Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most miért hazudott volna a cimbi? Felvágásból vagy miért. Tavaly november december környékén ez itt így ment Én azt mondom amit ő mondott. Miért hazudna
Olyan magasságokba én nem jutok nekem elég, ha megyek fel a HAB listádon - bár úgy látom Tűzoltó Jani ott nemsoká' lenyom ha így tolja tovább
Ez nálatok sem így megy csak nagyon visszamaradott vagy. Mondhatni sötét.
Ha valaki pénteken kéri, hétfőre kap lidőpontot, akkor a kérés napjától azaz péntektől számolják a karantént?
Csak egy igen vagy nemet írj légyszíves!
Most sincs. Van elég.
mert te is szép és okos vagy mint én
Pedig nem hinném, hogy beletartozol abba a ritka kivételbe ami én vagyok
És az eredmény mi után lesz? Segítek, miután valaki kérte...
Régebben nem voltál te ennyire hülye, inkább visszafogott... elkapott a vírus? Ez mellékhatás?
Vagy ez az igazi éned?
egyébként mit vitatkoztok ezen van valami jelentősége?
tavaly az egyik havert hívom, hogy elugranék a kárpitos dolgaimért.
Aszonta basszus most ne gyere mert kovidos vagyok
Mondom pozitív lett a teszted? Mondja, hogy ja nem
Köhögök, lázas vagyok alig kapok levegőt szarul vagyok
Mondom és? Nálam ez mindig így megy ha beteg vagyok voltál orvosnál?
Mondja, hogy nem lehet ezzel a tünettel elmenni, csak telefonon lehet beszélni
És kérdezem mint mondott a doki? Azt, hogy ez biztos kovid maradjak otthon 10 napot
Tesztet csináltatok? Azt mondta a doki,mire megjönne a teszt eredmény addigra meg is gyógyulok, úgy hogy semmi értelme
Hát nálunk így megy ez
Most sincs?
Á, csóró gyerek voltam, de az eszemmel meg a szépségemmel nem volt szükség lére
Informatikus létedre, nem vagy túl okos.
És a megfogalmazásaid is tükrözik.
Én a teszt eredményről írtam te sötétség, nem a kérőről.
Akkor jól bele trafáltam 3-4 legnépesebb település lehet az országban
Bár ebben az esetben a feleségedet én sem érem
Vagy a szüleid annó kötötek a nyakadba egy tarisznyát színig zsével, aki hozzádmegy megkapja?
szíjjad akkor magadba, rád fér
hát basszus van erről egy elmélet Aztán hiszem is meg nem is de akár lehet is benne valami. Nos állítólag,hogy valaki buzi az nem betegség. Tehát se nő se férfi részéről.
ez egy vele született tulajdonsága az embernek Aztán azért alakult ez így, hogy lassítsa a túlnépesedést
Persze a másik oldalról nézve a természet meg éppen úgy alkotta meg a nemzést, hogy az ember örömét lelje benne ezáltal elősegítse az utódlást. Lehetne rajta polemizálni,hogy a természet miért alkotta így Minden esetre, ha a dugás valami nagyon rossz és fájdalmas dolog lenne amitől félni kellene valószínű még nem tartanánk 8 mrd-nál Legalább is cígók biztos nem lennének sokan
Ő lehet, hogy szerencsés, de hogy te szerencsétlen vagy az biztos már.
A ki település az Pécs volt
És meg is érkezett
Úgy, hogy szerencsés.
Valami hatalmas bölcsesség várható
Ó te egyszerű... szted a vizsgálatot ki kéri? A beteg? És honnan? - de nem is tudom, miért fárasztom magam veled, talán csak ráérek...
sztem ne égesd ezzel magad tovább, vagy jobbat tudok: oltsd el! talán az még menne...
Akkor elég mélyre kellett nyúlni a vödör aljára
kis településen nehéz válogatni a választék is kisebb
Pedig az eddigi irományai alapján ő tényleg informatikus, a felesége pedig tényleg háziorvos, nem mostanában "találta ki".
A targoncaszerelés az nekem is új volt....
Úgy háziorvos a te feleséged, ahogy te informatikus meg targonca szerelő.
Bohóc