Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

van itt valaki Szegedről? Vagy ismertek olyat aki az SM-en ir és Szegedi?

Köszi előre is a választ - jöhet privátban is.
Amiért a motoros találkozókról is leszoktam (anno még motorom sem volt, a helyi Fekete horgony - 15 éve már Pirates Family minden találkozóján kinn voltam, gyalog vagy biciklivel): mert éjjel aludni szeretek csendben, nem pedig a saját hányadékomban fetrengeni baromi nagy ricsaj közepette.
Dehatdehogyhogy?
Utoljára fősulis koromban (kb. 36 éve) voltam ilyen, kimondottan nagy zenei fesztiválon, szóval olyan nagyon nem érint a dolog.
Es ilyenkor?
Így lehet szerintem is...
Vagy a vevő fizeti meg az árral...
Nekem mindegy. Idöt és pénzt spórolok vele...
Nem mindenki él városban...Nekem a legközelebbi város ahol komolyabb választék van barmiböl is az 46 vagy 67 km. Kisebb városok vannak közelebb is, de ez esetben komoly választék nincs...
A benzines is füstölni fog ha nincs ideje elpárologni. Lásd: a legújabb közvetlen befecskendezésű motorokhoz is kell már a koromszűrő. (Az enyém még nem ilyen, szerencsére).
a dízel mindig is füstölni fog
nem azért mert szar hanem azért mert ipyen a technológia
mivel cseppeket spiccel be és ezeknek a felületén tökéletes az égés de a csepp belsejében nem emiatt van füst
bárkilyen kicsi is a csepp
persze mem dízelmitdony füst jön ki meg a részecskeszűrő is megfog sokat de mindig is füstölni fog
jók ezek a tc cikkek...
maradjunk annyiban aki nem gázzal fűt és gázzal autózik az minenki buzi
meg bébifókagyilkos meg a tökömtudja mi még
nem is értem én az euró 6-nál még nem éreztem dízel égéstermék szagot egyszer alánéztem jó középre be van téve a kipuf vég. abból egy korom egy szál nem jön ki. Egyszer régebben valaki linkelt erről egy előadást a jutubról. Ott taglalja a faszi, hogy a golf1-es korszaktól kezdve milyen ütemben csökkent a dízelek károsanyag kibocsájtása Szépen levezett, hogy bőven 10 % alatt van az a káros anyag kibocsájtás a 90-es évek dízelautóihoz képest Nem is érti, miért most akarják betiltani amikor már éppen jó, mert nem szennyez. Persze ugye volt a 2015-ös dízelhiszti, azt az is hirtelen környezetvédő lett aki még a szemetét is az árokszélére vitte kiborítani. Emléxem itt is mindenki az öklét rázta, micsoda kártékony a dízel Aztán közben eleve kevesebbet kér enni ezáltal minden tekintetben környezetkímélőbb, mint benzines társai, van egy jól érzékelhető nyomatékossága, hangosnak sem mondanám már olyan csendes, hogy 3 méterről már nem is hallani, ha jár a motor. És alig pöfög ki szart a légkörbe. Ellenben a benzines társai okádják kifelé a gyűrűs szénhidrogéneket. Szerintem ma már egy dízel kevésbé káros mint egy benzines autó
Benzines se cokettöt pöfékel, ez alapján maradhat
Mit vagy oda a Co2-től? Abból csak sima szódavíz lesz!
Ajjjajjjj... ez csak a co2 ezen cikk alapján az én dízel kiám mellett a benzines szarok sokkal rosszabbak, mert az enyém alig bocsát ki co2-t.... a benzines autókat be kell tiltani
Meg egy gigantikus orban kepet.
bogyóval ellennénk megbeszélnénk a párthovatartozásunkat
Na bassz ki velem, hogy a Pipoi tokáját kell néznem halálom után is!
Akkor ott kell megvenni.
A puskás simán elbír mégegy vízköpőt a bogyó mellett.
Hát a panaszkönyvet leemelném. Közben meg mondanám, hogy a neten vannak hasonlók sokkal olcsóbban