Neked biztos van.
Az informatikus+orvosi+targonca szerelői+ki tudja még milyen szaktudásod mellett.
Aki mindenhez ért, az semmihez nem ért
Na ez lehetsz te
pálya alkamasági vizsgálat. A mentősöknek, tűzoltóknak a taxisoknak és a rendőröknek az 1-es kategória kell belőle úgy sejtem. Az elméletileg arra lenne hivatott, hogy a vezetőnek meg van e a megfelelő reflexe különböző szituációkban, meg tud e egyszerre vagy 6 fele figyelni
van itt épen elég tűzoltó aki el tudja mondani a frankón a tutit A megkülönböztetett jelzés nem gumifal a többi közlekedésben résztvevőnek
Azért van páv1-e, hogy tudja, hogy a kereszteződésbe pirosnál akkor mehet bele,ha meggyőződött, hogy a forgalomba részt vevők tudomásul vették a jelenlétét és lemondtak az elsőbbségükről. megkülönböztetett jelzéssel közlekedni nem gyerekjáték soxoros figyelmet igényel
Már ötször voltam, soha nem kellett érte fizetni.
Milyen pénzre gondolsz?
Jöhetsz, de remélem nem adod fel megint olyan könnyen mint a múltkor!
Mondjuk nem vártam többet egy tudortól
Az informatikus+orvosi+targonca szerelői+ki tudja még milyen szaktudásod mellett.
Aki mindenhez ért, az semmihez nem ért
Na ez lehetsz te
Ez a figyelemről, reflexről, terhelhetőségről, intelligenciáról, toleranciáról.....szól.
A páv nem a kresz ismereteket vizsgálja.
Azért van páv1-e, hogy tudja, hogy a kereszteződésbe pirosnál akkor mehet bele,ha meggyőződött, hogy a forgalomba részt vevők tudomásul vették a jelenlétét és lemondtak az elsőbbségükről.