Rohadtul megszigorították a természetbeni juttatásokat. Nálunk hálapénz sincs - a szülészekről, sebészekről nem nyilatkozom
Évek óta magunknak fizetjük az utazásainkat
Néha ha nem kötekedő a kérdés Informatikus vagyok, saját cégben, meg van egy háziorvosi családi cégünk is (feleségem révén) A javítások csak hobbi, ha kedvem van... imádom a gépeket.
nem tudom ki most a trend
a hajóutas orvosi konferenciák után nincs infóm
azért az is vicces volt hogy a falusi háziorvos az usába ment konferenciára, legalább 2 esetet tudok is mert a felesége mondta kezelés közben
de végülis a lényeg az hogy zsákszám van zseton a gyógyszeriparban
Régen az orvos látogatók lóvét hoztak... ez kicsit gusztustalan persze, de évezredek óta működő motiváció. Ezt elvágták.
Aztán jött az "ajándék" Wellness utalvány, "konferencia meghívó" meg ilyesmi - de ezt is forintosította az állam, szóval ennek is vége lett
Jött a felszerelés: kaptunk vérnyomás mérőt , különböző tesztereket, segéd anyagot, kesztyűt, stb. ez műxik még.
Most kovid teszteket osztogatnak
..szóval mi látjuk, mik a trendek
Aha, nagy vesztesek... ha megkérdeznél bárki gyártót, akarná-e, hogy az éves teljes kapacitása előre le legyen kötve, sőt leelőlegezve, sztem ezt mind aláírná
Furcsa volt a két irány.
Nem kötekedő.
A .múltkor meg targoncát javítottál.
Ez ám a férfi"
Évek óta magunknak fizetjük az utazásainkat
Ne kavard túl a dolgokat, nem áll jól!
Normálisan kérdeztem.
Tudsz válaszolni te is értelmesen?
a hajóutas orvosi konferenciák után nincs infóm
azért az is vicces volt hogy a falusi háziorvos az usába ment konferenciára, legalább 2 esetet tudok is mert a felesége mondta kezelés közben
de végülis a lényeg az hogy zsákszám van zseton a gyógyszeriparban
Elárulnád?
... bár ha csak az őszinte csodálat szólt belőled sokrétűségem irányában, akkor rendben!
A .múltkor meg targoncát javítottál.
Ez ám a férfi
Aztán jött az "ajándék" Wellness utalvány, "konferencia meghívó" meg ilyesmi - de ezt is forintosította az állam, szóval ennek is vége lett
Jött a felszerelés: kaptunk vérnyomás mérőt , különböző tesztereket, segéd anyagot, kesztyűt, stb. ez műxik még.
Most kovid teszteket osztogatnak
..szóval mi látjuk, mik a trendek
Én nem is szeretnélek.
Ha téged ez boldogít......
Menthetetlen vagy.