Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kellene egy eladói adatbázis az ilyenekről aztán mehetne a fekete autó
Az Amazon, a világ legnagyobb kisker láncát vitte... emléxem, mekkora hír volt, mikor boltokat zártak be, mondván, hogy átmennek webre. Eltelt pár év, bolt már alig van, on-line meg a legnagyobbak, sokkal nagyobbak, mint valaha voltak...
Ez az út
Van, de nincs ezzel semmi baj. Szerencsére az online kereskedőhazák hatalmasakat fejlesztettek. Többet nyertünk velük, mint amennyit vesztettünk azzal, hogy nem kell boltba járni
Echte osztrák azért a pár 100 juró haszonért nem akart a migránsnak ugrálni - ritka egy dölyfös társaság...
Kb 10 éves RAM mountom van.
Már akkor bűn drága volt.
Ha lesz ingerem ebay-en van fos androuidos navi motoros.
Bepróbálom hátha,de még húzza a hülye wayteq.
Sajnos ez lett a jelen. Már nem is a jövőről beszélünk. A hazai kiskereskedelem szépen eltűnik a süllyesztőben. Akik a vírus miatt kényszerűségből elkezdtek az interneten vásárolni már nem biztos,hogy vissza fognak térni a hagyományos vásárlásra. Ők is úgy gondolják mint te meg a nagy többség, hogy ez bevált én nem fogok a vásárlásért megmozdulni, mikor a helyembe hozzák Mi meg szépen belátjuk zotyával, hogy ez a helyzet aztán szépen becsukogatunk Már most látok egy csomó üzlethelység eladó/kiadó táblát. Ez a következő években gondolataim szerint szaporodni fog. A multik menni fognak, hisz az ő webshopjukból lehet majd vásárolni.
A mesés nyugaton van ilyen?
Na itt meg nagy pelyhekben esik a hó...menjünk motorozni!
Az én kanapém magyar (Ausztriában vettem) A körmendi ADA gyártotta...Nem tudom amortizálódott e már le nálunk bútor ilyen gyorsan...A váza több helyen meggörbült, a kárpitozás alatt a tömőanyag összement, a huzat kopik...legközelebb Stressless lesz belőle...
Nekem is volt egy ilyen fasz ismerősöm... minden xart megvett neten, aztán 8 napon belül visszaküldte... még dicsekedett is vele, hogy ő milyen ügyes, mert így kipróbál mindent, és hogy milyen jó, hogy megemelték 15 napra... mert ez a story akkori. Mondtam neki, kereskedő vagyok b+, pont az ilyen hülyék miatt nem erőltetem a webes eladást...
itthon sem érdekel, hogy különösebben mi van azt,hogy az albikban mi van az meg végkép nem szétbaszni jó az olcsót is Aztán sok gyártó dolgozik ennek a favinak. Nekem kényelmes, nem kell 20 bútorboltot, áruházat végignéznem. Összerakással nem volt gond. Pláne a lengyel bútor összerakással nem volt gondom sose. ellenben az olyasz az mindig feladta a leckét még olyan geci szar szerelési útmutatóval ellátott fost mint az olasz még nem láttam 2 éve egy egyszerűnek tűnő fürdőszoba szekrényt kellett összeraknom mosdóval. Hát a fél órás munkából lett vagy 3 óra Már jutubot néztem a típusra, de ami videót találtam mindenki csak káromkodott meg a csavarhúzót dobálgatta mérgében. Nagy nehezen sikerült de az feladta a leckét. Az nem tudom milyen gyártás volt azt mondjuk egy praktikerből vettem éppen
Én is ezt látom...eszembe sem jut boltba menni, csak élelmiszerek esetében. Bár már ott is léptem, pl minden pénteken a paraszt hozza a zöldségeket szezonban, meg húst is rendeltem már neten...
Most éppen megint nem, de nem tart sokáig...
Vásárlás szempontjából meg nekem már mindegy. Én teljesen leszoktam a boltból vásárlásról...
