Pedig most igaza van.Ahogy írtad "igazolt fertőzött" nincs hozzáadva az akin úgy ment át hogy észre sem vette,és mindjárt más a halálozási arány,a másik oldal a halálesetek száma.Abból meg ha kivonjuk a végstádiumos rákosokat a vese-máj elégtelenségben szenvedőket meg még egy csomó más betegségben szenvedőt teljesen más lesz a matek.Szóval ezekkel a számokkal csak a hülyéket tudják megvezetni.
Ja,igen.Ezt a kérdést feltették a Cecíl néninek is.
Mi volt válasz?
Amíg nem ismerjük a hosszútávu hatását,addig nem lehet kötelezővé tenni.
Magyarul kísérleti fázis van.
Csak azt az oltást nem három honap alatt kutyulták.ki. és.nem volt mind kötelezö. Az influenza oltás se kötelezö, ne keverd az oltásokat.
Az meg hogy mit irnak majdnem mindegy mert nem egyedi eset. Rádásul hasonlorol én is tudok, bár az sem bizonyitott. De sok a véletlen.
írja a cikk, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a 2 dolog összefüggésben van De azért leadják tényként, hogy az oltóanyag beadása után halt meg
Az aki oltatná magát azt is elbizonytalanítja az ilyen cikk, az összes ország összes kormány meg azon fáradozik, hogy a bizonytalankodókat meggözzék
Azért a szocrendszernek voltak előnyei is Az ilyen jellegű oltásnak eleve kötelező oltás volt a neve.. Azt nem kérdezték a delikvenst, hogy akarja-e vinni rá a gyerekét. Emlééxem volt amikor az iskolával vonultunk ilyen oltásokra. Még örültünk is neki, mert 1 tanítási nap ugrott
Volt egy helyben meg volt egy amit a laborban néztek.Mindkettő negatív.Bár azt már hallottam több helyről hogy igen szépen el lehet cseszni a mintavételt.
én nyitókapával csinálom az alját az sokkal vékonyabb mint az ásó, és sokkal gyorsabb, felénk homok van ahol nincs gyökér ott a legjobb eszköz, kb harmad rész beton spórolás
Ja most hetvegen toloajto festes.
Mi volt válasz?
Amíg nem ismerjük a hosszútávu hatását,addig nem lehet kötelezővé tenni.
Magyarul kísérleti fázis van.
Az meg hogy mit irnak majdnem mindegy mert nem egyedi eset. Rádásul hasonlorol én is tudok, bár az sem bizonyitott. De sok a véletlen.
Az aki oltatná magát azt is elbizonytalanítja az ilyen cikk, az összes ország összes kormány meg azon fáradozik, hogy a bizonytalankodókat meggözzék
Azért a szocrendszernek voltak előnyei is
egy időben arról volt szó nem lehet inni ha beadják az oltást, lehet csak a ruszkinál nem emlékszem
de azóta se hallani erről
Nem mertél lídl sört inni az oltás után