Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-as az volt, 17 éves koromban. Akkor kellett, most meg nem kell. Tehát nincs Villanyszerelő is vagyok, azt is tedd hozzá
Szegény hülye Nem volt ideje megtanulni hogy a sebességet tisztelni kell.
5 évente kell csinálnunk.
Igen.
Már ötször voltam, soha nem kellett érte fizetni.
Akkor is ingyenes volt mikor először csináltad?
Nekünk Ingyenes.
Milyen pénzre gondolsz?
Szerintem meg csak a pénzről!
Látom megtaláltál megint.
Jöhetsz, de remélem nem adod fel megint olyan könnyen mint a múltkor!
Mondjuk nem vártam többet egy tudortól
Neked biztos van.
Az informatikus+orvosi+targonca szerelői+ki tudja még milyen szaktudásod mellett.
Aki mindenhez ért, az semmihez nem ért
Na ez lehetsz te
Akkor hasznalt a vakcina, mert az nálunk eléggé divatos
Akkor neked ilyen biztos nincs...
Reggel 8-kb fél kettőig végzik a PAV1 tesztet.

Ez a figyelemről, reflexről, terhelhetőségről, intelligenciáról, toleranciáról.....szól.
lehet
Az lehet csak tudod időrendben olvasok
Taxisnak 2 kell.1 az csak a kéklámpásoknak.
Most hallottam hogy 24 éves volt,futárként dolgozott,előtte meg taxizott.
Már kétszer leirtam
pálya alkamasági vizsgálat. A mentősöknek, tűzoltóknak a taxisoknak és a rendőröknek az 1-es kategória kell belőle úgy sejtem. Az elméletileg arra lenne hivatott, hogy a vezetőnek meg van e a megfelelő reflexe különböző szituációkban, meg tud e egyszerre vagy 6 fele figyelni
Szerencse, hogy pl. nem egy másik motorosnak ment. Hírekben is most mutatták. 20on éves fiatal volt.
sehogy
A páv1-e nem azért van .
A páv nem a kresz ismereteket vizsgálja.
szerintem így szrtálykolnak
Biztos nem Az egy nagyon eltúlzott sebesség volt nem hiszem, hogy azt a motorost bárki is láthatta felfoghatta volna
hát pedig meg kellene neki állni és meg is szoktak álln i és meggyőződni, hogy övé lett az elsőbbség
van itt épen elég tűzoltó aki el tudja mondani a frankón a tutit A megkülönböztetett jelzés nem gumifal a többi közlekedésben résztvevőnek
Azért van páv1-e, hogy tudja, hogy a kereszteződésbe pirosnál akkor mehet bele,ha meggyőződött, hogy a forgalomba részt vevők tudomásul vették a jelenlétét és lemondtak az elsőbbségükről. megkülönböztetett jelzéssel közlekedni nem gyerekjáték soxoros figyelmet igényel