Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

x luccnak reggel láttam a reklámját a tv-ben az most akkor nyitva lehet?
szerintem teljesen rendbe van Én elnézegetném ahogy gereblyézgeti a portát
igen? Nem tudom épen sütéshez kerestem receptet a jútún amikor bedobta ezt. Szolidan visszafogott külső aztán még is megfogott benne valami rákattintottam
Aztán cuki kis csaj ez Azt nem tudtam, hogy annak a ramaty puzsérnak a nője
imádom ezeket a paripa arcú menyecskéket, szívesen csapkodnám az arcát a szaros fasszal a seggből-szájba akció közben
Igazabol eroltetten afektalo ribi.
Olyan lekmetyütyü feje van.
Ez most a puzser csaja vagy nem?
egyébként igen
én így oldottam meg
Kulso csatorna,fel a tetőterbe,onban le a bojlerig.
Havi 3e a 80 literes bojlerünk fogyasztasa,ket szemelynek untig eleg.Vagj vissza a cigikoltsegbol es fussa.
Nincs áram, nincs megfelelő keresztmetszetű vezeték a környéken. Csak hosszas falvésésekkel lehetne oda vinni. De nappali árammal nem szívesen fűteném, az totál kidobott pénz, éjszakai nekem meg nincs.
Mert a rendelkezésre álló hely kisebb, mint az egyetlen kapható kémény nélküli tárolós bojler (a 80 literes Hajdú) külső méretei.
Varjal,kitalalom,ezert szemelyesen a vitya a felelős.
Amugy bassz be egy villanybojlert es problem solved.
Túrd a nete azt kedden irány a bót venni...
miért nem fér be?
Nem vagyok jól, idegileg teljesen vegetatív lettem. Imádott, öreg, összkomfortos lakásomból egy komfort nélkülibe kerültem, anélkül hogy egyetlen métert is mozdultam volna.
Röviden: pár hónapja betegeskedő (enyhén csöpögő) tárolós gázbojlerem ma szétdurrant egy kis víznyomás ingadozástól. Leszereltem, szétszereltem, és teljesen szét van rozsdásodva a nyomásálló tartály, szóval kuka. A helyére passzoló gyártmány nem létezik, az egyetlen kapható alternatívája meg nem fér be a helyére.
Ramaty az idő, ilyen lesz a hónap. A kormány meg magura a motorkámra.
Az és egész finom, pálesz mellé.
Ezek szerint mar jol vagy.pedig remenykedtem.
Fasza köszi! Majd privibe küld el a boltod címét, azt előtte hívlak ha gurulok érte...
Na, ezt a kormányt már akár ma is vihetnéd - melegebb égtájakra. Örökre.
Lidi? Ennek a búzája elég jó.