Aztán ott van az a vásárló akinek a visszaküldés egy 3-4 hetébe került.
Online rendelt kanapé,amikor megjött látszott a csomagoláson hogy 3-4x visszaküldötten toldozgatták.
szar,kényelmetlen volt.Több email,pár hét,majd duzzogva elvitték.
Nem akart többet rendelni,kinézte,elvitte az egyik kanapét amit nálam látott.
A másik hogy egy vevő rákérdezett a yisknél mi lesz a visszaküldött matracokkal.
Kitisztítják és eladják másnak.
3 hónapos elállás után lehet te kapod meg online.
Igen, ilyen pl az Amazon wardrobe szolgáltatása. Kiszállítják, felpróbálod, ami tetszik megtartod, ami nem visszaküldöd. Ingyen. A többiek meg kezdik utánozni, mert népszerű...
Mindezt ingyen?
Mert a visszaküldést nem hinném hogy a cég állja.
Nem egyszerűbb felvenni,kipróbálni?
Egy halom apróhirdetést látok eladó cuccal ami úgy kezdődik hogy mérethiba miatt eladó.
Végülis jól is van ez így,kurvára több termék fogy,igaz a legtöbb vagy a szekrény allján vagy a használtpiac tengerében végzi.
Ja,napi kérdez felelek.
-teszik valamit keresni?
-igen 280x140-es U sarkot.
Magamban hijnye kezdődik.
-háááát,sajnos olyanunk nincs,az arányok miatt a legkisebb 315x170-es.(mondjuk tudom mire megy ki a játék)
-jó de nekem ennyi helyem van,és különbeni láttam olyat.
-Neten?
-igen.
(helyben vagyunk)
-tetszik tudni melyik weblap?
-nem,de előbb ugyis meg akartam nézni élőben.
-Ugyanis a legtöbb boltot is üzemeltet,ott meg lehet nézni
Na itt kibüki hogy ahol látta az tiszavasváriban van.
Én meg tudom biztosan hogy élőben ilyen méretű U sarok az kb eladhatatlanul nyomorékul néz ki,jobban járna egy sima sarokkal.
Innen vagy hallgat rám,vagy felhúzott orral távozik.
Az is fasza világ lesz mikor minden fiszemfaszom csavarért is 1500 PK-t kell fizetni.
Már most is jönnek mindenféle alkatrészert,mondom neten................hát az minimum pár nap.
Igen, ugyanis azt az elvet követtem, hogy ö a vevőért van. Itt lakik a szomszédságban. Neki is érdeke hogy elégedett legyek. Még jobban is ért hozzá talán. Több száz féle mosogató gép van online felületeken, mint Amazon. Nem könnyű dönteni, ha az ember a potenciális daraboknak utána akar keresni, tesztek, vásárlói tapasztalatok formájában. Nyilván én voltam a hülye, hogy azt gondoltam, hogy ezeknek a kis kereskedéseknek meg kell maradniuk és nem jó hogy eltűnnek. Belátom, tévedtem.
Tehát azért mert nem néztél utána a terméknek a kiskereskedő a hibás.
Mért nem kutattál az AEG után előbb?
Értemén hogy ő ajánlotta,de azért fogalmatlanul keresve be lehet szopni.
Nem sajnos. Én is azt gondoltam korábban hogy sajnos és tudatosan kis kereskedőknél próbáltam boldogulni. De olyan szinten szarják le az embert, felárért, hogy inkább vesszen aminek vesznie kell. Két éve beszart a mosogatógépünk. Direkt egy kis családi vállalkozásként üzemeltetett , háztartási elektronikával foglakozó kereskedőhöz mentem a szomszédságba. Kiszállított egy 800 Eurós AEG-et, be is üzemelte. Ö ajánlotta. Ilyen szar gép a világban sincs. A kosarát nem lehet betolni úgy hogy ne akadjon el, szarul mosogat, néha benn marad a víz, kinyílik az ajtaja program közben, meg hasonlók. garanciában nem volt hajlandó javítani, pénzért kicserélte az ajtó zsanérjait. kicsit jobb lett, de még így is szarabb, mint amit kidobtam...Utólag rákeresgettem az online kereskedőházak oldalain az adott gépre. A többi vevő is hasonló panaszokkal küzd. Eleve ha ott vásárolok, meg sem veszem ennek a tudatába...magyarán rámsózott egy szart...értem én hogy ebből él 100 éve a család, de felőlem éhen is dögölhetnek a jövőben..és ez csak egy történet a sok közül...
19-ben betévedtem a pirosszékesben parndorfban,semmivel nem volt jobb a kínálat mint nálam,ugyanaz az egyen lengyel cucc,csak drágábban.
Szóval ebben nincs területi eloszlás,a multi mindenhol ugyanazt a szart eteti.
Semmiben nem jobbak mint amit én árulok.Csak drágábbak.
Sőt,máig van olyan gyártóm aki innen szállít ausztriába.
Ebből 429-nél lehet az alább nevezett módon ingyen felpróbálni...