Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek éttermiségik.
Vagyis gyosetterrmben kikötő neprajzos, büfeszakos entelkeküellek.
mostmar infulenszerek a tube-on.
Dehogy, meghagyom Pipinek... néztek pár ilyen vidit, amin libsik agitálnak, aztán esztek egy kis házi pizzát, majd jöhet az aktus Én sehogy nem illenék a képbe
Tudod mit? Még akár te is leszophatsz....
Ballib momentumos luvnya, fegyör harcostársa.... mi van, le akarod szopni Bogyót, hogy ilyeneket nézel?
én is parasztgyerek vagyok mégis meg tudom csinálni.........
valószínűleg nem találkozott még velem
inikém mint nyúlnak a lórács tudod
De hogy a picsába tud egy értelmiségi nő összeállni a Puzsérral?!
csak azért mert ha meg tudod mondani mit használsz direktbe linkelem a reklám blokkolót

amúgy a w7 fényképnézegetője elérhető a w10 alatt is csak 2 regisztrációs bejegyzést kell telepítened, de akár a w7 start menüje is elérhető a w10 alatt, nem teljesen azonos de a kinézet és az elrendezés nagyon hasonló
Vetted a fenét Itt egy bájos mosolygós szemű szende lány látható aki megijed az árnyékától is
egyébként ezen a képen egy kicsit olyan lapított orra van
Mondjuk a pétereket meg nem szeretem
Mint mondta igenytelen slampos ferfiruha, kinyutt pulover zdro smink, affektalo éttermisegi nyelvezet, de annyira nem igenytelen hogy veled osszealljon, talan a Neandermüllernel lenne eselyed.
explóler, fájerfox króm.
Az explólert szeretem(szerettem a legjobban de már alig nyit meg valamit) az edge meg nekem már túl bonyolúlt. Vagyis nekem minden túl bonyolúlt ami eltér a régi megszokottól innen a nókia c2-ő is Aztán valamikor szólni kell az ismerősnek túrja le a mostani vindózt mert nem jön január óta hozzá frissítés azt kezd vacakolni. A céges gépen a 10 vindóz van annak a fényképkezelője meg egy rakás fos, próbálom addig húzni amíg lehet
azért első pillantásra levettem hogy szereti ha csapkodják az arcát a fasszal
mi a böngésződ neve?
Inikém képmetszőzni is tőled tanultam meg (amit azóta is használok és nagyon köszönöm ) Honnan a fenéből gondolod, hogy én tudom mi az a úblok meg, hogy még telepíteni is tudom
Most, hogy nézelődök itt a neten talán nem is annyira szerény mint első ránézésre
Egyébként momentumos vezér volt aztán odébbállt a hülyéktől
Azért tudnék mit kezdeni vele
A ribi eleg igenytelen,de azert nem annyira.
telepítsd már az ublock origint aztán nem kell cipó reklámokat nézegetned
aha
ja megnéztem tényleg az Kár érte többet érdemelne
mondjuk engem
Webshop megy.
ezek elfelejtetek szólni, hogy nem kell leadni a reklámot?
Ezt a 20 %-os akciót nyomatják a jövőhétre