Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétvégente mostanában átmegyünk a rakpartokon. Kb. tök üres. Budáról az m5-ig 25 perc alatt érek gond nélkül február vége óta biztos így van
Régebben fél órákat araszolgattam a pesti forgalomban. Most ennek egy ideje nyoma sincs. Hétvégekről beszélek
Két hónap múlva. Miután megkaptad a második adagodat is a kínai vakcinából.
A számok olyanok amilyeneknek írják. Te meg gondolkodás nélkül ebból indulsz ki.
Hanem? Tiz év mulva? Egy éve semmi nem történik ezügyben.
valakiknek biztos néhány óra múlva kiderül Ide a bökőt, hogy mi továbbra sem nyithatunk
Nem szoktam. Valamiért nem szeretek korán reggelizni. Általában 9 körül esik jól.
én azt hiszem most zárnék...... mondjuk téged
Ez majdnem annyi EGYETLEN nap alatt, mint egy éve az EGÉSZ első hullám alatt volt....
az kb 2000 fő/hét
az év ebben a szakában nem sok
sajnos senki sem írja hogy az egyéb halottak száma mennyi
erre egy hónapot várni kell
Ti tényleg MOST akartok nyitni?!
https://index.hu/belfold/2021/...
Reggelizz otthon.
Ha nagy a tömeg az a baj.... ez egy logikus lépés, csak uigy nyitva lehetne mindenki
Az, bevallom.
Szerinted mi lenne ha ilyeneken is idegeskednék?
Meghagyom a Budapestieknek!
Meg azon, hogy Gödöllőn mennyire elégedettek a polgival
Már aki...
Na ez gyönyörű lesz...egyrészt a regggelit ezentul online kell rendelnem mert a faszom se áll sorba, eddig is utáltam. Másrészt mivel jobb kint tömörülni az ajtó előtt mint bent?
Biztos hogy nem......
Én pl nem is szavazhatok Pesten.... amit észrevettem, az a körúti kerékpársáv, de érdekes módon nagyjából uugy lehet haladni. És ami a legbosszantobb az ingyenes parkolás.... más változást nem lehet észrevenni.... rakparton nem járok, pláne nem hétvégén, úgyhogy zárhatják nyugodtan
Szuklatokoru gondolkodas.
Akkor már érdekes lenne.
De most engem nem igazán befolyásol.
Nyögjenek a Budapestiek, vagy tapsoljanak ahogy akarnak!
És? Úgysem mehetnek dolgozni, ráérnek....
Nem.
Semmit. De badzottul unom így is, hogy nálunk van munka szarásig.
Tudsz valamit?
Na lesz nyitás hétfőn?