Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig most igaza van.Ahogy írtad "igazolt fertőzött" nincs hozzáadva az akin úgy ment át hogy észre sem vette,és mindjárt más a halálozási arány,a másik oldal a halálesetek száma.Abból meg ha kivonjuk a végstádiumos rákosokat a vese-máj elégtelenségben szenvedőket meg még egy csomó más betegségben szenvedőt teljesen más lesz a matek.Szóval ezekkel a számokkal csak a hülyéket tudják megvezetni.
Nem jobb, de csak lassan, lassítsunk, nem szar az, hogy elkapkodjuk...
Mindig motorozni kell menni.
Ja most hetvegen toloajto festes.
Persze, sokkal jobb lélegeztető gépre kötve, a járványba beledögleni.
Elég szar az ember kisérlet, ezen már auswitz után.is hisztiztek egy csomot.
Ja,igen.Ezt a kérdést feltették a Cecíl néninek is.
Mi volt válasz?
Amíg nem ismerjük a hosszútávu hatását,addig nem lehet kötelezővé tenni.
Magyarul kísérleti fázis van.
Ebben most igazad van. Ugy hogy ö semmiképp ne oltakozzon mert neki nem sok esélyt ad az oltás után fejfájás
Dehogynem: már többen is megállapítottuk, hogy pontosan EGY agysejted van. Tévedés kizárva.
Csak azt az oltást nem három honap alatt kutyulták.ki. és.nem volt mind kötelezö. Az influenza oltás se kötelezö, ne keverd az oltásokat.
Az meg hogy mit irnak majdnem mindegy mert nem egyedi eset. Rádásul hasonlorol én is tudok, bár az sem bizonyitott. De sok a véletlen.
bogyó hagyjad már ezeket a számokat ezek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal
írja a cikk, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a 2 dolog összefüggésben van De azért leadják tényként, hogy az oltóanyag beadása után halt meg
Az aki oltatná magát azt is elbizonytalanítja az ilyen cikk, az összes ország összes kormány meg azon fáradozik, hogy a bizonytalankodókat meggözzék
Azért a szocrendszernek voltak előnyei is Az ilyen jellegű oltásnak eleve kötelező oltás volt a neve.. Azt nem kérdezték a delikvenst, hogy akarja-e vinni rá a gyerekét. Emlééxem volt amikor az iskolával vonultunk ilyen oltásokra. Még örültünk is neki, mert 1 tanítási nap ugrott
Ja. Csak nem.ekkora mértékben. Oltás helye piros és kész......
szerintem meg ez a normális Reagál rá a szervezet. Emlékeim szerint ez gyerekkorunkban is így volt
Volt egy helyben meg volt egy amit a laborban néztek.Mindkettő negatív.Bár azt már hallottam több helyről hogy igen szépen el lehet cseszni a mintavételt.
tényleg
egy időben arról volt szó nem lehet inni ha beadják az oltást, lehet csak a ruszkinál nem emlékszem
de azóta se hallani erről
szerintem ez simán csak alkoholelvonási tünet
Nem mertél lídl sört inni az oltás után
Hülye trükk mert akkor késöbb kell vele foglalkozni
az előbb már leírtam, mondtam már a füst eltartósított minket
De majd eljő az idő, hogy szépen emeli az elejét kettedikben is......
Ma majdnem mentem én is, de aztán ittam...
A trukk hogy el kell menni motorozni helyette.
Ettöl fosok én is.
az úgy jó szar lesz mert ahogy csapkodja az ember a gyökereket kiszélesedik az árok, aztán gurulnak a forintok számolatlanul
Nálunk szivás mert csomo gaz nött mellette meg apro fa, ráadásul a szomszéd.felöl is mer szarik rá. Áso ember már van de nem tom mikorra végez.
én nyitókapával csinálom az alját az sokkal vékonyabb mint az ásó, és sokkal gyorsabb, felénk homok van ahol nincs gyökér ott a legjobb eszköz, kb harmad rész beton spórolás