Ez igaz azt mondanak amit akarnak. Én ezeket a légből kapott számokat nem tudom ellenőrizni, mint ahogy más sem. Mégis ebből kell kiindulni, mert erre tudják ráfogni a tovább tartó zárást
Az oltás sosem védett meg sem a betegségtől, sem a fertozés továbbadásától... az oltottaknak nagy valószínűséggel sokkal enyhébb lefolyású a betegség és a szövődmények esélye minimalizálódik. Ennyi.... a sok hülyét meg még etetik is... "védettségi igazolvány"-t kapnak azt hiszik innentől bármit lehet....
Nyitnikék... úgyis bele lehet szarni ebbe az ótásba...
Hiába a 10% beoltott, mégis csúcson vagyunk... ennek nem az lehet az oka, hogy az a 10% csak nyugger? Pedig azokat lenne egyszerűbb mozgásban korlátozni. Az aktív korú lakosságból meg senki, kivéve az egészségügyieket meg a kormány csicskákat. El van baxva ez az egész. Lassan kezdek hinni inkább a nyáj-immunitásban.
Az a baj hogy az internet tényleg összefujja a legallja szemetet és felhozza a felszínre,ha te oltásszkeptikus vagy akkor azzal tömi a fejed az algoritmuskkal,ha a gíkemberek a gyengéd akkor azzal....................persze,az oltás nem véd,sőt tovább fertőz,ezért is nyünyörög a világ összes táján mindenki az oltással mert szar sem ér.
Ja mert a legnagyobb vesztes gyógyszercégeknek kell a pénz.Csak azé oltanak.
Lófaszt a seggedbe. Az oltás egyrészt nem véd meg a fertőződéstől és a továbbfertőzést sem akadályozza. Ezt már bevallják. Már azt is bevallják, hogy a betegségtől se óv meg csak már nem kerülsz lélegeztetőgépre meg nem halsz meg szerintük. Aztán senki nem tudja meddig véd az oltás. Meg mitől, mert a mutánsoktól már sokak szerint nem. Tehát bullshit az egész.
semmivel Ezeknek az intézkedéseknek 1 év óta egyébként is csak látszat jelentőségük volt. Mind a maszknak, mind a távolságtartásnak. Szerintem ez még nem védett meg egy embert sem attól, hogy elkapja a vírust. Azt a látszatot fenntartani viszont, hogy na csináltunk is valamit arra tökéletes
Igen.
És láthatóan meg egyszerűen nem fogják fel az emberek hogy NE TÖMÖRÜLJ.
Át kell gondolni logikusan hogy a tereljünk be a multikba sok ember mert az jó nem működik.
Tényleg LOGIKUSABB a négyzetméter alapú szabályozás.
Azt is tudom mért berzenkedik a kormány ettől.
Egész egyszerűen a NÉP nem akar várakozni kinn,ő be akar menni akkor és úgy ahogy akar.Szarik a te vírushisztidre,mert még mindig úgy vannak vele hogy ez nem vészes vírus,csak szopatni akarnak stb.
Akkor már adjanak lélegzetet és esélyt a kicsiknek hogy széjjelebb terítsék a nyomorult embereket.
Mert az ember menni akar.
https://www.origo.hu/auto/2021...
Mer a DK programirodában ezt adták ki.
Na fogd meg a söröm............................
Tudom F2,a szíjjártó is.
Hiába a 10% beoltott, mégis csúcson vagyunk... ennek nem az lehet az oka, hogy az a 10% csak nyugger? Pedig azokat lenne egyszerűbb mozgásban korlátozni. Az aktív korú lakosságból meg senki, kivéve az egészségügyieket meg a kormány csicskákat. El van baxva ez az egész. Lassan kezdek hinni inkább a nyáj-immunitásban.
Ja mert a legnagyobb vesztes gyógyszercégeknek kell a pénz.Csak azé oltanak.
Ekkora hülyeséget.
És láthatóan meg egyszerűen nem fogják fel az emberek hogy NE TÖMÖRÜLJ.
Át kell gondolni logikusan hogy a tereljünk be a multikba sok ember mert az jó nem működik.
Tényleg LOGIKUSABB a négyzetméter alapú szabályozás.
Azt is tudom mért berzenkedik a kormány ettől.
Egész egyszerűen a NÉP nem akar várakozni kinn,ő be akar menni akkor és úgy ahogy akar.Szarik a te vírushisztidre,mert még mindig úgy vannak vele hogy ez nem vészes vírus,csak szopatni akarnak stb.
Akkor már adjanak lélegzetet és esélyt a kicsiknek hogy széjjelebb terítsék a nyomorult embereket.
Mert az ember menni akar.