Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pap leszek az kúrva isten!
Egyház kimaradt
Háború, kőolaj, gyógyszer a három legnagyobb biznic a föld nevű golyóbison.
mártogató ólomnak kicsit túlzásnak tartom ini
AZON AZÉRT NEM ÁRTANA GONDOLKODNI HOGY A VILÁG KÉT NAGY OLTÁSOKAT GYÁRTÓ CÉGE NEM AKART VAGY TUDOTT MÉG ERRE OLTÁST KITALÁLNI ÉS MÁR NEM IS FOG, DE BILL GATES CÉGE AKI MÉG SOSEM CSINÁLT ILYENT ANNAK SIKERÜLT!
nagyon vékony forgács egy vödör kb 10 kiló
ilyeneket csinálok belőle kb 1 kilós rudak
Biztos, hogy nem alu forgács? Hogy bír ki belőle 10 liternyit egy ilyen fos festékes vödör? Ólomból 11 kg egy liter, ez forgács, legyen fele, akkor is 50+ kg..
Ezzel most pár évig szennyezheted a vizeinket
ez ma már töbet ér mint aminek a csomagtartójába beraktad
Vagy az ólommérgezés.
Mondtam hogy legyen hűtőmaszk a kocsin!
lemaradt a füstölős kép
szereztem ingyen ólmom forgácsot, elkeztem olvasztgatni, ha véletlen nem írnék többet elvitt a covid
Óccsad befele...
Hüjje!
Jelentem a 6 eves auto akksim elhalálozott.
Szerintem a covid vitte el mert mar regota kronikus beteg volt.
Én meg teszek mindent is.
amíg a koton és a pálinka is addig boldog a nép
Rizsa, liszt, budipapír, ezek fogynak akkor nem lesz gond.
nálunk az első hullámnál volt ez az ökölkoccolós marhaság divat, azóta itt mindenki mindenkivel kezet fog
Nem hiszem, hogy ettől jobban terjedne a vírus, hisz a vendéglátó helyek nov közepe óta zárva vannak. Meg egy hete a kisforgalmú boltiok is
Akár melyik ósen előtt elmegyek nem férnek az autók a parkolóban szerencse ez így teljesen rendbe van A soroksári ósennél azért fértek most el az autók, mert aki nem fért el a bolt előtti parkolóba az átállt a ikeáéba
Teljesen jó vagy ini ebben...
Amúgy ma kezet fogtam egy keszthelyi emberrel
Mondtam is neki segítsünk terjeszteni ezt a szart mert sosem lesz vége ha csak mindig laposítjuk a hullámot
Nincs cél igazából csak van...
Arra spóroltok?
Engem az asszony regisztrált
Mondtam neki vagy kínai vagy semmi
Karácsonyig lehet meglesz
Aki beadatja. Még mi várunk vele...