Én 100 éve mentem kb (na jó, csak kb. 38)... akkor úgy volt, együtt volt a csoport, 2-3, és mindenkinek megvolt, ki mit akar... de ugyanazt csináltuk, fél nap volt kb. Mi megkaptuk a 3-akat mind, akiket ismertem.
Hát én nem tudom akkor ez most hogy van, én kb 20 éve csináltam akkor ha jól emlékszem 8 ezer körül volt, 4 en mentünk ebből senkinek nem adták meg az 1-est, volt olyan hogy a vizsgáló a feladat után megmondta jó lett. Mikor a hivatalos eredmény kiküldték postán abban szerepelt mely számú feladatok nem sikerültek, na kíváncsíságból felhívtam őket konkrétan mi volt és láss csodát az sem sikerült amit ott csaj megmondott, hogy jó lett. Pótvizsgára én nem mentem, ami szintén 10ekörül volt, mert nekem elég volt a 3-as is de a többiek elmentek, teljesen máshová kellett menni és mindnek sikerült. Ez az egész csak a pénzről szól, ha nem így lenne akkor a c-és jogsi szerzés előtt csináltatnák!
Ja, mocsok kékvillogósok. Aztán meg száguldoznak meg felébresztik az alvó polgárokat. Tessék lábujj hegyen kivonulni a tűzhöz, nem ám felvágni a piros autóra
Az informatikus képzésed ingyenes volt az biztos.
Azért maradtál degenerált.
Ha szóltál volna, inkább kifizetem.
Egy bohóccal kevesebb lenne.
De ez már késő.
A mentősök nem velünk vizsgáznak.
Tűzoltó nem volt.
Segítek, mert látom elvesztél.
Azt nem tudom, nekünk ingyenes.
Válaszoltál, hogy nekem akkor nincs.
Ezek után te kérdezed, hogy kapcsolódik a témához a válaszom,?
Te iszol???
Biztos ért annyit, mint a sofőr képző
Ennyi PAV vizsgát kifizetni.
Hallatlan
Azért maradtál degenerált.
Ha szóltál volna, inkább kifizetem.
Egy bohóccal kevesebb lenne.
De ez már késő.
A tényekkel csak megzavarsz minket az okoskodásban