Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozik benned a jóindulat és az értelem.
Egy háziorvosnak hogy lehet ilyen férje?
Azonnal küldik az ANTSZ-hez a dátummal ellátott teszt eredményt, nem a vizsgálakérőt.

Felétek?
Égett a háza?
A saját tapasztalatod az 1, ebből ne alkoss szabályt, észlény - és kezdjél el velem vitázni, mikor pont az előbb írtam le neked, hogy háziorvos a feleségem, ebben vagyunk egész nap - te tényleg egy észlény vagy
Igen, bemondásra... de erről sincs fingod se... a háziorvos küldi a jelentést az ÁNTSZ-nek is, a vizsgálatkérővel együtt.
"AZonnal küldik a határozatot a teszt eredményről" - sztem most te viccelsz volt nem 1x, hogy 5 napig vártuk...
Remélem segítettem?!
Küldtem privátba.
Okosabbak nem lettünk.
Utána kérdeztem, biztosan a tünettől számítva adják a 10napot.
Januárban 3-án voltam.
Semmi köze a határozatnak a tűzoltósághoz.
Az ANTSZ határozza meg.
https://index.hu/kultur/2021/0...
Na ez az. Csak neked enged másolni az index
Saját tapasztalatomat írtam le észlény.
Egyébként az ÁNTSZ,-nél
bemondásra hoznak határozatot?
Akkor mindenki 1 napot lenne otthon.
AZonnal küldik a határozatot a teszt eredményről, ami tartalmazza dátumot.
Viccelsz vagy ennyire korlátozott vagy?
Nem ez az, fasz ki van a technikával
https://www.portfolio.hu/gazda...
Nesze bogyo, te bandád
Dehogy tavalyi. Február. A tűzoltóság lehet, hogy saját szabályokat hozott mint sok más cég. Ismerek bankot, ahol karbantartóknak 20nap kötelező karantén volt.
Igen, az ÁNTSZ - de ott meg a helyi embertől függ, hogy mikortól rendeli el. Ezért írtam, hogy "felénk". Nincs amúgy rá se szabály, se benne rendszer, így is, úgy is volt példa.
...de te ezt is jobban tudod, ritka okos egy tűzoltó lehecc
Január 3-án a pozitív teszt napjától számolták nekem.
Most a tűzoltóságnál a teszt napjától számolják.
Épp azért gondolom, hogy ne csúsztasson senki és az hivatalos.
Lehet, hogy a tapasztalatod még tavalyi?
nálunk pl. a körzetiorvos állítólag Mivel be sem lehet hozzá jutni telefonon kell elmondani a tünetet. Arra azt mondja na az kovid lehetőleg maradjon otthon 10 napot
Eddig a tünetektől számolták. Saját tapsztalatból mondom.
Most megint ha végig kell üljem, nem fogok örülni neki. A tesztet is pénteken kértem de még nincs híre mindenkit leteszteltek már körülöttem
Felétek?
Nálunk az ÁNTSZ határozat alapján rendelik el a karantént.
Felétek ki rendeli el?
A teszt napjától.
Ja, újató szag, az durva... mennyivel is jobb az áporodott cigószag, füstszag, legtöbbx Cocodrímmel keverve Te tényleg igénytelen vagy
vagy is mindig szabadságon vagy
vagy éhen nem hal ha a cimborái nyernek
én még mos is érzem az autó új szagát pedig már 3 hónapos Az első 2 napban még élveztem is sosem volt új autóm Utána már baromira zavart az a rohadt gumi és műanyagszag Mivel már nem hagyományos cigit szívok a füst sem tudja elütni azt az okádék új szagot Asszonytól csórtam egy csomó illatosítót valamit segített, de még mindig érződik szerencsére már egyre kevésbé
Amikor nem ülök a gép előtt, várva a kollégák és az ügyfelek emailjeit. Amikor a telefont lefordítva bele baxhatom a fiókba.
Max 5-8-évet jósolok neki ha meg nem pukkad az újabb2/3 os győzelemtől 22-ben.