Remélem Bogyó minden gond nélkül átvészeli az oltást.... a heten az egyik taxis mondta, hogy o is kínait kapott, egy hétig olyan rosszul volt, hogy az ellenségének sem kívánná....
Bár mivel már asztmával zenél bogyó (o1g,személyesen intézte neki az oltást) így már akadémikus a dolog.
bár még nem írt,remélem jobban van a házmesterünk.
Jó hír Bogyónak..... tegnap este beszéltem kórházi orvossal Zsolti haveromról (nem iszik, nem dohányzik), lélegeztető van..... azt mondta, hogy nagyon érdekes, de a dohányosok, akik elkaptak a vírust, és súlyosabb tüneteik vannak, alig kerülnek gépre, szinte mind meggyógyul. A nem dohányzók meg...... nnna mindegy, érdekes.....
Na jó,lehet ha elkezded nylogatni,engeded hogy összenyálazzon,trüszköljön az is jó lehet.Majd alaci megmondja a tutit.
lényeg hogy jellemzően felsőléguti váladékkal terjed.
Azzal a legegyszerűbb elkapni.
Az erős immunválasz is káros, és a fiataloknál ez okozza a gondot.
Fájerbléd haverod abban téved, hogy az immunrendszer erőssége nem függ attól, hogy ő hogy fut fel tömlővel a lépcsőn... ezt csak a genetikája határozza meg.
én 27 évet dohányoztam, meg már fél éve ezt a töltő tollat szívogatom Bogyó szerintem rám ver 100 200-at szóval mi tüdőrákban nem pusztulunk el mert nincs az amit a füst ki ne nyírt volna már a szervezetünkbe Eltartósítottuk magunkat.
Aztán nem egy olyan alkeszt ismerek akinek tudományilag már 30 éve el kellett volna patkolni
ezek megérik a 90-100-at
Minden nap iszik, meg dohányzik enni alig eszik tehát egészségesen él
asszony unokatesója se ivott nem dohányzott mindig sportolt és fél éven belül kivégezte a rák negyven pár évesen
ráadásul mentős volt szóval kicsi előnyt élvezett időpont ügyileg
neki a tüdőben kezdődött a baj és szinte hétről hétre több helyen volt
az egészséges életmód nem feltétlen jár együtt a hosszú élettel
Az orvos barátom említette, hogy a sportos, egészségtudatos, nem dohányzó, nem ivó alanyokat sanyargatja most jobban.
De voltak, vannak, lesznek kivételes egyedek.
bár még nem írt,remélem jobban van a házmesterünk.
lényeg hogy jellemzően felsőléguti váladékkal terjed.
Azzal a legegyszerűbb elkapni.
Fájerbléd haverod abban téved, hogy az immunrendszer erőssége nem függ attól, hogy ő hogy fut fel tömlővel a lépcsőn... ezt csak a genetikája határozza meg.
Védet nő.
Sajnos nem ezen múlik.
A rák nem válogat.
A családban nálunk is volt hasonló eset, amit leírtál.
Aztán nem egy olyan alkeszt ismerek akinek tudományilag már 30 éve el kellett volna patkolni
ezek megérik a 90-100-at
Minden nap iszik, meg dohányzik enni alig eszik tehát egészségesen él
ráadásul mentős volt szóval kicsi előnyt élvezett időpont ügyileg
neki a tüdőben kezdődött a baj és szinte hétről hétre több helyen volt
az egészséges életmód nem feltétlen jár együtt a hosszú élettel
De inivel értek egyett torzít a kép a szar telefon miatt
De voltak, vannak, lesznek kivételes egyedek.