Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..amúgy nem pont ilyesmit tervezel pénzért?
A gyártópartnereink Debrecenben vannak sajnos - őket ismerem csak lézervágóval. Az meg mind rengeteg idő.....
HOGY TE MIJEN 1 SZERENCSÉTLEN VAGY, PERSZE NAPHOSZAT IT ÍROGATNI AZ MEGY MÉG NEKED IS
nem kell neked akkora lemez... csak annyival nagyobb, mint a lyukak különbsége... Mérnök Úr és 6-os se kell, 4-es is sok... egy 40x4-es laposvas szakítószilárdsága több tonna.
AGYMOSOTT ATV-ÉS GYÖKÉR http://youtu.be/lVK9uyGc8hg
bárhol ahol van lézergép
még a lyukakat is kivágják, a lemez gombok, a vágás lehet 3-4 ezer
de ha nagyon nem megy akkor laposvas és hegeszteni kell, házfalat nagy kár lenne szétverni
De hol vágatok én egy 400x300 mm-es darab vastag lemezt?
vágass egy 6os lemezt és arra akaszd fel
2 lyuk ott ahol a régi volt 2 lyuk ahol az új és 2 csavarral fel lehet fogatni
aztán nem kell bontani meg lemezelni
az kurva jó cucc, erdélybe ha mentünk 6-8 ember simán fürdött és volt forró víz folyamatosan, igaz toltuk a fát ezerrel bele
fűti is a helyiséget, csak kicsit füstös begyújtáskor
Valamit csinálni kell, mert max. pár napig vagyok hajlandó lavorból mosakodni. Kedden utána járok, hogy melyik Szatmári boltban van ténylegesen készleten is, és elmegyek érte. A falat át kell majd fúrni (vályog) és kívülre laposvasat tenni, mert teljesen máshová esik és más távolságú a két rögzítő fül. A régi az kívülről be lett vésve és be lett vakolva / kőporozva 20 éve.

https://www.szatmari.hu/termek...
Nagy mutternál fatüzelésű volt, de még most is kapni.
ha teszel a tetejére egy hővédő lemezt akkor nem hinném hogy gondolt okozna a 30 helyett 20 centi, de nem vagyok szakember
én tettem egy ilyen biszbaszt aztán e fölött 5 centire már elviseli a kéz a felszálló hőt
Szélességben is van vagy 2 centi gond (de talán megoldható), de a fő probléma a magassága. A régi fel volt nyomva a plafonig, efölött meg minimum 300 mm helyet kell hagyni - nem fér be alá a mosógép, azt meg nincs hová tenni. (mindössze 205 centi alacsony a helyiség). ( A régi az oldalán, a fal felől nyomta ki az égésterméket, ez meg a tetején).
szélességben nem fér vagy magasságban? nekünk a 120as fölött is van vagy 30 centi alul meg fél méter a kádig, azért is engettem le mert égette a plafont
van valami relé ami átvált az éjszakaira ha van adás, kawa biztos tudja mi a neve, aztán lehet vele kicsit spórolni, ha szerencséd van ebben az évtizedben visszajön az ára
Nekünk KF60-as, kémény nélküli gázbojler volt, az is "cipőkanállal" bapasszítva a helyére. Ehelyett kell valahogyan a 80 literes Hajdút beküzdeni.
nekünk 120literes gázbojler van 20 éve megy és eddig még teljesen jó
ha fullra ki van használva akkor nyáron kb 1.5 óra mire újra felfűt, télen meg 2.5-3 óra
Nekem van "éjszakai", de a nappalin használom a 120-as bojlert mert annyira rapszódikus és rövid ideig van a kapcsolt áram, hogy kettőnknek a napi kétszeri fürdés már nem jön ki és amúgy szerintem, nem olyan drága nappalin sem, hogy értelme legyen kínlódni vele, az előző házunknál a fég gázmelegítő volt, de a víznyomás ingadozás miatt állandóan szoptunk vele, hogy kikapcsolgatott, változott a vízhő meg ilyenek, a bojlerrel nincs ilyen gondunk.
Az bakker az.
Az én seggemre ne is pályázz!
nem a videós picsáról van szó?

eddig még nem sikerült bebuzulni, szerintem ezen már nem fogok változtatni
Bogyóval vagy Pipivel? Vagy "is"? a fene a gusztusod
ha a pizza tészta vékony és nem zsíros, és ha az aktus gyors én bevállalom
pálinka meg olyan, ha én viszem akkor iszok belőle