Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól még nagyon messze van hidd el nekem Egy kezdő nem érhet azonnal a csúcsra keményen dolgozni kell érte
Fáj mi??
Nem bírod??
Puhányra sikeredtél.
Ezek után pont leszarom, hogy te mit tartasz hitelesnek... próbáltam elmagyarázni, hogy megy, de csak kötözködést kaptam cserébe.
Azoktol sorvadt el az agyad mar 10 eve.
Es igy mindenfele lom teszkos felnit veszel.
pedig most pont ez történik ahogy leírtad. Tavaly ilyenkor karantént rendeltek el. Elméleti síkon nem lehetett kimozdulni a házból csak akinek jogosultsága volt rá. Aki dolgozni ment aki vásárolni edetera. Akkor nem mondták azt,hogy be kell zárni a boltoknak mert bizonyos időkorláttal nyitva lehetet lenni. Aztán cizellálták, hogy csak délután 3-ig, meg a 60 év felettiek idősávjával parádéztak. Most meg elméletileg mindenkinek be kell zárni( csak a kivételeknek nem aztán sokkal több lett a kivétel mint akinek tényleg be kell zárni) Azt végül az egész egy szart sem ér úgy,hogy közben a karantént nem rendelték el, hanem maradt az eddig is teljesen értelmetlen este 8-tól reggel 5-ig a kijárási tilalom
Végül is adtak a szarnak egy pofont. ezzel a vírus terjedését ugyan nem csökkentették viszont megint odabasztak a mutatószámoknak a gazdaságban. Plusz még pénzbe is kerül nekik bár azt elméletileg kézhez címezve az eu állja. Azt gonolom ha ezt egy kicsit is komolyan gondolták volna akkor tényleg lezárnak mindent + bevezetik a totális kijárási tilalmat. 1-2 hétre. nem ez történik
Úúúú B+... inkább kérem vissza Alfát!
Munkaidőben e Telexet meg a Nyugati fényt nyomatom.
Jaaaa, már a SOTE-n is hülyék írják baromságaikat???
Te vagy okos
Nem sértődsz meg ha a S.O.T.E. honlapján írtakat hitelesebbnek tartom nálad?
Ugye nem?
Ilyenek nézésével töltöd a szabit?
A doki azért nem erőltette a tesztet, mert a sok birka, aki tüsszentett egyet, mint tesztre akart menni - az meg össze is omlott... most már jobb a rendszer, sokkal többet tesztelnek, de továbbra is a háziorvos az első szűrő.
MI TÖRTÉNIK, HA VALAKINEK POZITÍV LESZ A KORONAVÍRUS TESZTJE?

"Akinek a teszteredménye pozitív, az bekerül a járványügyi rendszerbe és hatósági karanténba kerül."

Csak egy szösszenet.
Dereng valami?
Azóta felpörgött minden, az elején tényleg talàlgatás volt. Most már mindenki kovid szakértő
jaaaaaa, hát ha ott leírták, akkor biztos úgy van! Pfffff...
Isteni Fideszes propagandavideót találtam!!!

http://youtu.be/HaJwEa5_9i8
ez így volt ahogy a harmadik sortól leírtad, most akkor mi ezen a vita? Annyi volt még,hogy a doki nem erőltette a tesztet, mert mondta mire lesz eredmény addigra úgy is meggyógyul ennyi
A S.O.T.E. honlapján leírják.
Nem akarlak itt mások előtt lejáratni azzal, hogy bemásolom, olvasd el!
Látod, Jani milyen kitartó - bízz benne! Eddig én is azt hittem, messze van, de ma nagyon sokat dolgozott az ügyön...
Ezt aláírom, a logika sok esetben messzeállt az intézkedésektől. Én spec nem értem miért nincs még minden bezárva ami nem alapvető. Élelmiszer-drogéria-gyógyszertár. Az összes nonfood boltot be kellett volna zárni és nem csak megszopatni azokat akikhez amúgy sem tömegek járnak.
Mit vállaljak fel? Leírtam már. Ezt a helyi ÁNTSZ dönti el. Más választ erre nem fogsz kapni, hiába kérded többx...
eddig ezek az intézkedések messze kerülték a logikát. persze leeht csak a mienket
mindjárt szét nézek, hogy is áll a lista az első hely már egy tűzoltóé át kell lapoznom a szabályzatot, nem e ütközik ha egymás alá kerülnének Bár látatlanba mondom fjani magyon messze van még blődihez arra a szintre iszonyat sokat kell még tornáznia azt a címet csak a két szép szeméért nem osztogatják az embereknek mint ahogy a nobel díjat sem Azon a szinten valóban nagyon hülyének kell már lenni
Vállad már fel!
A kérés napjától vagy a pozitív teszt napjától van karantén?
A feleséged háziorvos, tudja.
Fuss neki megint, tegyél egy kört hogy ez hogyan van. Vagy hívd fel a háziorvost. Kérhetsz tesztet, nem mondjàk rád hogy fixen kovidos vagy. Ha van teszted, van igazolásod amit ügyfélkapun meg tudsz nézni, hogy átestél a betegségen.
Ez úgy nézhetett ki hogy a haverod felhívta, azt mondta neki a doki hogy feltehetően kovidos és maradjon otthon ha tud, de mehet tesztre is.
A teszt azonnal kimutatja, vagy csinálnak pcr-t ami max 2nap alatt mutatja ki.
Már leírtam 1x. keresd vissza.
Nem! Attól fogják számolni amit az ember bemond, hogy mikor kezdődtek a tünetek. Én kedden kezdtem köhögni, szombaton szedtem össze. Keddtől fog számítani a hivatalos 10nap karantén. Vagyis ha letesztelnek, kapok 2-3napot. Viszont a család többi tagja a teszttől számítva kapnak 10napot
Logika van vagy nincs arról beszélgethetnénk