Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért is jó a véradás, ha gebasz van értesítenek...
Az első naptól 30 napon keresztül oltattam magam.
A vérből azonnal kimutatták a kórházban a embólia gyanúját.
Komolyan kell venni ezt és megússzuk!
A vérrög ellen - nem sokat, de valamennyit - saját magad is tudsz tenni: 2 hétig napi 1-2 szem Aspirin Protect (vénynélküli) és sok vízivás. Nem vicc, és is ezt csinálom, orvosi javallatra.
Fognak is. És ök lesznek majd. a világ urai nem az atombirtoklók.
Csak nem nekünk.
Szerintem meg sima orosz rulett. Minden egyes oltás alkalmával.
Nem jo a matekod, mert nem tudhatod a kovid milyen hatással van egy adott emberre. A vérrög meg nagyjábol számolhato.
De ugye ezen is lehet gazdagodni........ de nagyon........
Nyugdíjreform kevéssé humánus módja....
Sajnos nagyon sanszos......
Mert ennek a "legrosszabbnak" tartott vakcinának is kb. KÉTEZERSZER nagyobb a túlélési esélye, mintha egy krónikus beteg megfertőződik. Sima matek, mit nem lehet ezen megérteni?
Média
Túlnépesedés...
De hiszen pont azt szajkozzák hogy a kronikus.betegek mielöbb oltakozzanak
Én is teszteltem ma egyet, újgumi, láncszett, gátlók felújítva... fasza motor még mindig a KTM
Ez a nő beteg volt... sejtésem nincs, kinek érdeke a pánik keltés
Ott zacskózzák mikor még bent vagyok, húsos ládába, majd viszik feldolgozásra az még több óra...
Gondolom mert a laborban.ugyis átnézik, mielött bezacskózzák.
Ami felettébb érdekes, önkéntes véradásnál nincs kofidisz teszt. Jan.29-én voltam sima szokásos procedúra... e hó vége felé mehetek, és menni is fogok.
Az oltást még asszem kihagyom egy darabig...
Szerintem meg nem éri meg. Lehet a virust tulélem de ha a vérrög miatt pont én döglök meg az nem jó buli.
Majd ha beérik és tényleg biztonságos lesz akkor lesz ok. Most még nem az, nincs semmilyen hosszutávu tapasztalat. Arrol nem beszélve hogy folyamatosan oltani akarnak mert a mutálodás miatt nem kapsz állando védettséget.
Nem hogy nincs vége, hanem még csak mostanában kezdődik. Nem is az a cél , hogy vége legyen. Akkor mihez kezdenek a rengeteg oltóanyaggal?
Szép meglátás.
Én sem adtam eddig soha hitelt egy újságnak sem, szerintem nem fizetnék vissza.
Egyik se ér semmit, hidd el!
Én eddig se adtam hitelt nekik.
Egyik kutya másik eb......
Az angoloknál beadtak 13 millió Astrát, az Eu-ban pedig eddig bő 3 milliót. Eddig 80 súlyos trombózisos eset volt összesen, amelyek közül kevesebb mint 30 végződött a beteg halálával. Némileg jobb a túlélési aránya, mint a járványnak (Mo-n minden HARMINCADIK igazolt fertőzött meghalt az eddigi 507 ezerből (16790-en). Szóval megéri oltatni még ezzel, a legkockázatosabbnak tűnő vakcinával is. Ja, és a járványnak még nagyon nincs vége.
Szegény Gödény, most mire gondoljon ezek után?