Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek a kockák furák
Nekem 41 éve a PAV-IV-et kellett megcsinálnom, mert még nem voltam 17 éves, mikor az autó jogsit csináltam (korengedménnyel - szülői engedéllyel).
Inkább rekedjen meg, mint úgy végezze mint te!
Ja, azt.
Tűzoltót kérdezz!
A mentősök nem velünk vizsgáznak.
Nem tudok róla de annak is ugyanaz kell mint a mentősnek, van itt pár haver majd megkérdezem most nekik, hogy van.
Gondolom a Kisfaludy utcában voltál?!
Az lehet.
Tűzoltó nem volt.
Ja a 3 mindenkinek meg volt.
PAV I-ről beszélünk.
Segítek, mert látom elvesztél.
A PAV1 az PAV1, voltak akkor ott mentősök is velünk és azokból is húztak meg párat.
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1616609114933-1701862894.jpg
Én 100 éve mentem kb (na jó, csak kb. 38)... akkor úgy volt, együtt volt a csoport, 2-3, és mindenkinek megvolt, ki mit akar... de ugyanazt csináltuk, fél nap volt kb. Mi megkaptuk a 3-akat mind, akiket ismertem.
Az civil PAV.
Azt nem tudom, nekünk ingyenes.
Leírtam, hogy milyen egy ilyen vizsga.
Válaszoltál, hogy nekem akkor nincs.
Ezek után te kérdezed, hogy kapcsolódik a témához a válaszom,?
Te iszol???
Hát én nem tudom akkor ez most hogy van, én kb 20 éve csináltam akkor ha jól emlékszem 8 ezer körül volt, 4 en mentünk ebből senkinek nem adták meg az 1-est, volt olyan hogy a vizsgáló a feladat után megmondta jó lett. Mikor a hivatalos eredmény kiküldték postán abban szerepelt mely számú feladatok nem sikerültek, na kíváncsíságból felhívtam őket konkrétan mi volt és láss csodát az sem sikerült amit ott csaj megmondott, hogy jó lett. Pótvizsgára én nem mentem, ami szintén 10ekörül volt, mert nekem elég volt a 3-as is de a többiek elmentek, teljesen máshová kellett menni és mindnek sikerült. Ez az egész csak a pénzről szól, ha nem így lenne akkor a c-és jogsi szerzés előtt csináltatnák!
Bármelyik oviban megkérdezed a kiscsoportost, mi akar lenni, az tűzoltó autó sofőr - aztán van, amelyik ezen a szinten meg is reked
Ez most hogy is kapcsolódik a témához? Vagy csak mindenképp próbáltál valami sértőt mondani?
Biztos ért annyit, mint a sofőr képző
Mennyi pénze van egy bohócnak.
Ennyi PAV vizsgát kifizetni.
Hallatlan
Ja, mocsok kékvillogósok. Aztán meg száguldoznak meg felébresztik az alvó polgárokat. Tessék lábujj hegyen kivonulni a tűzhöz, nem ám felvágni a piros autóra
Az informatikus képzésed ingyenes volt az biztos.
Azért maradtál degenerált.
Ha szóltál volna, inkább kifizetem.
Egy bohóccal kevesebb lenne.
De ez már késő.
Ami itt a fórumon megy, az már az űrhajós kiképzés része
Mert kifizeti helyetted az állam, te nyomi szóval én fizettem helyetted
És miből gondolod hogy érdekel minket mit mondasz?
A tényekkel csak megzavarsz minket az okoskodásban
A múltkor te találtál meg engem, nekem úgy rémlik