Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetlen szabály van nekem a fejemben amikor vonulok.
-Csak akkor van elsőbbségem, megadják.
Hiába használom együttesen a megkülönböztető jelzést.
De ez a tempó, ez azért nem megszokott amit a motoros diktált.
A lámpát egyébként is úgy kellett volna a motorosnak megközelíteni, hogy ha sárgára vált, akkor ne gázt kelljen húzni, hanem meg kelljen tudni állni.
A végén még a mentő lesz a hibás, mert egy Tajgetosz-kompatibilis őrültnek sikerült még szezon előtt kinyírnia magát?
Nem kell megállnia, csak meg kell róla győződnie, hogy megadták neki az elsőbbséget..... nyilván egy ilyesmi sebességű motornál ez nem releváns
Nem tudom nálatok mi a szabály de az nagyon csúnya lenne ha itt a pirosnál meg kellene álljon a mentő vagy bármi ami használja a kék fényét...
A mentő nem nagyon lassított a piroson. Azért hiába van megkülönböztető jelzése akkor is meg kell állnia pirosnál. Legalábbis úgy biztonságos. A motorost így láthatta volna még ha gyorsan is jön. Épp a napokban figyeltem egy tűzoltó autót milyen lassan megy át a piroson. Pont azért mert akik hangosan zenét hallgatnak csak akkor veszik észre ha már a szemébe villognak a piros kék lámpák.
Az is lehet a sebesség oka hogy épp sárgára váltott és még ráhúzott hogy átférjen.
Az ilyen motoros nyélgázon menne az 500-assal is, hidd el!
Nem, hanem a motoroson. De egy GS500-on ülve a virgonc fiatalnak sem nagyon jutna eszébe a város közepén nyélgázzal menni. De nem is sikerülne 2 lámpa között 150-re gyorsulni vele.
Egy Gs500 is tud 100 fölötti tempót.
Egy ezres is tud 200 alatti sebességre.
Szerinted ezen múlik?
Az is egy megoldás a biztonságos közlekedéshez, ha az ember motorja nem megy.
Még jó, hogy a tiedet szétveti
A Pipi szokott ilyen stílusban motorozni nem? Csak - szerencséjére - az ő motorjából hiányzott a power....
Zöldön így,ennyivel?Öngyilkosjelöltnek jó ötlet,tuti a még átférek kategória.
Amúgy észrevettem hogy durván piroson úgy mennek át mintha a világ legtermészetesebbje lenne.
Volt olyan aki vár-vár-vár aztán elunja és simán belekocog.
De itt a balrakanyararodók pest felől a szabadságtéren simán teliporoson átmennek majd látja hogy a szembejövőknek meg fog állni,akkoris beáll a 2 sávba keresztbe mert nehogymár kivárja a következő zöldet.
Lakott területen a barma!!!
Na megint csökken a motorosok népszerűsége, amin nem csodálkozom.
"Megkülönböztető"
Gondolom a motorosnak zöld volt, a mentő meg a megkülömböztetö jelzéseit együttesen piroson haladt át.
De a motoros ahogy Laci írta nem ment "lassan".
Ezt hogyafaszba tudta ennyire elbaszni?

Hát ez meg mi volt?
Jól sejtem hogy nem 50-el ment, de nem is 100-al?
De ebbe kár belemenni.
Pro és kontra
Nekem a bőrszíne nem tetszik.
De lehet, hogy sokat Dubai-ozik ő is.
Vagy a felmenői között volt indián, mint Orsósnak.
te még nem ültél motoron
Hát rám ez nem vonatkozna Én ki tudom motorozni a motor teljesítményét ezek szerint akkor csak a kicsi átlagba tartozom
Nyílegyenes üres autópályán jöhet nekem a 400km/h-is
http://youtu.be/6_n7ru1e-rg
akkor pl kinek tetszett Deutsch Tomika? mert ő is utólag diplomázott....
Nem jól irányít át.