aha, persze, jöhet nekem is az ingyen pénz, tavaly pont jó évem volt, kérem azt szépen átutalva és ígérem hogy munka céljából ki sem teszem a lábam 1 évig én és a másik 4,5 millió ember. de akkor nem fog menni a mentő meg a tűzoltó sem, mert ők is otthon verik az ingyen pénzre.
Nem kell beszarni.A gyengék elhullanak az erősek megmaradnak.Manapság mindenki vállalkozást csinált hogy majd dőlni fog a lé,csak éppen nincs elegendő alkalmazott erre a sok vállalkozásra.Most majd a sok bedőlt vállalkozó elmegy dolgozni a megmaradt vállalkozásokba
Ezt csak ugy gondolod.
De nincs ra egy sor sem pontosan.
Ez a baj veled is, meg sokakkal.
Tisztazzuk.
En a mostani ellenzeket komplett ruhellem, es nagysagrendel rosszabbnak gondolom mint a jelenllegi kormanyzast.
Ahogy mondjak, a tyukolat nem biznam rajuk.
A masik teny hogy tagadhatatlanul lenyegesen jobb anyagi helyzetben volt az orszag mintha barmilyen most ellenzeki kezben lett volna.
A harmadik hogy ketosztatuva valt a politikai ter, vagy ez vagy az. Nincs masik.
Lehet ragni a gittet hogy lop, meszaros, es a tobbi lozung, de az teny hogy ha az ellenkezo oldal lenne lenn leisztinger meg czegledi, semmi nem valtozna, de viszont mellette lenne komplett kulfoldi tulajdonu energia, viz, es kozmu, nem rezsicsokkentve, es az allami projectek penze ugyanugy elfolyna, de szeviepesen balatonringesen nem epulne meg csak szarul, es maradna kifizetetlen vallalkozo, esetleg m6 ppp 100 evre jo dragan.
Szoval mar kurvasokszor mondom hivd ide a hupikek torpikeket csak ferieket ne, nekem mindegy.
Es legyszi ne rinyalj mar annyit a tuzolto bajaiddal mert agyzsibbadast kapok, a szomszed neni nem sir annyit, hagyd ott.
Egy fia sort nem aradoztam semmirol.
Ertem hogy belegabalyodtal abba hogy tuzolto 2 tobbet keres, es escjobban megvan a boreben, te meg utalod de ezt ne vetitsd ki ram.
Ird mar le mikor es mit aradoztam. Konkretan.
hát tudod a propaganda az jól működik. De ettől a mentőővtől még elsülyesünk
Hathatós segítséget még nem kaptunk vállalkozók sehonnan sem Sem a kormány részéről sem a bérbeadók részéről sem a beszállítók részéről. A következő időszakban a kiskereskedelem, vele együtt a kisgyártók és a vendéglátás java része megy a kukába. Ez viszi magával a szolgáltató szektort is és minden más egyebébre kihat. Előbb utóbb a multikra is ki fog hatni a visszafogott fogyasztás, nyílván Ők fogják ezt legkésőbb érzékelni. Akárhonnan nézzük az mkkv-k adták a foglalkoztatottság oroszlánrészét. Az állami és önkormányzati szervezetek is az utolsókat rúgják. Onnan is szépen megkezdődnek a leépítések. A felduzzasztott vízfej is megy hamarosan a lapátra növelve a munkanélküliek számát. 2008 ehhez képest csak egy szerény botlás volt ami most fog következni. A legszomorúbb az,hogy volna rá pénz szarásig. Néhány ezer milliárdból szinten lehetne tartani a gazdaságot egy átmeneti időszakra De ezek a pénzek kifolynak a közbeszerzéseken faszágok építésével. Mindent projektet fel lehetne függeszteni a pénzeket átcsoportosítani a gazdasági szereplők megsegítésére. Azoknak odadni akik eddig a működő pénzt termelték a gazdaságnak. De hát nálunk nincsen ingyen pénz Ezt a főni már az első hullámba megmondta Más országok akik nem így látják ott van ingyen pénz. Az ottani államaparátus a kieső időre a vállalkozóknak átutalja az előző év időszakának a forgalmát. Mondom a forgalmát Nem igérget, hogy ad bele a bérbe valamennyi pénzt ha nem rúgod ki az alkalmazottat Mivel egy vállalkozás kiadásai nem csak az alkalmazottak fizetéséből és járulékából áll. Ott nem is huzzák le a rolót a vírus hiszti után. Mire ez itt lezajlik 15-20 %-k ezeknek a vállalkozásoknak tönkrement. a másik 20-30 % csőd közeli állapotban lesz amik nem fogják kibírni a munkanélküliség miatti fizető képes kereslet kiesését és itt már 100-120 ezer vállalkozásról beszélek A következő néhány év elég turbulens lesz. Ha nem változtat a kormány az álláspontján az "ingyen pénzzel" kapcsolatban és továbbra is ezer milliárdokat ruház elhalasztható nem létkérdéses dolgokba.
