Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tényleg, nincs is járvány. Minden szép és jó, és különben is uncsi az egész, mi?
Nahúzzáapicsába.
Meghaladta az értelmi képességeidet az óraátállítás? Inkább veszel másikat?
Szerintem annál jóval több halottunk lesz - hacsak TÉNYLEG nem vezetnek be valós, és karhatalommal be is tartatott kijárási korlátozásokat.
nnna mindegy.... biztoaa, ami biztos rendeltem egy új citizen radio controlled órát, mert megérdemlem....
az hagyján, de én hallgatom a Kossuth rádiós heti interjúját... érdemes amúgy... viszont, amikor egyértelműen hazudik, akkor mindig apró nyödgécselések vannak a 5-10 mp-ként.... sztem a szervezete már túlterhelődött
Egyiksem,a gond hogy elolvastam.
Nem kellett volna.
A pop 0,5%-a.Tehát tuti nincs.
Az is lehet. Ha meg tényleg csak 1 agysejtem van akkor legalább nem szenvedek sokáig agysorvadásba
De megkérdezem melyik része nem így történt ahogy leírtam zotyám?
Honnan tudod, hogy ő nem beteg?
Van rá esély azt olvastam.
A nyelvöltögetése aggodalomra adhat okot sajnos.
Talán ezért?
Senki nem tudhatja.
tanúság? Csőrös kamionnal nem szórakozunk
Valószínűleg igazad lehet. De azt se felejtsük el mikor az olaszok bevezették a korlátozásokat ennek ellenére meghalt náluk napi 1000-1600 ember. Igaz 60 millióból
Viktor is... úgyhogy az összes ratyi megvan
Megérte
Téged agysorvadás ellen a jóisten SE.
Há megmutatta fainul.
Nem tudhatod, mik lettek volna a számok korlátozás nélkül.
Az én elméletem szerint ugyanezek - csak nem hónapok alatt, hanem hetek alatt. Eddig meghalt 19 ezer egy év alatt, szép egyenletesen, ezt elfogadta a nép. De ha ennyi 3 hét alatt halt volna meg, az kiverte volna a biztit, a CNN tele lett volna az utcán tárolt hullák képével, a kormányt megbuktatták volna, és dkferi minden nap erre rejszolt volna 3x.
Sztem elérjük a 24-25000 halottat, és lecseng magától.
Ja azt nekem is irta, átléptem. De itt van youtubosan
http://youtu.be/HtBAsgaDRcs;feature=emb_imp_woyt
Szerintem ez is a Berki volt
lehet Akkor kezdjük az elejéről. Tavaly tavasszal kijárási tilalmat vezettek be de az üzleteket nem zárták be csak korlátozták a nyitvatartásukat. Mindegy lett(nálunk) aelőször az idős korosztály tűnt el a kisker forgalomból, utána annyira betojt mindenki, hogy mindenki IS eltűnt. Nekünk nem volt értelme nyitva lenni Aztán májustól ki lehetett nyitni. délután 3-ig. Előző évhez képest akkor is töredéke forgalmat értünk el a vásárlóerő jelentős része eltűnt Aztán jött a nyár a számok jól alakultak kezdtek az emberek szabadon mozogni és vásárolni, kezdett picit visszajönni az élet. Ekkor bevezették az idősávokat, hogy délelőtt 11-ig csak a nyuggerek mehetnek vásárolni. Ők továbbra sem jöttek, viszont cserébe a fiatal korosztály meg nem jöhetett. Aztán később kivezették az időkorlátot. Majd ismételten bevezették úgy, hogy a nyugdíjasnak volt egy idősvja amikor vásárolhatott de, ha idősávon kívűl akart vásárolni Ők akármikor IS mehettek vásárolni. Majd november elején bezárták a vendéglátó helyeket, hogy csökkentsék a fertőzés terjedését. Aztán most bezártak"mindenkit" ami végül is csak szerintem egy 30%-ot érint és a fertőzés terjedése meg a halálozás csúcsokat dönget. Fel lehet itt tenni akkor a kérdést, hogy biztos a vendéglátózás miatt terjedt a vírus? Biztos, hogy a kisforgalmú egyébként is haldokló adósságaikat maguk előtt görgető vállalkozások miatt terjed a vírus? Biztos, hogy a maszk az megvéd bennünket a mindentől IS? Biztos,hogy a távolságtartás megvéd mindentől IS? Eddigi tapasztalatok alapján NEM Lehet ha az elején széteresztik most rendben lennénk egy kicsivel sem rosszabb számok mellett
A Pipinél? Nem valószínű: ha az a maradék egyetlen agysejtje is elsorvad.
Valami nem biztonsagos igy nem inditja el.
https://www.automotor.hu/extra...
itt egy ideig türelmes volt akolléga, aztán elfogyott
Az oroszokkal se jó szarakodni
https://www.vezess.hu/vezetunk...
A 40 tonna nem kérdez.