Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van aki hideg raktárban bútorokat tologat,oszt rozsdás puttonyosról vakarja a vasoxidot hobbiból.
Nem tudtam, mivel foglalkozol.
Furcsa volt a két irány.
Nem kötekedő.
"Orvos vagy?
A .múltkor meg targoncát javítottál.
Ez ám a férfi"
Rohadtul megszigorították a természetbeni juttatásokat. Nálunk hálapénz sincs - a szülészekről, sebészekről nem nyilatkozom
Évek óta magunknak fizetjük az utazásainkat
Mi ebben a kötekedő?
Ne kavard túl a dolgokat, nem áll jól!
Normálisan kérdeztem.
Néha ha nem kötekedő a kérdés Informatikus vagyok, saját cégben, meg van egy háziorvosi családi cégünk is (feleségem révén) A javítások csak hobbi, ha kedvem van... imádom a gépeket.
Komolyan és normálisan kérdeztelek.
Tudsz válaszolni te is értelmesen?
Ne mondd , hogy te is a slagodat fogod egész nap?!
Persze. Tűzoltó vagyok, és vadakat terelő juhász
nem tudom ki most a trend
a hajóutas orvosi konferenciák után nincs infóm
azért az is vicces volt hogy a falusi háziorvos az usába ment konferenciára, legalább 2 esetet tudok is mert a felesége mondta kezelés közben
de végülis a lényeg az hogy zsákszám van zseton a gyógyszeriparban
Tényleg nem tudom mit dolgozol.
Elárulnád?
... felénk úgy mondják: mindenhez IS
Többször leírtam már, mi vagyok... OK, hogy te nem olvasol itt mindig (ez rendben van) - de akkor ha valamit nem tudsz, ne beszélj faszságokat

... bár ha csak az őszinte csodálat szólt belőled sokrétűségem irányában, akkor rendben!
Polihisztornak hívják az ilyet.
Orvos vagy?
A .múltkor meg targoncát javítottál.
Ez ám a férfi
Régen az orvos látogatók lóvét hoztak... ez kicsit gusztustalan persze, de évezredek óta működő motiváció. Ezt elvágták.
Aztán jött az "ajándék" Wellness utalvány, "konferencia meghívó" meg ilyesmi - de ezt is forintosította az állam, szóval ennek is vége lett
Jött a felszerelés: kaptunk vérnyomás mérőt , különböző tesztereket, segéd anyagot, kesztyűt, stb. ez műxik még.
Most kovid teszteket osztogatnak
..szóval mi látjuk, mik a trendek
Aha, nagy vesztesek... ha megkérdeznél bárki gyártót, akarná-e, hogy az éves teljes kapacitása előre le legyen kötve, sőt leelőlegezve, sztem ezt mind aláírná
Ennyi hülyeséget összebeszélni.....
Tudjuk, hogy téged nem lehet meggyőzni.
Én nem is szeretnélek.
Ha téged ez boldogít......
Sajnos neked nincs már gyógyszer.
Menthetetlen vagy.
Akkor olyanok mint a Pipi? A vagyongyarapodás ütemének kis mértékű csökkenésének kompenzálására szeretne állami támogatást?
gyanítom a vitaminok, egészségtámogató gyógyszerek, illetve készítmények iránti kereslet növekedés
Senki sem beszélt összeomlásról...de ha neked mondták a hangok, akkor erre is van gyógyszer :-)
A VW is mindig nyereséges, holott egyik válságát éli meg a másikból...állami pénzböl minden lehetséges.
Nem tudom a Sandoz miben érdekelt a Covid-19 kapcsán...gyógyszer nincs rá, védőoltást meg nem gyártanak...