Lassan teljesen ledegradálják őket, én is ezt látom. de állítólag nincs szükség ezekre a tudásanyagokra. Ami részben igaz is, ellenben a készséget alakitotta ki a gondolkodásra. Másrészt meg a multiknál se a soron se a gépek mellett nem kell.
Pedig de. Középiskolában jobb a helyzet, de nálunk ált.isk. nem müködik. Az órák össze-vissza, rövidebb időtartam másféle házi és számonkérés, a gyerek nem érti. Ők sem akarnak itthon tanulni, az egyik negyedikes a másik hetedikes de mindkettő jobb szeretne iskoilába menni mert ott jobban megértik az anyagot, ami igy lényegesen kevesebb is. Kisebb a tanár általi elvárás is, mert tisztában vannak a helyzettel.
A szülőkön meg ne muljon ami az iskolában nem adatik meg. Én is általában estefelé érek haza, a feleségem is négy után hullafáradtan a megnövekedett vásárlói láz miatt, akkor már egyikünknek sincs kedve türelme azzal foglalkozni amiot a gyerek napközben nem csinált meg.
Bár matekot tanít és jövőre mar nem lesz magasabb fokú egyenlet, csak max sima gyök és négyzetes, nem lesz logaritmus stb egy ismeretlenes egyenlet max.... nem kell mar tudniuk semmit a gyerekeknek
Elég a genderérzéknyítés.
A szülőkön meg ne muljon ami az iskolában nem adatik meg. Én is általában estefelé érek haza, a feleségem is négy után hullafáradtan a megnövekedett vásárlói láz miatt, akkor már egyikünknek sincs kedve türelme azzal foglalkozni amiot a gyerek napközben nem csinált meg.
Képes analóg órával is fiizetni
https://index.hu/belfold/2021/...
aztán lesz mit enni
minden nap friss cigánypecsenye
Nem hiteles.