Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy egyiknél sem találtam azt, de mivel vw így elég gyakori holminak kell lennie ezért is csodálkozom, hogy nem dobta ki azonnal a gugli tegnap. Ilyen:
lesz végre legalább munkaerőm Válogathatok megint 60 ember közül minimálbéren
Már tényleg az elmúlt időszakban olyan is volt, hogy azt is kénytelen voltam felvenni akinek pulzusa tapintható volt
Legalább vége annak az időszaknak amikor már majdnem az alkalmazott diktált Megint tudok olcsóbban munkaerőt szerezni. Akinek nagyobb lesz a bérigénye az mehet oda dolgozni ahol ezt megkapja
Pipi csak pénzt örökölt, eszet nem
Na jo de te egyeve azt vizionnalta hogy hamus feju tepedt ruhas emberek tomegei tukmaljak az ingatlanaikat szotyiert rad mert nincstelenek lesznek mindjart.
index-ből másolom Magamtól nem vagyok ilyen okos
Az audinál le kellett vágni egy kis pöcköt az aljzatból hogy belemenjen a csatlakozó
az meg azért nem jött be(egyenlőre) mert olyan mértékben kezdett romlani a pénz egyik pillanatról a másikra, hogy akinek van megtakarítása el kezd befektetni bármi másba ami nem a banki szektor. Pont ezen vagyok én is. Legkézenfekvőbb az ingatlan. Mivel van rá kereslet maradtak az árak Azért van némi csökkenés. Kecsón 2-4 millával kevesebbért veszek meg egy lakást mint 2019-ben kőrösön meg szintén ugyanennyivel. Szolnokon már 10 alatt lehet venni és 70-80 ezerért ki lehet adni egyenlőre ott tűnik most jónak a buli. Vannak városok pl.cegléd ahol semmit sem mozdult az ár a 10 ezer lakosú helyeken meg elég lent van. Ugyanez van az aranynál is. Amikor qrvajó megy a gazdaság akkor lent van a picsába az arany ára amikor beszarik a gazdaság akkor annak a vásárlásába menekül a lakosság, akkor meg fent van az arany ára. Számomra az ingatlan az azért jobb, mert ugyan évről évre hullámzik annak is az ára, de mindig felfelé tendál és az aranyhoz képest ez havonta is hoz járandóságot amíg az aranynak csak az árfolyam változása hoz- vagy visz.
Sajnos nem, majdnem olyan mint az obd2 csak van rajza kétoldalt egy kis kitüremkedés.
Nem olyan mint a bájereké, kör alakú 21 pines? Azt tudok adni, mert nekem van benne ez is meg obd2ő is.
97-es passat-nak sajnos nem obd2 a csatija hanem talán régi obd, kéne egy átalakító, de nem találtam a jófogáson, hol a bánatban tudok ilyet itthon beszerezni?
Tuttok éni én meg túlórázok...
Ra se rants, kutyaütő van eleg.
Miért ilyen keserű az epéd?
Így tűzoltónak se kellesz
Személyes.
A tuzoltok olyanok mint a targoncasok.
Mi a baj? Jézus is libsi volt.....
Én elfogadó vagyok, de látom te kevésbé
Ez milyen szokás?
Utapom es kesz!
Fogadd el!!!
Legy jo mozgalmár!!
Az elfogadas jo libsi szokás!!!
Gyakorold mert kelleni fog jövőre!
Ne puffogtass felesleges lozungokat!!!
Ne fájjon az igazság!!!
Ne utálkozz már!
Te mindenkit csak utálsz.
Mi történt veled?
Szeretni kell a felebarátodat is!
Utalom a tuzoltokat, mind buzi.
Alkalmazkodni kell a mai korhoz, ez tény, de mindig is lesznek olyanok, akik inkább bemennek az üzlethelyiségbe, nem online rendelnek, mert nem bíznak meg az online vásárlásban. Viszont ezek az emberek idővel újabb generációk felnövésével egyre kevesebben vannak, mint ahogy az üzlethelyiségek is. A retail piac egy nagyon nehéz piac, nem irigyellek. Most szinte szabályozatlanul bárki bármit arulhat a neten, bármilyen követelmény nélkül.... a nagy fogyasztóvédelem meg csak a becsületesen dolgozni akaró viszonteladot sujtja. Érdekes, hogy a viszonteladot meg semmi sem védi az idióta “utca embere” tomkelegétől. Nekünk is volt utcai boltunk régen, vagy 20 éve, be is zártuk, mert annyi idióta sehol nincs, mint az “utca embere” között. A mai online értékesítési térben ráadásul ez a sok idióta értékeli is a boltot, és hiába csinálod jól és tisztességesen, neki nem tetszik mégsem az 500e-s butor vagy bármi és visszaküldi használva, dzsuvasan stb, vagy bármi kurva anyja kínja van.... ha meg szóvá teszed, olyan minuszos értékelést kapsz, ami ha jogtalan is, fent marad.... emellé még ott van, hogy a sokan 100Ft-ért megb@sznák az anyjukat is,... érdekes, hogy ilyenkor vagy ha bármi gond van, a gyártókat pl semmilyen felelősségvállalás nem terheli, te nem kuldheted vissza, hogy mégsem kell. veszélyes egy szegmens ez, azokra nézve akik normálisan akarjak csinálni. Akik meg nem, egyszerűen több céggel is csináljak uazt, több domain név alatt, amelyik nagyon szaros lesz, egyszerűen el kell engedni a kezet és holnap egy másik céget alá tenni, új domainnel, az emberek meg fussanak a pénzük után.... na ezzel sem lehet versenyezni, ha normálisan akarod csinálni.... utána meg megy a nagy sírás-rívás, hogy atbaszták szegény vásárlót.... amit jórészt magának köszönhet, mert o nagyon ügyesen 500 Ft-al olcsóbban rendelt, csak nem tudja honnan
szóval a netes értékesítő tér nagyon szabályozatlan, nehéz kenyér... én nem is engedném meg, hogy boldog-boldogtalan áruljon rajta bármit, cserébe a szegény vásárlót sem védeném annyira, de amíg az eladás gyakorlatilag szabályozatlan, máshogy nem lehet, a hülyéket kell védeni, csak nem saját maguktól
Mi projektre dolgozunk, az más szempontból nehéz kenyer, ott is vannak hülyék, de természetesen más a piac. Sokan meg azt mondjak, ezt nem tudnák csinálni....
szóval kitartás, nem áldozott még le a normális boltoknak, boltosnak.... én úgy gondolom, nem kell még azt a boltot bezárni, de a csak hagyományos értékesítés mar biztos nem működik úgy mint reg
Pofon egyszerű
Mindenki zárjon be
Akkor most nekem se kellene dolgozni menni
Remélem gyorsan végzünk