Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért célszerű a fogyasztás utáni adókat emelni, és a munkabér adóját csökkenteni
mert a fekete munkás is vásárol.........
Ez megint olyan.agymenéses faszság nálad mint a kp. Ezt is.rosszul.tudod. Van adofizetése,még pedig a fizetéséböl.
Amiröl te beszélsz az az értéket elöállito dolgozo, aztán van a passziv dolgozo aki ugyan értéket nem teremt de adozik a fizetéséböl. Meg a segélyen, nyugdijon tengödök na azok tényleg csak viszik a pénzt.
A tűzoltóságnál te elvégzett munkádból sosem lesz adó hiába na Amikor elmégy maszekba festéket trüsszenteni abból már éppen lehetne de mivel akinek dolgozol alkalmira sem jelent be meg zsebbe kapod a fizetést ebből sem lesz adó. Viszont amikor eköltöd már generálsz adót tehát te nem a munkáddal generálsz befizetett adót hanem a fogyasztásoddal Én meg a munkámmal is és a fogyasztásommal is
úgy gondolom ez nem csak tőle függ
majd ha itt lesz, akkor örülünk vincent
Nem.minden megy át szakidkolába. Pl pont az ilyen semmi tanfolyamok maradnak csak joval drágábbak lesznek. Meg macerásabb vizsga.
De hát a Viktor mondta!
Melegszendvicsben.
Ennél már én jobb vagyok
állítólag
ígéretet hallottunk már nagyon sokat nagyon sok mindenről
majd ha itt lesz és oltanak is vele, pl nálunk 2 hete nem volt oltás hozzátok visznek néhány embert hetente
Állítólag március végén és áprilisban rengeteg fog bejönni.
amúgy ez a nagy oltás agitálás akkor lenne jogos ha lenne is vakcina
szóval ha hegyekbe állna mindenhol és a nép szarik rá
csomó embert ismerek aki nagyon várja de ha így haladunk még hónapokig nem fogja megkapni
Ha igazolt COVID-fertőzött, akkor valószínűleg annak a szövődményébe halt bele. Lehet élhetett volna még pár hónapot, pár évet az egyébként meglévő bajával (mármint ha lenne rendes, nem túlterhelt egészségügyi ellátás).
szó sem volt az oltásról
csak annyit mondtam hogy ha valaki nálunk meghal az szinte mindig a covod miatt hal meg
szóval nem tüdőembólia nem szívinfarktus nem daganatos betegség stbstb hanem covid
Azt csinálsz amit akarsz - amíg betartod a törvényeket, rendeleteket. Nem kötelező oltakozni, miközben sokkal kevésbé veszélyes kórságok ellen meg igen, még gyerekkorban.
egy valamit nem veszel figyelembe
az emberek meghalnak, ha van vírus ha nem
magyarországon ahogy nézegetem ez heti 2500 körüli szám
ez nyáron inkább 2000 körül van influenza szezonkor meg 3000felett
namármost ami ezen felül van az amit el lehet(ne) kerülni
az hogy baj van ez tény, ennyire túlterhelt szerintem sosem volt az egészségügy, de azért nem kellene mindent a vírus számlájára írni
Ugyanezt kívánom én is neked, már csak a kölcsönösség jegyében is. Gyereket nem hagysz hátra, a bútorbolttal meg csak lesz valami.... ... a kutyádat sajnálom egy kicsit, de majd talál másik gazdát.
Nincs olyan szerencsenk, bar nekem eleg lenne ha csak vegetativ mozdulatlan lennel, es nem tudnal telexindexet linkelni.
Qsss!
Akkor mén a visszaszámlálás
Persze hogy olvastam, nem lett jobb kedvem tőle. De a beadott 17 millió AstraZenaca-tól kevesebb mint 30 ember halt meg, míg itthon a félmillió igazolt fertőzöttből meg minden harmincadik!!! És a járvány továbbra is terjed, rohadtul terjed, az ezután kórházba kerülőknek (a kapacitások végessége miatt) még ennyi esélyük sem lesz túlélni. Tehát oltakozni kell.
unokatesóm férje az astrától 2 napja olyan szarul van hogy alig él, nagynéném már kb jó van az teljesen úgy járt mint a szomszédom
szóval ez az astra úgy nézem sokkal több galibát csinál mint a többi
Olvastad a két dánt akik 14 napon belül lettek rosszul illetve halt meg astra után? Egy műsorban Rusvai üzletpolitikai dolognak mondta, hogy ezeket domborítják ki az oroszokra utalva, hogy az ő vakcinájukat előre tudják tolni az eu-ban és máshol is, de igazából mindegyik így jár el a háttérben.
Én is egy napig voltam beteg.
Anyósomnak volt 1 napig tartott Meg bogyó haldoklott itt valamelyik nap