond nélkül átvészeli az oltást.... a heten az egyik taxis mondta, hogy o is kínait kapott, egy hétig olyan rosszul volt, hogy az ellenségének sem kívánná....
Akkor neki is jobbulást.
Zsolti van lélegeztetőn....
Bár mivel már asztmával zenél bogyó (o1g,személyesen intézte neki az oltást) így már akadémikus a dolog.
bár még nem írt,remélem jobban van a házmesterünk.
A doki van lélegeztetőn vagy van egy halom lélegeztető?
Jó hír Bogyónak..... tegnap este beszéltem kórházi orvossal Zsolti haveromról (nem iszik, nem dohányzik), lélegeztető van..... azt mondta, hogy nagyon érdekes, de a dohányosok, akik elkaptak a vírust, és súlyosabb tüneteik vannak, alig kerülnek gépre, szinte mind meggyógyul. A nem dohányzók meg...... nnna mindegy, érdekes.....
Na jó,lehet ha elkezded nylogatni,engeded hogy összenyálazzon,trüszköljön az is jó lehet.Majd alaci megmondja a tutit.
lényeg hogy jellemzően felsőléguti váladékkal terjed.
Azzal a legegyszerűbb elkapni.
Hát.... Ha nem is lesmárolni.....
Az mostanában nem nehéz,smárolj le egy fertőzöttet.
Nem is írtam ilyet.
Nem is akarom hogy elkerülje. Szeretném bizonyítottan elkapni.
Pontosan.
Igen... ő sem gondolta, hogy ennyi idősen az análszextől teherbe esik - de megtörtént!
Az erős immunválasz is káros, és a fiataloknál ez okozza a gondot.
Fájerbléd haverod abban téved, hogy az immunrendszer erőssége nem függ attól, hogy ő hogy fut fel tömlővel a lépcsőn... ezt csak a genetikája határozza meg.

Védet nő.
Pipi már a 7. hónapban van (3. kép) ne baszogassátok!
Van aki szerint igen.
Sajnos nem ezen múlik.
A rák nem válogat.
A családban nálunk is volt hasonló eset, amit leírtál.
nem rongálja a máját azzal a sok szeméttel amit manapság ételként árulnak
én 27 évet dohányoztam, meg már fél éve ezt a töltő tollat szívogatom Bogyó szerintem rám ver 100 200-at szóval mi tüdőrákban nem pusztulunk el mert nincs az amit a füst ki ne nyírt volna már a szervezetünkbe Eltartósítottuk magunkat.
Aztán nem egy olyan alkeszt ismerek akinek tudományilag már 30 éve el kellett volna patkolni
ezek megérik a 90-100-at
Minden nap iszik, meg dohányzik enni alig eszik tehát egészségesen él
asszony unokatesója se ivott nem dohányzott mindig sportolt és fél éven belül kivégezte a rák negyven pár évesen
ráadásul mentős volt szóval kicsi előnyt élvezett időpont ügyileg
neki a tüdőben kezdődött a baj és szinte hétről hétre több helyen volt
az egészséges életmód nem feltétlen jár együtt a hosszú élettel
Ennyit semmi nem torzít.
Ebből semmi nem passzol rám . Akkor én megúsztam
Persze én raktam fel
De inivel értek egyett torzít a kép a szar telefon miatt
Az orvos barátom említette, hogy a sportos, egészségtudatos, nem dohányzó, nem ivó alanyokat sanyargatja most jobban.
De voltak, vannak, lesznek kivételes egyedek.