Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre jobb.
A középtámaszt flexeld le a faszba.Rossz hallgatni.
Már leszűkült a keresés a Hondára, kijött az X-ADV még több műanyaggal Forza 750 néven, egyből szerelmes is lettem
Nem,van mindenhol,viszont ott nagy a dózis.
jártam pesten láttam ilyeneket nyitva Biztos az is nélkülözhetetlen kategória egy vicc
Mert csak ott van kovidos?
Mondtam,betipegsz a szentálszló elé az egyik szabadnapodon,ha hoznak egy hörögve feterengőt nagy levegő és egy cuppanós nyelves.
Oszt má mehetsz is.
T-max,X-ADV vonal.
És ezt hogy kiviteleznék?
Hát jó lenne már. Tukmálják az emberre itt a melóhelyen az oltást. Bár most gondolkodom hogy veszek egy Biosynex tesztet mert szerintem a múltkor átestem rajta, csak akkor a statisztika nem ezt kívánta.
nyuszimotor?
ez amúgy tiszta vicc..... az x négyzetméter/fő teljesen jó lenne.....
Ő nem balnamotort akar hanem bizgerét.
k1600?
Szerintem mind.
Motorkát kellene nézegetnem, a szalonok nyitva vannak vajon?
Unom a banánt.
Amúgy egy négyzetméter arányos létszámkorlát lehetne,vagy legalább szopassák már meg az üzleti szektor 80%-át ne csak a 20-at.
Vagy lehetne időkorlát a nyitvatartásra.
Mer most ha nem lehet plázákban,ruhabótban flangálni megyünk a barkácsáruházba heringet játszani,mer azt lehet.
Több emberi odafigyelést is lehetne,de valójában már beleszarnak azemberek.
Szóval akár a lovak közé is lehetne dobni a gyeplőt és mehetne a buli,pia,plázázás dögivel,csak az EÜ intézményeket zárnám be.
Aki elkapja és gyenge beledögölhetne az árokparton is.
Legalább a tűzoltónk is előbb kapná el hamár nem fogadta meg a fertőzött smárolás ötletét.
Szinte biztos, hogy van összefüggés...hisz a védöoltások lényege hogy magát a vírust szimulálják, de úgy hogy nem okozhatnak komolyabb tüneteket...na akinél mégis okoznak, az jobb hogy nem találkozott az igazival, ami még szaporodik is benne...
4hét lesz az, mint tavaly tavasszal. Szigorúan. Bár reménykedem hogy rossz az info
passz. Ezt nem lehet tudni. Nem biztos, hogy van összefüggés
a multik azok kiváltságosak ők árulhatják a gúnyát is én nem mert be kell legyek zárva
Állítólag a fejlett nyugaton ezt megoldották, hogy non food árut nem árulhjattak a multik, nem juthattak versenyelőnyhöz azokhoz képest akik kénytelenek voltak bezárni
Tegnap beszélgettem ezzel a bankártyaolvasós faszival, azt mondja néhányunkon kívűl tényleg nincs senki bezárva virgágbolt amelyik árul virágföldet is az nyitva lehet
egyenlőre amit tudok a vendéglátóhelyek a gúnya és bútorboltok vannak zárva ezt könnyebb felsorolni mint azt amelyik nyitva lehet ez a helyzet
Nekem a szüleim és az anyós após is megkapta, egyiknek sem lett semmilyen mellékhatás tünete sem...Akinek egy védőoltástól komoly tünetei vannak, annak mi lenne magától a vírustól?
anyós a kínait kapta meg őt is leverte a lábáról
édesanyám édesapám is megkapta a kínait kutya bajuk. Inkább azon szentségelnek miért olyan soká kapják a következőt
Szerintem ez szervezet függő. Mint az is, hogy ha valaki elkapja milyen mértékű a lefolyása. Kár ezen rugózni. Inkább azt kellene tudniuk már megfejteni ez minek a függvénye. Bár igazából az sem fontos annyira Vagy így vagy úgy úgy is túl lesz rajta mindenki.
valami igazi szigorítás jöhetne
pl a multi is csak élelmiszert árulhatna azt is úgy hogy az árusító területe 80%- ban csak az lehet
pedig nem veszi az adatokat
gondolom nagyon régi az operációs rendszere
tudsz valamit?
Szerintem mindjárt 10 óra aszt bejelentenk újabb 2 hetet
Lehet megfejelik még valami szigorítással