Bevált az online
Bementem egy elektronikai szakboltba pénzt költeni. Mondom az embernek hogy mit szeretnék megnézni, ha van neki. Belenéz a monitorjába, aztmondja nincs, aztán otthagy...semmi hogy van más, vagy lesz, vagy ajánl valamit...
Szarjon sünt, megrendelem neten...neki nem kell az 1500 Euróm?
hát be sem teszem a lában többet...
Ha lenne tuti konzol a navihoz akkor jó a navi. De azért valljuk be a a wayteq még mindig egy rakás szar. Telefont raknám fel, de szinte minden tartó megbízhatatlan, rezeg, fityeg le akar esni. Nem merem otthagyni a 200ezres telómat és még csúnya is.
Garmint hiába veszek, azt sem tudom rendesen felszerelni, a műszerfal fölé ahol jól lehetne látni, szinte függőlegesen.
Egyszer feleszkábáltam oda a wayteqet, ott király volt. Aztán lefagyott az a szar és betörtem a kijelzőjét a kurvaanyjának.
Az talán az AT-ben van fullban.
Bár nem kívánom a navit is egyben a műszerfallal.
A favi az egyik leggagyibb lengyel termékekkel házalo oldal.És még csak nem is magyar.
Anno beszédlgett hasonló nép a Tempo kondelával.
Két centi vastag csittifitti katalógus.
Bútor vonalon körbekérdeztemismerősöket hogy ez milyen,aszondták rengeteg a garis gond,amit neked kell intézni.
Na köszi.
Amúgy a favin az összes konyha amit látok a legallja lengyel hulladék korpusz,de kurvasok ukrán gyáregységből érkezik,hoki rajzokkal,és kínszenvedés normálisan összerakni még nekem is.
Tudom neked jó,de te bizonyítottan igénytelen vagy és szeméthez szoktál hozzá.
Amúgy ha nem kell érte többet fizetni, had legyen benne.
Nekem nincs szükségem elektromos futóműre de azért jó ha van.
Tempomat nélkül is elvagyok de milyen jó lenne ha lenne, autóban is az egyik legjobb dolog.
Navit mutassa, az lenne a legjobb az egész kijelzőben.
A KTM bedobta most a ducati után a radaros tempomatot, de elvileg lesz változat nélküle is. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz olcsóbb az amiben nincs ez a sok plusz dolog.
Na annyi lett a járványügyi intézkedés,hogy én megint nem lehetek nyitva további 1 hétig. Utána várhatóan még néhány hónapig
Persze mindenki más igen
https://piacesprofit.hu/tarsad...
én már annak is örülnék ha az autóban tankoláskor le tudnám nullázni a kijelzőt
A napi számlálót sikerült, de az átlag fogyasztás, meg az átlag km/h bennemaradt
Miért kéne minden motorozáshoz lépkedni?
Nem is emlékszem mikor tettem ezt.
Tankolásokkor 1 nyomásra nullázom.a trip 1-et és go.
Az az irányváltás, hogy a bolti forgalmazás jelentős része kikerül az onlájn térben már régen elkezdődött. Ezzel a járványosdival annyi történt, hogy ez fénysebességre kapcsolt.
Ami most van az még néhány év múlva alakult volna ide, erre a szintre Beszéltem egy futáros gyerekkel azt mondja napi 100 címe van. Azt mondja mióta van ez a járvány azóta olyan mintha minden nap blek frájdéj vagy karácsony volna akkora a szállítási igény
Bútorral én nem baszakszom, ha kell valami valamelyik albiba rendelek a faviról. 2-3 hét meghozzák lapraszerelve. Azt ott van minden amit akar az ember. Egy kibaxot centim meg van maivel le tudom mérni befér e vagy sem
A gúnyáról is azt hittem,hogy azt sosem fogják tudni neten árusítani, hiszen előtte fel kell próbálni.
Tévedtem
Látod, erről beszéltem... annyi mindent tud, hogy negyed óra, mire az összes funkción végig lépkedtek Na jó, ha még motorozás közben se tudtok lemondani a tabletről, legyen...
Azok csak buckák.
Most zárlat van?
Én még szerencsére kinéztem akkor amikor nyitva voltak. Aztán mikor leárazták megrendeltem :-)