Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek, idejönnek azok maguktol és.sokasodnak, terjeszkednek.
Már megint ássunk egy új metrót?!
Olvastam erről egy 4 oldalas tanulmányt amikor felütötte a fejét a világban a Covid.
Sajnos igaz.
Az pont a nekedvalo hely........
A fécc a gugli és az amazon gyakorlatilag az egész világot irányítja - vélemény formálással. A választások így dőlnek el... egyedül Kína áll még, egyrészt diktatúra, másrészt saját févcc-ük van.
Földalatti mozgalamat kell inditani
Észak-Koreába. Ott buli az élet, és még járvány sincs állítólag....
Kinába?
Azt nem gondolnám.
Hát lassan ki kell vándorolni, mert itten a fődön komoly problémák vannak
Médián keresztül azt tesznek a világgal, amit csak szeretnének.
Mi.meg gyurcsotány féléket
Akkor olyan vagy, mint a falusi kocsmáros: vizezed a vért (bort).
Ujjbegyet szúrnak tesztre, vérnyomást mérnek, meg van egy hosszú lista amit ki kell töltened... Utána mikor veszik a vért akkor kémcsőbe is vesznek külön amit bevizsgálnak.. Véradás előtt ajánlatos legalább 2,5-3 liter vizet meginni a nap folyamán, hogy könnyebben le tudd adni. Nekem fél lityi 3:24 alatt sikerült örültek, hogy ez rekord, mondom én ne vérezzek egy esetleges baleset miatt mert pikk pakk elvérzek.
"Migránsok!" "Soros!" "Brüsszel!"
Ezt már ismerjük sajnos....
Médiában nagy lové van, de onnan nem lesz hatalom mindenki felett.. a net már lehet jo megközelités.
De az igazi az ha félelemben tudod tartani a tömegeket és irányitani tudod.
Média.
Az imént leírtam.
Lassan már magunl se tudjuk
Lesznek? Már kb. 50 éve azok. Az atom 30 éve elavult. Most a média és a net az új atom.
Amúgy ti melyik bolygón éltek?
Mert lehet hogy holnap.más jár igy.....az astrazeneca körül egyre több a probléma.
Benne volt a cikkben, hogy alvadási zavara volt... lehet, nem pont ezt a fajtát kellett volna kapnia. Emberi hiba. Mit elrágódtok ezen...
Nem tudom, véradás előtt milyen tesztet végeznek.
Én másfél órát vártam erre az eredményre a sürgősségin annó.
10X magasabb volt a megengedettnél.
Ez teljesen igy van, bár sose adtam vért de már csak emiatt is érdemes.
Igen, ez konkrétan gyomorfekélyt.
De arra is van gyógyszer!
Na pont neked találták ki a gyogyszer reklámokat. Az egyik mellékhatására szedj másikat. Aztán arra amit az okoz egy harmadikat.......