Nem azt mondtam, hogy nem így van, hanem biztos, hogy van sok jó tanár, akiknek ez megy a tesomom kívül... persze kell a technológia és a gyerek-szülő hozzáállás is
nem mond már? Reggel olvastam egy cikket ahol valami oktatási államtitkár azt nyilatkozta, hogy megvizsgálták a távoktatás és semmi elmaradás nincs a hagyományoshoz képest
Minden nagyon rendben van
meg a gúnyásokra is Állítólag egyedül magyarországon nem kapnak pénzt a vállalkozások, minden máshol igen. Emléxem tavaly májusban be lett jelentve egy akkora válságcomag, hogy a beharangozásától is hanyatt kellett volna dőlnünk Azt nem lett belőle lófasz sem. 3000 milliárd forint azonnali szétosztásról beszéltek 1 év alatt asszem kb. 50 milliárdot kaptunk kkv-k 1 év alatt Érzékeltetés képen szerintem a városliget projekt heti kiadása ennyi Vagy lőri éves vagyongyarapodásához mérten 70 mrd akkor még is csak ő az abszolút győztes. Egyedül több pénzt kapott,mint a másik 200 ezer vállalkozás
elméletileg 2,5 millió leoltásától van a nagy jóság Ezt mondogatják Lassan 2 milliónál tartunk. Azért feszítik a húrt, hogy minél nagyobb legyen az oltási hajlandóság Meg szerintem ,ár fél millióan átestek rajta.
lehet, hogy gödöllöre más szabályok vonatkoztak
Mondjuk érthető Hogy kapnád be nálatok volt az első fertőzött ti terítettétek szét a vírust
Tovább megyek a TE bútorboltod volt az első számú gócpont az országban
5 haveromnak van 10-12 közti gyereke - mind zakkant, és a csoportjaikban messze nem ők a legrosszabbak... figyelem hiányos az összes... na most ez vagy a hülye liberális oktatás és a hasonló szülők miatt van, VAGY a számítógép által okozott túlterhelés miatt - de szerintem inkább ÉS.
Mi anno a kertben rohangásztunk iskola után, ezeknél meg kezdődik a második 8 óra koncentrálás (=agyzsibbasztás)
ezt így látom én is
a gyerekem 22 éves kb olyan önálló mint én voltam 14 évesen
annyi különbséggel hogy ő max virslit tud főzni én meg már általános iskolásként rákényszerültem hogy tudjak mindent is főzni
pedig a mai fiatalok sokkal több mindent tanulnak mint mi anno
legalabbis a gyereknek sokkal több minden volt mint nekem
ellenben gondolkodni nem tudnak, de szerinten ez a mi hibánk mert mindent megoldottunk helyettük
tizede pofáraesésük se volt mint nekünk
Ez igaz is, Csak ha nem használod az agyad, nem tanulsz meg gondolkodni és semmilyen információval nem töltöd meg akkor kábé annyira leszel képes hogy kinyisd a szád ha szel. Ezt nyilvánvalóan látni a mai fiatalokon ha dolgozni jönnek. Teljesen egyszerű dolgokat nem képesek megoldani mert nem gondolkodnak. Nem tudnak mérni, valamilyen felmerülő problémára hathatóst megoldást találni.
meg sehol máshol
az iskolai tudás java része felesleges egy átlag embernek
pl neked se szükséges tudni ki vokt mátyás király ahhoz hogy egy légkondit felszerelj
de egy könyvtárosnak sincs szüksége egy másodfokú egyenletre
sokkal jobban kellene szelektálni a " tudást"
pl amit általános iskolában tanulnak a felsőben csomó tantárgyból a gimnáziumban átveszik mégegyszer csak részletesebben
Összefoglalva.
Mindenki elégedett mindennel, jó irányba halad az ország, rendben van az oktatásban, az egészségügyben, a gazdaság virágzik, a megszorítások célba értek a vállalkozásokban......
Kb erről szol most a fórum.
Jelezni kellene a főninek, hogy sok a panasz!
Van tanár barátom, szidja. Kisgyerekes barátaim is vannak, azok is szidják - de attól még biztos jó
Egyébként nem kell lófaxt se oktatni, telefonon guglival mindent megoldanak - anélkül meg éhen halnának mindenképp
Minden nagyon rendben van
Mondjuk nekem minden daru egyforma
De mi a holdkóros faxom az?
Mondjuk érthető
Tovább megyek a TE bútorboltod volt az első számú gócpont az országban
Mi anno a kertben rohangásztunk iskola után, ezeknél meg kezdődik a második 8 óra koncentrálás (=agyzsibbasztás)
a gyerekem 22 éves kb olyan önálló mint én voltam 14 évesen
annyi különbséggel hogy ő max virslit tud főzni én meg már általános iskolásként rákényszerültem hogy tudjak mindent is főzni
legalabbis a gyereknek sokkal több minden volt mint nekem
ellenben gondolkodni nem tudnak, de szerinten ez a mi hibánk mert mindent megoldottunk helyettük
tizede pofáraesésük se volt mint nekünk
az iskolai tudás java része felesleges egy átlag embernek
pl neked se szükséges tudni ki vokt mátyás király ahhoz hogy egy légkondit felszerelj
de egy könyvtárosnak sincs szüksége egy másodfokú egyenletre
sokkal jobban kellene szelektálni a " tudást"
pl amit általános iskolában tanulnak a felsőben csomó tantárgyból a gimnáziumban átveszik mégegyszer csak részletesebben
Mindenki elégedett mindennel, jó irányba halad az ország, rendben van az oktatásban, az egészségügyben, a gazdaság virágzik, a megszorítások célba értek a vállalkozásokban......
Kb erről szol most a fórum.
Jelezni kellene a főninek, hogy sok a panasz!
Egyébként nem kell lófaxt se oktatni, telefonon guglival mindent megoldanak - anélkül meg éhen halnának mindenképp
Túl sok lexikális tudást követelnek?