pedig most pont ez történik ahogy leírtad. Tavaly ilyenkor karantént rendeltek el. Elméleti síkon nem lehetett kimozdulni a házból csak akinek jogosultsága volt rá. Aki dolgozni ment aki vásárolni edetera. Akkor nem mondták azt,hogy be kell zárni a boltoknak mert bizonyos időkorláttal nyitva lehetet lenni. Aztán cizellálták, hogy csak délután 3-ig, meg a 60 év felettiek idősávjával parádéztak. Most meg elméletileg mindenkinek be kell zárni( csak a kivételeknek nem aztán sokkal több lett a kivétel mint akinek tényleg be kell zárni) Azt végül az egész egy szart sem ér úgy,hogy közben a karantént nem rendelték el, hanem maradt az eddig is teljesen értelmetlen este 8-tól reggel 5-ig a kijárási tilalom
Végül is adtak a szarnak egy pofont. ezzel a vírus terjedését ugyan nem csökkentették viszont megint odabasztak a mutatószámoknak a gazdaságban. Plusz még pénzbe is kerül nekik bár azt elméletileg kézhez címezve az eu állja. Azt gonolom ha ezt egy kicsit is komolyan gondolták volna akkor tényleg lezárnak mindent + bevezetik a totális kijárási tilalmat. 1-2 hétre. nem ez történik
Jaaaa, már a SOTE-n is hülyék írják baromságaikat???
Te vagy okos
Nem sértődsz meg ha a S.O.T.E. honlapján írtakat hitelesebbnek tartom nálad?
Ugye nem?
A doki azért nem erőltette a tesztet, mert a sok birka, aki tüsszentett egyet, mint tesztre akart menni - az meg össze is omlott... most már jobb a rendszer, sokkal többet tesztelnek, de továbbra is a háziorvos az első szűrő.
ez így volt ahogy a harmadik sortól leírtad, most akkor mi ezen a vita? Annyi volt még,hogy a doki nem erőltette a tesztet, mert mondta mire lesz eredmény addigra úgy is meggyógyul ennyi
Ezt aláírom, a logika sok esetben messzeállt az intézkedésektől. Én spec nem értem miért nincs még minden bezárva ami nem alapvető. Élelmiszer-drogéria-gyógyszertár. Az összes nonfood boltot be kellett volna zárni és nem csak megszopatni azokat akikhez amúgy sem tömegek járnak.
mindjárt szét nézek, hogy is áll a lista az első hely már egy tűzoltóé át kell lapoznom a szabályzatot, nem e ütközik ha egymás alá kerülnének Bár látatlanba mondom fjani magyon messze van még blődihez arra a szintre iszonyat sokat kell még tornáznia azt a címet csak a két szép szeméért nem osztogatják az embereknek mint ahogy a nobel díjat sem Azon a szinten valóban nagyon hülyének kell már lenni
Fuss neki megint, tegyél egy kört hogy ez hogyan van. Vagy hívd fel a háziorvost. Kérhetsz tesztet, nem mondjàk rád hogy fixen kovidos vagy. Ha van teszted, van igazolásod amit ügyfélkapun meg tudsz nézni, hogy átestél a betegségen.
Ez úgy nézhetett ki hogy a haverod felhívta, azt mondta neki a doki hogy feltehetően kovidos és maradjon otthon ha tud, de mehet tesztre is.
A teszt azonnal kimutatja, vagy csinálnak pcr-t ami max 2nap alatt mutatja ki.
Nem! Attól fogják számolni amit az ember bemond, hogy mikor kezdődtek a tünetek. Én kedden kezdtem köhögni, szombaton szedtem össze. Keddtől fog számítani a hivatalos 10nap karantén. Vagyis ha letesztelnek, kapok 2-3napot. Viszont a család többi tagja a teszttől számítva kapnak 10napot
Logika van vagy nincs arról beszélgethetnénk
Nem bírod??
Puhányra sikeredtél.
Es igy mindenfele lom teszkos felnit veszel.
Végül is adtak a szarnak egy pofont.
Te vagy okos
Nem sértődsz meg ha a S.O.T.E. honlapján írtakat hitelesebbnek tartom nálad?
Ugye nem?
"Akinek a teszteredménye pozitív, az bekerül a járványügyi rendszerbe és hatósági karanténba kerül."
Csak egy szösszenet.
Dereng valami?
http://youtu.be/HaJwEa5_9i8
Nem akarlak itt mások előtt lejáratni azzal, hogy bemásolom, olvasd el!
A kérés napjától vagy a pozitív teszt napjától van karantén?
A feleséged háziorvos, tudja.
Ez úgy nézhetett ki hogy a haverod felhívta, azt mondta neki a doki hogy feltehetően kovidos és maradjon otthon ha tud, de mehet tesztre is.
A teszt azonnal kimutatja, vagy csinálnak pcr-t ami max 2nap alatt mutatja ki.
Logika van vagy nincs arról beszélgethetnénk