Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És várható javulás?
Tegnap néztem épp. Volt másik ilyen is, az asszem amerikában volt, ott nem szaroznak, simán letolnak a gecibe
Mondjuk te mindig hülye voltál.....
Ma is ezt vizionálja
én már tavasszal is abban hittem, mégis én voltam a hülye Azok az országok (nem sok) akik abban hittek köszönik szépen jól elvannak
Mondjuk bogyó holnapra tuti azt vizionálja hogy itt hal meg a legtöbb ember a világon.
Mer a DK programirodában ezt adták ki.
Ez igaz azt mondanak amit akarnak. Én ezeket a légből kapott számokat nem tudom ellenőrizni, mint ahogy más sem. Mégis ebből kell kiindulni, mert erre tudják ráfogni a tovább tartó zárást
Kalocsán nem is lesz, ha a fideszen mulik
Ott már rég üzemel.
sokkal szebben irtad le, de erre gondoltam:) És ezt már szintén más megfogalmazásban de már ki is mondják.
Nálunk még nincs. Eddig megúsztam....
itt majdnem 10 óra Itt nem, hogy jól itt még sehogy sem esik
Annak nincs?
Na fogd meg a söröm............................
A buzimárk meg a DK-s polgik is oltottak.
Tudom F2,a szíjjártó is.
Még jó hogy Telekomos vagyok....
Az oltás sosem védett meg sem a betegségtől, sem a fertozés továbbadásától... az oltottaknak nagy valószínűséggel sokkal enyhébb lefolyású a betegség és a szövődmények esélye minimalizálódik. Ennyi.... a sok hülyét meg még etetik is... "védettségi igazolvány"-t kapnak azt hiszik innentől bármit lehet....
Nyitnikék... úgyis bele lehet szarni ebbe az ótásba...
Hiába a 10% beoltott, mégis csúcson vagyunk... ennek nem az lehet az oka, hogy az a 10% csak nyugger? Pedig azokat lenne egyszerűbb mozgásban korlátozni. Az aktív korú lakosságból meg senki, kivéve az egészségügyieket meg a kormány csicskákat. El van baxva ez az egész. Lassan kezdek hinni inkább a nyáj-immunitásban.
Az a baj hogy az internet tényleg összefujja a legallja szemetet és felhozza a felszínre,ha te oltásszkeptikus vagy akkor azzal tömi a fejed az algoritmuskkal,ha a gíkemberek a gyengéd akkor azzal....................persze,az oltás nem véd,sőt tovább fertőz,ezért is nyünyörög a világ összes táján mindenki az oltással mert szar sem ér.
Ja mert a legnagyobb vesztes gyógyszercégeknek kell a pénz.Csak azé oltanak.
Egyébként ezek egyrészét pont a gyökér merkely mondta. A mutációt meg külföldi állítólagos szakemberek feszegetik.
Ja. Azt ki is hagytam. A telenor beinditotta az 5 G-t
Sőt még a mikrocsipp is bennevan.
Ekkora hülyeséget.
Lófaszt a seggedbe. Az oltás egyrészt nem véd meg a fertőződéstől és a továbbfertőzést sem akadályozza. Ezt már bevallják. Már azt is bevallják, hogy a betegségtől se óv meg csak már nem kerülsz lélegeztetőgépre meg nem halsz meg szerintük. Aztán senki nem tudja meddig véd az oltás. Meg mitől, mert a mutánsoktól már sokak szerint nem. Tehát bullshit az egész.
semmivel Ezeknek az intézkedéseknek 1 év óta egyébként is csak látszat jelentőségük volt. Mind a maszknak, mind a távolságtartásnak. Szerintem ez még nem védett meg egy embert sem attól, hogy elkapja a vírust. Azt a látszatot fenntartani viszont, hogy na csináltunk is valamit arra tökéletes
Igen.
És láthatóan meg egyszerűen nem fogják fel az emberek hogy NE TÖMÖRÜLJ.
Át kell gondolni logikusan hogy a tereljünk be a multikba sok ember mert az jó nem működik.
Tényleg LOGIKUSABB a négyzetméter alapú szabályozás.
Azt is tudom mért berzenkedik a kormány ettől.
Egész egyszerűen a NÉP nem akar várakozni kinn,ő be akar menni akkor és úgy ahogy akar.Szarik a te vírushisztidre,mert még mindig úgy vannak vele hogy ez nem vészes vírus,csak szopatni akarnak stb.
Akkor már adjanak lélegzetet és esélyt a kicsiknek hogy széjjelebb terítsék a nyomorult embereket.
Mert az ember menni akar.