Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Megrázó felvétel a halálos budapesti motorosbalesetről"

https://www.facebook.com/watch...
Csakazezer,csakak5.
Inkabb a tartitisztek szoltak hogy kene melo fedotevekenysegre.
Meg Lakatos Márknak, aki soron kívül kapta meg az oltást, mint az a ravasz gyöngyösi polgármester.
hát amit kihagytál a saját hülye ideológiád miatt az legyen a te problémád
Egyébként meg ízlések és pofonok Jöhetne még a szél berni is én abból sem csinálnék ideológiai kérdést
Azt hagyjuk meg Szájernek!
Csak ő nem az ujjaival vizsgálódott.
Nem, de ha semmi kisugárzása, sőt, süt róla a sötétség, akkor inkább kihagytam... de tudom, téged ilyesmi nem zavar biztos azért, mert a partnereidet se
nem mindenki született olyan gyenge képességekkel mint mi
mi 30 éve is kalmárok voltunk meg most is
Lehet, hogy az öreg profok prosztatáját kutatta...
Te tényleg az életrajza alapján dugnál meg egy nőt
Nem lehetett sok az életedben
Hol érdekel ez engem tőlem sztálin unokája is lehetne ha jó a rés
Dugásból nem csinálunk politikai
Azért a kedvencem még mindig a szabó timcsi.

"Már az egyetem alatt is több külföldi lapnak dolgoztam újságíróként, parlamenti tudósítója voltam az Economistnak, a Boston Globe-nak, azonban magánéleti okok miatt mentem ki Bostonba. Ez 2001-ben volt és azt gondoltam, hogy majd kint is találok újságírói munkát, azonban addigra már éreztette a hatását az akkori recesszió, és kiderült, hogy semelyik laphoz sem vesznek fel újságírót. Aztán megláttam egy hirdetést, hogy a Harvardra keresnek kutató asszisztenst, gondoltam, megpróbálom, legalább egy félállásom lesz. De két-három hét után kineveztek kutatásvezetőnek és én úgy éreztem, hogy teljesen rendben van ez a pályaváltoztatás, komolyan érdekelni kezdett a dolog. Végül is, ez is egyfajta kommunikációs munka, annyira nem áll távol attól, amit eredetileg tanultam… (részlet a Borsának adott interjúból)"

Emegyek ámerikába,és 3 hét mulva kutatásvezető vagyok a Harvard egyetemen?
Ez hogyisvan?
Voltam egy továbbképzésen, nagyjából 30KATÁS ült bent és bejöttek az iparkamarától oktatást tartani. Nagyjából 10perc után leült a két csaj és szégyenükben meg sem szólaltak. A 30emberből legalább 10torka szakadtából kezdte őket szidni
Hát elolvastam az életrajzát, nagyon tanulságos... levelezőn végzett bölcsész és politológus, diploma évekkel később utólag (mikor ugye már volt valaki) - persze ez nem gátolta abban, hogy mszp-sként képviselő-jelölt, és - mivel ez nem jött be - a Kulturális Bizottságának alelnöke legyen Úgy látszik, másnak is tetszett
Az persze mszp-ben nem kizáró ok, hogy az "ajtó" szót nem tudja leírni, és a mutatványából az is kiderült, miért nem vették fel színésznek
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Nem azon az 5 rugón múlik évente ami igazából nem ad semmit csak valami regisztrációt tart fent Igazából nekem ez a Vámos György egy szimpatikus faszi mindig jól beszélt eddig más kérdés,hogy az ötleteit, tanácsait a kormány minden alkalommal két kézzel söpörte le eddig az asztalról.
Azt hiszem már 2 éve nem fizetem, de majd most megjavulok. Hát persze a döntést majd az istenek meghozzák azok okos emberek, céljaik vannak mindennel amit mi halandók csak kevesen érthetünk-tudhatunk.
jaaa
Sajnálod tőlük azt az 5 rugót?
Amúgy még nincs semmi,csak fontolják a javaslatot.
Lényegében pont ez volt a cél, olyan árut forgalmazó boltok lettek most bezáratva ami a multiban annyira nem megy, ruha-cipő-műszaki áru- Na de tegnap az iparkamara megvilágosult és elintézte a sorsunkat javaslatot tett a létszámalapú nyitásra. Most hallottam évek óta először, hogy tényleg léteznek nem csak papíron amikor évente fizetni kell nekik.
Na látod - pont ezért néz a ló furán a mozijegyre
Nagyon. IJB.
Most gondolj bele,a te asszonykád mennyire lehetett kétségbeesve hogy melletted töltötte le az egész életét?
Hát ha egyszer azt veszi fel akkor miért ne lenne köze hozzá?
Na most gondolj bele, hogy mennyire lehet "jó nő" például a ti Handó Tündétek, ha élete párja, a Szájer Józsi inkább a szőrös férfiseggeket választja helyette.
meg vele fizettetném azt is