Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Gondolod a Pfizer a szent grál? Állítólag azzal is voltak problémák.
Pont ezt ugatom, féléves sincs egyik se de már esküsztök jobbra rossazbbra. Vagy ez csak balos hangulatkeltés?
azt kiszámolod reálértéken a 2011 ben 130 többet ért mint most a 230 ad
Dehogy nem, a Viktor Pfizer-ét is átcímkézték a propagandafotó kedvéért.
nem lehet ezeket átcímkézni, ki milyet kér Legalább mindenkin azt kapna amit szeretne
Első lépésként ivartalanítani kellene hogy az idióta gének ne szaporodjanak
Az összes ilyen barom megérdemelné hogy kapjon hátulról egy pofont.
Ilyen sztorim nekem is volt. Anno még a kilencvenes években amikor még buszoztam a volánnál, minden reggel jött velünk egy rendőr is a megyére dolgozni. Mindig elől ült le, aztán egy baromnak nem tetszett hogy lakott területen kijöttem elé a megállóból (zsufolt forgalom, féktávolságon jóval kivül volt) és amint visszaelőzött beleállt a fékbe. Elsőre ösztönösen én is fékeztem aztán pár álló utas a szélvédőig jött előre, aztán a baromarcú második fékezése után szólt a rendőr ha mégegyszer a fékhez merek nyúlni feljelent. Elég hamar megtalálta a gázt a gyökér a következő játéknál.
Egy kollégámnál ilyen fékezgetős nyomorék miatt egy idős néni esett elég tekintélyeset, combnyakcson törés lett a vége. Szóval nem játék.
Tervbe van.
Egyik volt kollégám átment buszozni,ő mondta hogy elmondták nekik ha ilyen eset van inkább menjenek neki az autónak mint hogy hirtelen fékezés miatt valaki megsérüljön a buszon.Szóval szerintem amelyik sofőr ilyen szituba keveredik az már csak azért is finoman fog bánni a fékkel.
Hihetetlen de felénk az orvos labor nélkül, telefonon keresztül is megmondja simán mi bajod, sőt ir fel gyógyszert is...Hová fejlődött az orvos tudomány, eddig kinevettük a tévében energiát küldözgető mindent gyógyitó szerenvsét hozó figurákat, pedig ők már akkor is tudták ezt
Marad az antitest vizsgálat és hátra is dőlhetsz!
Eddig. Ezt tartani is szeretném.
EDDIG az oltást is túlélted......
https://www.webbeteg.hu/cikkek...
A laborból lehet hogy jó eredmény jött vissza,a rosszul levett mintából.Vagy a laborból az az eredmény jött vissza amit akkor éppen a statisztika megkívánt.
Azt még mindennap tuléltem. Jobb a statisztikája.
Ideje lenne már, egy agyatlan barom. Amugy meg teljesen jogos, én simán átmentem volna rajta.
Jobbak az eselyeid mint amikor reggel kocsiba ulsz.
Na, ez a pöcsfej nem ússza meg? https://index.hu/belfold/2021/...
Minden oltás biztonságos.....
Olyat is szoktam linkelni. Kell, vagy megtalálod magad is?
Mekkora hír aztamindenit... az astrazeneca hírek felettmeg elsuhan a szemed. Hihetetlen.
Lehet, hogy influenzás voltál.
Annak is lehetnek ilyen tünetei.
És a laborból valószínű, hogy tuti eredmény jött vissza.
Románok, a vasgolyot is elrontjak.
Na,nekem pont ugyanezek voltak a tüneteim mikor azt mondták hogy negatív vagyok.
"Tünetek: kínzó ízületi és izomfájdalmak, fejfájás, szag- és ízlelésvesztés, köhögés... "
Ne legyél abban olyan biztos, a román oltóorvosok sem pöcsölnek sokat a második oltásnál:
https://index.hu/kulfold/2021/...