Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, mindig máshova megyek, de nyilván ugyan az a környék, sokszor ugyan az a hegy a háttér...
nekem alföldi gyereknek amik itt magyarországon vannak azok is hegyeknek számítanak
Nekem untig elég
Ja,probaltal mar visszakulden egy 220x400 as szekrenysort mert a kepen ugy gondoltad tetszik,de megse?
Nem a tangabugyi es a podtacsomag esete.
Ok ingyen vagy gyujtofuvarban 15e ert elhozzak,van 14 nap elallasi ido,de vissza mar a te koltseged.
Mint vevonek.
A penz se azonbalvugrik vissza,jopar emberke mondta hogy hetek,honapok.
A minap volt szallito.
Sztenderd kinai relax fotel.
Semmi baja,csak a vevo szerint tul gyorsan ugrik elo a labtarto.Ezert bekescsaba-pest viszonylatban ki kell menni,es hiaba mondod,gyari.Nem,koti az ebet.
Az ipse kinjaban elvitte,majd ket heten belul ugyanazt visszavitte.
Az uj garitorveny miatt a lengyelek jo resze kiszall,aszongyak a nemet terulen elfogadjak a gari idobe kerul,itt kihasznaljak vegletekig a vevok,szrnelyesen nekem mobdta az ipse hogy ugyan 2 eves matrac mar rossz de megvarja a 10 eces gariidot es elotte jelenti le.mer kap ujat.
Nekem ehhez nincs idegzetem max ha alkalmazott vagyok.
Hegyeket szereted?! Dombokat sem láttál még nemhogy hegyeket
amik még egy éve nettó 110e-ért mentek, legalja belépő business nb-ok, azok most nettó 200 felett vannak....
uhhhhhh nem foglalkozom retail-el, csak business notebookkal..... és nem 1-2 db mennyiségben.... a projektre dolgozás kicsit más, mint az utcáról beesek egy valamiért, ami épp még van rakin 1-2 db... minden gyártő 6+ hónapra vállal jelenleg gyártást, mert nincs panel a piacon....
ez már egyre jobban kimegy a divatból Sajna a hagyományos boltoknak szerintem kisvártatva annyi. Amit nem netről rendel meg az ember az nincs is
Ez a világ következik
mindig ugyan ide mégy? A múltkor is ezeket a képeket tetted fel
Én szeretek a hegyekben túrázni bár egy év alatt már lehet unnám
Ja, én sem a lakást baszogatom egy éve, de néha kitalálunk valamit, aztán megcsináljuk...aztán mert még mindig nincs vége ennek a hülye járványnak, jön a következő projekt...
De idén legalább nem volt sok hó, így sokat tudtam hegyre túrázni.:
Beleules,kiprobalas,megfogdosas okori szokasa.
én az aszfaltos motorozást kifejezetten utálom,
egy szükséges rossz ahhoz hogy szép tájakat lássak
ellenben az 50 es robogóval steretek téblábolni nézelődni mindenféle sokad rendű utakon is
legalább őszinte vagy
azok viccesek
asszonynak vettünk egy 80 ezrest fekete péntek akcióban 60 akatt hát az egy katasztófa
linuxal még elmegy de win alatt totál káosz lett pedig tettem bele 4 gb ram és ssd
Viszont én voltam a Transzalpinán, Transzfogarason, Pádison, Magas-Tátrában "motorozni" és nem te.
Én sosem "motoroztam" - csak "motorral kirándulok". Ezt be is vallottam / be is vallom mindig, nem szégyellem.
"Merjünk kis pöcssel is élni!"
arra már rájöttem, hogy semmi szükségem rá. Mármint motorra, Motorozni minden bizonnyal nálad jobban motoroztam még a kisromettel is
tavasszal ugyanez volt itt is. Én meg inkább eljártam pecázni faszom festegetett, van arra szakember is
Persze akkor sokkal jobb volt az idő
Nagyon KIS agy az - egyetlen agysejttel. Ja, és neked már évek óta nincsenek "motorikus" funkcióid.
szerintem inkább a mostani az
Azért ez márt valami, meghajlok az emberismereted előtt, hogy ennyiből véleményt formáltál rólam és a "luvnyáról" Ha a nyitás után nem jön be a szatyorbiznisz szerintem felléphetnél vele a cirkuszban
a kisagy szerintem inkább a motorikus funkciókat működteti
én tudom mit írtam, azt is, hogy te mit. 2019 es bázisra kérdeztem de ezek szerint a 2020-as-hoz nézték ami azért torz adat a - 55 ezer tekintetében Bár a kettő adná a valós számot az 550 ezret, meg hozzácsaphatjuk azt a kb. 2-3 ezer embert aki külföldön dolgozott vendéglátósként vagy egyéb szakmában. Haver fia 3 éve van egy német cégnél segédmunkásként. Az itthon viszonyokhoz képest jól keres(ett) meg jó körülmények között dolgozott. Aztán december óta nincs munka (építőipar)
És mi a különbség, ha Web-en veszik? Én is úgy vettem, ugyan attól a bolttól, akitől amúgy is vettem volna...
Biztos vagy csak odabiggyesztették,szerintem F2 nem kommersz gépet mondott,bár nem említette.