Az en bajomat nem a foni okozta, hanem en, tulsagosan biztam a regivagasu eladasban, es amikor a fater meghalt nem felszamolt hanem tovabbvittem.
Mert a fater hozta letre,szentimentalis okokbol nem akartam feladni, lassan 12 eve ment, igen elkestem a honlap keszitessel, es van egy csomo dolog amit tuti nem jol csinaltam.
De eddig elment, a bezaras az szarul erint, plane hogy mindig kimozogtam a dolgokat es megeltem belole.
Es a megoldasa is ram tartozik, sem rad, sem a fonire.
Soporj a sajat portadon, hidd el lehet ott is, nem mennek bele mert jon a hisztis picsa style toled.
De van. Amit tiportok szőnyeget az több rétegből áll akár háromból. Na mi az az alsó egy vagy kettőt gyártjuk. De most megy a műfű alá való is, abban benne az uv stab is hozhatok belőle medence alá akár.
mi a lótúró az a másod harmad hordozó baszki magyarúl mondjad már
Ha leírod, hogy laposménküvet gyártotok azt megértem mert annak van értelme de ilyen másodharmadhordozónak laikus számára nincs
Elmondásod szerint elbasztad, akkor ne rinyálj légyszíves, dobd rá a lakatot!
De nincs ra egy sor sem pontosan.
Ez a baj veled is, meg sokakkal.
Tisztazzuk.
En a mostani ellenzeket komplett ruhellem, es nagysagrendel rosszabbnak gondolom mint a jelenllegi kormanyzast.
Ahogy mondjak, a tyukolat nem biznam rajuk.
A masik teny hogy tagadhatatlanul lenyegesen jobb anyagi helyzetben volt az orszag mintha barmilyen most ellenzeki kezben lett volna.
A harmadik hogy ketosztatuva valt a politikai ter, vagy ez vagy az. Nincs masik.
Lehet ragni a gittet hogy lop, meszaros, es a tobbi lozung, de az teny hogy ha az ellenkezo oldal lenne lenn leisztinger meg czegledi, semmi nem valtozna, de viszont mellette lenne komplett kulfoldi tulajdonu energia, viz, es kozmu, nem rezsicsokkentve, es az allami projectek penze ugyanugy elfolyna, de szeviepesen balatonringesen nem epulne meg csak szarul, es maradna kifizetetlen vallalkozo, esetleg m6 ppp 100 evre jo dragan.
Szoval mar kurvasokszor mondom hivd ide a hupikek torpikeket csak ferieket ne, nekem mindegy.
Es legyszi ne rinyalj mar annyit a tuzolto bajaiddal mert agyzsibbadast kapok, a szomszed neni nem sir annyit, hagyd ott.
Folyamatosan.
A nagy jólétről?
Folyamatosan.
Ha ennyire rendben van ,itt minden, akkor neked se kell bezárni, nyugi!
Ertem hogy belegabalyodtal abba hogy tuzolto 2 tobbet keres, es escjobban megvan a boreben, te meg utalod de ezt ne vetitsd ki ram.
Ird mar le mikor es mit aradoztam. Konkretan.
És a csapból is ez folyik.
Mi fáj ennyire ebben?
Hathatós segítséget még nem kaptunk vállalkozók sehonnan sem
Mert a fater hozta letre,szentimentalis okokbol nem akartam feladni, lassan 12 eve ment, igen elkestem a honlap keszitessel, es van egy csomo dolog amit tuti nem jol csinaltam.
De eddig elment, a bezaras az szarul erint, plane hogy mindig kimozogtam a dolgokat es megeltem belole.
Es a megoldasa is ram tartozik, sem rad, sem a fonire.
Soporj a sajat portadon, hidd el lehet ott is, nem mennek bele mert jon a hisztis picsa style toled.
Nem ez folyik mindenhonnan?
Te írtad, hogy a főni olvassa a fórumot.
Látja a problémáinkat, mentőövet dob nekünk is.
Ha leírod, hogy laposménküvet gyártotok