A vérrög ellen - nem sokat, de valamennyit - saját magad is tudsz tenni: 2 hétig napi 1-2 szem Aspirin Protect (vénynélküli) és sok vízivás. Nem vicc, és is ezt csinálom, orvosi javallatra.
Szerintem meg sima orosz rulett. Minden egyes oltás alkalmával.
Nem jo a matekod, mert nem tudhatod a kovid milyen hatással van egy adott emberre. A vérrög meg nagyjábol számolhato.
Mert ennek a "legrosszabbnak" tartott vakcinának is kb. KÉTEZERSZER nagyobb a túlélési esélye, mintha egy krónikus beteg megfertőződik. Sima matek, mit nem lehet ezen megérteni?
Ami felettébb érdekes, önkéntes véradásnál nincs kofidisz teszt. Jan.29-én voltam sima szokásos procedúra... e hó vége felé mehetek, és menni is fogok.
Az oltást még asszem kihagyom egy darabig...
Szerintem meg nem éri meg. Lehet a virust tulélem de ha a vérrög miatt pont én döglök meg az nem jó buli.
Majd ha beérik és tényleg biztonságos lesz akkor lesz ok. Most még nem az, nincs semmilyen hosszutávu tapasztalat. Arrol nem beszélve hogy folyamatosan oltani akarnak mert a mutálodás miatt nem kapsz állando védettséget.
Az angoloknál beadtak 13 millió Astrát, az Eu-ban pedig eddig bő 3 milliót. Eddig 80 súlyos trombózisos eset volt összesen, amelyek közül kevesebb mint 30 végződött a beteg halálával. Némileg jobb a túlélési aránya, mint a járványnak (Mo-n minden HARMINCADIK igazolt fertőzött meghalt az eddigi 507 ezerből (16790-en). Szóval megéri oltatni még ezzel, a legkockázatosabbnak tűnő vakcinával is. Ja, és a járványnak még nagyon nincs vége.
A vérből azonnal kimutatták a kórházban a embólia gyanúját.
Komolyan kell venni ezt és megússzuk!
Nem jo a matekod, mert nem tudhatod a kovid milyen hatással van egy adott emberre. A vérrög meg nagyjábol számolhato.
Az oltást még asszem kihagyom egy darabig...
Majd ha beérik és tényleg biztonságos lesz akkor lesz ok. Most még nem az, nincs semmilyen hosszutávu tapasztalat. Arrol nem beszélve hogy folyamatosan oltani akarnak mert a mutálodás miatt nem kapsz állando védettséget.
Én eddig se adtam hitelt nekik.
Egyik kutya másik eb......