Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Totálisan,ahogy nezem nem lesz nyitas ebben a honapban.
Zoli áprilisban mindegy melyik szombaton megyek a kormányért?
Óccsó sör valakinek...
Aha, akkor valami balos luvnya, engem az első mondattól annyira irritált hogy kilőttem
Nagyon jó! Tündéri ez a csaj.
Hát dehogynem. TE tudod, meg most már mi is, hogy tudsz így aludni, ilyen slendrián munka tudatában?
Belso resz,bontott ajto,lőteri kutyat nem erdekel.
Ez nem is rossz ötlet, kipróbáljuk
Elég lassan haladsz, meg mik azok a horpadások, csináld csak meg rendesen!
Caak hogy pipi megnyugodjon.
B oldal alapozó.
egyik munkatársamnak a sógorának telefonos boltja volt, aztán amikor kikoptak a típusok mindig elhozta a kamu telefonokat
ezek teljesen úgy néztek ki mint az eredetiek a súlyuk is kb megegyezett a gombokat is lehetett nyomogatni de semmi nem volt bennük
aztán a vonat ülésre mindig rátettünk egyet-egyet, az ülőlap meg a hátlap találkozásánál a fal mellett, alig látszódott simán úgy nézett ki mintha zsebből csúszott volna ki
úgy hogy lássuk mit csinálnak a népek
aztán azon röhögtünk milyen színészkedések voltak
elsóztunk így évente 8-10 telefont
Az tök jó poén kár, hogy anno ez nem jutott eszembe
Amilyen igenyes a pizzad azert nem teged kernelek oltadt kotyvasztani.
Ini! Álláshirdetés!
Ne is mondd, az első munkahelyemen baleset is volt ilyesmiből: valami barom egy VIM-es dobozt öntött ki ólommal, majd elhelyezte a forgácsoló műhelyben a "gyalogút" közepén. Ugye az első arra járó mit csinál? Belerúgott mint egy focilabdába: két lábujja tört el.
de főleg az , aki a gyárépítésre, meg a vakcinagyártásra felnyalja a támogatást
Örülünk Vincent!
Gyerekkoromban hülyültünk ilyennel öntöttem egy kb. 15 cm átmérőjű gömböt, aztán kívülről ráhúztam egy felvágott pöttyös gumilabdát, és hanyagul leraktam az asztalomra. Mikor a haverok fel akarták kapni, volt meglepett arc - ezen röhögtünk Két rossz akkuból simán kijött ennyi...
Azóta pont a múlt év végén öntöttem megint, puskatusra nehezítés kellett, kb. 60 dkg-os tojás alakú lap.
azt azért nem tudom miért kell ehhez gyárat építeni
3 ibc tartálynyi anyag lefedné az egész lakosság vakcinaigényét
Na ezek azok a dolgok amit akár egy tanyasi udvaron összetákolt osb lapos tákolmányban is meg tudnának csinálni. A traktor az ibc tartályt meg ki tudná vinni a kamionig
Gondolom helyet kell megint csinálni néhány mrd nyi pénznek
Akkor most örülünk?
már épül is a gyár izraeli segítséggel. meg vagyunk mentve
mire beoltanak minden magyart, addigra kezdődik minden újból
Ámen