egyik munkatársamnak a sógorának telefonos boltja volt, aztán amikor kikoptak a típusok mindig elhozta a kamu telefonokat
ezek teljesen úgy néztek ki mint az eredetiek a súlyuk is kb megegyezett a gombokat is lehetett nyomogatni de semmi nem volt bennük
aztán a vonat ülésre mindig rátettünk egyet-egyet, az ülőlap meg a hátlap találkozásánál a fal mellett, alig látszódott simán úgy nézett ki mintha zsebből csúszott volna ki
úgy hogy lássuk mit csinálnak a népek
aztán azon röhögtünk milyen színészkedések voltak
elsóztunk így évente 8-10 telefont
Ne is mondd, az első munkahelyemen baleset is volt ilyesmiből: valami barom egy VIM-es dobozt öntött ki ólommal, majd elhelyezte a forgácsoló műhelyben a "gyalogút" közepén. Ugye az első arra járó mit csinál? Belerúgott mint egy focilabdába: két lábujja tört el.
Gyerekkoromban hülyültünk ilyennel öntöttem egy kb. 15 cm átmérőjű gömböt, aztán kívülről ráhúztam egy felvágott pöttyös gumilabdát, és hanyagul leraktam az asztalomra. Mikor a haverok fel akarták kapni, volt meglepett arc - ezen röhögtünk Két rossz akkuból simán kijött ennyi...
Azóta pont a múlt év végén öntöttem megint, puskatusra nehezítés kellett, kb. 60 dkg-os tojás alakú lap.
azt azért nem tudom miért kell ehhez gyárat építeni
3 ibc tartálynyi anyag lefedné az egész lakosság vakcinaigényét
Na ezek azok a dolgok amit akár egy tanyasi udvaron összetákolt osb lapos tákolmányban is meg tudnának csinálni. A traktor az ibc tartályt meg ki tudná vinni a kamionig
Gondolom helyet kell megint csinálni néhány mrd nyi pénznek
B oldal alapozó.
ezek teljesen úgy néztek ki mint az eredetiek a súlyuk is kb megegyezett a gombokat is lehetett nyomogatni de semmi nem volt bennük
aztán a vonat ülésre mindig rátettünk egyet-egyet, az ülőlap meg a hátlap találkozásánál a fal mellett, alig látszódott simán úgy nézett ki mintha zsebből csúszott volna ki
úgy hogy lássuk mit csinálnak a népek
aztán azon röhögtünk milyen színészkedések voltak
elsóztunk így évente 8-10 telefont
Azóta pont a múlt év végén öntöttem megint, puskatusra nehezítés kellett, kb. 60 dkg-os tojás alakú lap.
3 ibc tartálynyi anyag lefedné az egész lakosság vakcinaigényét
Na ezek azok a dolgok amit akár egy tanyasi udvaron összetákolt osb lapos tákolmányban is meg tudnának csinálni. A traktor az ibc tartályt meg ki tudná vinni a kamionig
Gondolom helyet kell megint csinálni néhány mrd nyi pénznek