Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezd el árulni a motorodat alkatrészenként olyan drágán, hogy senkinek se kelljen és nyitva lehetsz.
Előbb-utóbb mindet engedélyezik, én most az egyoltásosra várok a reggel, nyilván a sor végére kerülök és talán nyáron ha megkapom, de most még kivárok.
A járműalkatrész is nyitva lehet,a motorosbót kistarcsán is nyitva.
Hátha szerencsém lesz és nem tünik fel senkinek,bár ahogy nézem ha nyitok is,vásárló nemigen lesz,mind a multinál tobzódik,a többi meg kivárásra játszik.
ktm nyitva volt múlt héten vettünk onnan cuccot
Valószínűleg alkatrész árusitásra hivatkozva.
Hidd el az eju simán engedéjezni fogja az összes kínait meg oroszt,indiait meg izraelit.
Nem csak mi,ők is szarban vannak.
Kecsón az egyik nagy motoros bolt nyitva van, ők mit árulhatnak, hogy ezt megtehetik? Persze lehet, hogy a többi is csak azt látom naponta mert mellette megyek el.
És? Oltás nélkül nem megy?
Aztán meg nehogy összeboruljon ha megcsinálják a darukat
Nyugi,mire gyössz a verőlegényekkel és fegyőr bandival addigra beszerzek egy teherautó lefolyótisztítót.
Vicces vagy, az unionak sincs nem nogy nekünk, a swarcba harácsolt kinai meg ruszki ellen is kapkodják a levegőt, még bogyó se tolerálja, pedig libsi,
Faszt jön. Két darut kell megtervezni holnap délutánig.
De azért csak óvatosan, mert rajtatok tartom a fél szememet!
Szerintem 2 hét és lesz,egy hónap oszt be lesz oltva mindenki,de addigra csődbejutok.
Még bepróbálom a barkácsboltos nyitást kedd-szerdán,vesztenivalom nemnagyon van.
Gondolj bele, ha ezek lennének kormányon....
Majdminnyá jön a vagyonelkobzás,foglalkozásból kitiltás is meg az ifa plató,mégiscsak egy liberálnáci-bolsi koktél az ipse.
Szerencsére nincs egy vagon oltás, így ez mindjárt az elején dőlmi látszik.....
Igazából egy vagon oltás,majd mindenkinek felajánlani az oltást,vagy a vírust,instant.
Választhat mindenki,ha a vírust mint tűzoltó2 akkor nuku lélegeztető,két doboz asztpirin igy a favipirin vagy miaszarból oszt csá.
Mondjuk az influenza elmaradt.........pedig azon se meg a tüdőrákon se ajvékolsz. Kijárási tilalamat a dohányosok miatt mert tüdőrákot okoz, ráadásul mindenkinek akivel egy légtérben van.
Mint manapság minden android cucc,5-500e-ig.Hol itt a truváj?
Szerintem is. jóhogynem hadiállapot lesz.....
Aha, szóval találkoztál vele a partyn? De azért nem az ereszcsatornán menekültél, remélem
És az jó?
automatán állítják át magukat az óráim kivéve egy két régit, pl egy Police, amit fatertól örököltem.... igaz én vettem neki anno, de azt nem hordom....
december közepén volt a legtöbb halott az elmúlt 5 évben
volt erről hír? semmi, mert akkor kellett karácsonyra vásárolni
Van,de a full lezárás sehova nem vezet,Nem azé mer o1g hanem mert az embekék egyénileg szarnak bele.
én is kb ezt gondolom
adjunk maszkot az emberre mert az fasza, zárjuk be a kocsmákat az is fasza zárjuk be a virágboltot is az is tasza
oltsuk be az időseket mert az is fasza
plusz még ezer hasonló tuti faszaság
szóval minden fasza
aztán valamiért mégis meghal aki idős és/vagy (krónikus) beteg
ez annyira meglepő hogy erre nem is gondolt senki sem

pl a bogyó is meghal a vírudban akkor a vírus miatt van, nem azért mert a tüdeje szarrá van füstölve
ha én megkapom akkor is a vírus öl meg nem azért mert szarrá zabáltam magam és olyan zsíros minden belső szervem hogy nem tudok 5 métert futni mert szétszakad a tüdőm
vagy épp leszarom mennyire kúrtam el a szervezetem a sok cukor-csoki zabálással és még szarok is rá jelenleg is
én is a vírus áldozata leszek mint bogyó, pedig az elmúlt 30+ évben szinte mindent megtettünk hogy gallyra vágjuk a szervezetünket