Ma elővettem a gépet egy körre, igazából nyár óta nem volt még beindítva sem, de a garázsból talán 3 hónapja kitoltam és akkor nem vettem észre, hogy valami gond lenne, de ma az első fék beesett.........háát légtelenítettem, elég bubis volt és így most jó lett, de nem tudom meddig na meg ki kéne deríteni hol levegősödött le? A főfékhengerre tippelek ami egy radiális nissin gondolom valamelyik gixeré lehetett, na majd kiderül ha jobb idő lesz és kedvem is.
Nemrég értem haza, 140 km-t szaladt a motor, remek volt a hűtése a hengereknek, lévén, hogy ez egy öreg léghűtéses szerkezet. Igen most rendesen felpumpáltam a kereket, és mentem mint az állat, szigorúan a megengedett szerint! Hátulról belement a négykeréken guruló szrjával a teherautó hátuljába, és a rendőrök meg okosan nézve körülállták! Ahelyett, hogy lebsztak volna neki két sallert, miközben megkérdik, "mi az anyádért mentél bele, a követési távolságról még nem hallottál te jószág???! Sokkal eredményesebb lett volna a fotózásnál.
sajnos ilyenkor az izom megy el, 1-2 nap és elkezdi bontani a szervezet az izmot, emiatt nem lehet táplálékhiányos állapotban sikeresen zsírból fogyni
amikor gipszem volt 5 hét alatt alig maradt combizmom, 2 év kellett mire teljesen visszajött az izom, bár ebből fél év nagyon kímélő mozgás volt
Nekem is ez volt, nem éreztem sem szagokat sem ízeket, folyamatosan fájt a fejem, köhögés..... Aztán a teszt szerint nem korona volt. Ha most lenne, akkor most biztos pozitív lennék.
Pocsék éjszakám volt, és elég xarul vagyok még mindig. Tegnap estig csak egy mérhetetlen fáradtság volt az egyetlen "mellékhatás", este fél tizenegyre viszont belázasodtam. Hidegrázás, közepes láz (38,5 - 38,8 körül), és pokoli, sosem érzett mértékű fejfájás tömény hányingerrel. Az éjjel biztosan nem aludtam két óránál többet, azt is csak most reggel. Láz elmúlt teljesen (nem vettem be rá semmit, nem volt magas), a brutális fejfájás az megmaradt. A szuri helyének nyoma sincs, nem lépett fel semmiféle gyulladás vagy duzzanat. Rettenetesen rossz közérzet, bár mintha már javulna.
Akkor máshonnan......lényegen nem változatat.