Pedig szedd ki kurva gyorsan, mert a gumi szaga beívódik az utastérbe nekem addig volt bent a gumi (igaz, új volt) amíg elvittem, 2 napig éreztem a szagát
A múlt héten még a tünetektől számolták itt felénk... volt eset, hogy mire megjött az eredmény és a határozat, már le is telt a 10 nap (na jó, 1-2 még talán volt belőle )
Mivel ma szabin vagyok, meg is tenném ha nem volna ilyen kurva hideg. De még ki kell szedni a téli kerekeket a járgányból, megtakarítani és bezacskózva felhordani őket a padlásra. Nem érzek hozzá olthatatlan vágyat....
Baszki,rád pikkelnek,ezt a cikket most találtam,belinkleni nem tudo de kimásoltam:
"Lapunk egy meg nem erősített,neve elhallgatását kérő forrástól megtudta hogy a Mészáros és mészáros KFT jelentős reszvénycsomagot vásárolt
a francia Renault autógyár papírjaiból.
Piaci elemzők szerint ez külföldön nem jelent gondot,viszont a hazai márkaképviseleti infrastruktúra átalakítása jelentős problémákat fog okozni a márka tulajdonosainak rövid és középtávon.
A forrás kérdésünkre hogy miért pont a Renault,és miért most csak homályos utalásokra volt hajlandó egy misztikus "bogyó" nevű internetes személy tekintetében."
Valaki szakavatott, most honnan számolják a 10nap karantént? A tünetek észlelésétől vagy a teszt elvégezésétől ?
Februarban a tünetektől kapták, nem a teszttől de most állítólag a teszttől
Neki kell, hogy tecccen Én ezeket az alufelnis dolgokat egyébként sem értettem, valahogy sosem mozgatott Bár valószínűleg azért mert engem egy egész autó kinézete sem érdekel kimondottan nekem az csak a szükséges rossz. Nálam az számít ha beleülök beinduljon, elvigyen és a hasznomra váljon Lehet ezért sem mosogatom nap mint nap többnyire az eső mossa Nálam az optikai tuning összesen életemben annyi volt, hogy a 2t wartburgról letört 353w pattintós feliratot pótoltam bontóból De akkor még 17 éves voltam és a szépen kinéző kocsival csajoztam Csak úgy vonzotta őket a botváltós tourist. Ma már viszont ehhez elég a fess megjelenésem a sugárzó intelligenciám és a sziporkázó humorom
Én ilyesmit választottam volna, esetleg feketében: https://www.google.com/search?...
Ilyen volt a Clio F1 gyári felnije... így autentikusabb lett volna
Begépeltem egy hozzászólást hogy nekem ezek a fényesfeketea-szürke kerekek nem tetszenek, olcsó kinézete van de aztán inkább töröltem, kapott elég basztatást már Bogyó
Nagyon ronda de nem ez a baj, hanem úgy néz ki, mintha házilag fújták volna kétszínűre. A Homasitában jobbakat árulnak... A Vitara felnije is hasonló csúnya.
Az a lényeg, hogy neked tetszen
Találtam is erről egy szösszenetet a vicc topicban
"Lapunk egy meg nem erősített,neve elhallgatását kérő forrástól megtudta hogy a Mészáros és mészáros KFT jelentős reszvénycsomagot vásárolt
a francia Renault autógyár papírjaiból.
Piaci elemzők szerint ez külföldön nem jelent gondot,viszont a hazai márkaképviseleti infrastruktúra átalakítása jelentős problémákat fog okozni a márka tulajdonosainak rövid és középtávon.
A forrás kérdésünkre hogy miért pont a Renault,és miért most csak homályos utalásokra volt hajlandó egy misztikus "bogyó" nevű internetes személy tekintetében."
Februarban a tünetektől kapták, nem a teszttől de most állítólag a teszttől
Ilyen volt a Clio F1 gyári felnije... így autentikusabb lett volna
Az a lényeg, hogy neked tetszen
Még a légióban képeztek ki erre.