Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök mások.....
Nem ugyanazok. Az ellenzéki harmad, plusz egy kicsi. A másik harmad tarlósos. Harmad meg beleszart...
Nemmondanam.
Kivarom a hetfot.
Akkor dől a lé.....
Aki shuffle dance-t tanul.....
Bunda?
Olyan fazonnak latszom?
Egy talalo meg egy agykeret,az utolso rendelesek.
Ügyes vagy megvan az új bunda?
Nem nehéz
Es en mar 6 elott elkoltottem majd 2 kilot.
Ohhhh, yesssss.
Fireblade
Bocsánat..... reggel van..... Fiteblade írta
Nem, ezt nem irtam egy szoval sem.
Bemasolnad?
Azt írtad ostobák.... ugyanezek az ostobák választották meg Tarlost is?
Tarlos legalabb dolgozott,nem pr fészbukposztokban eli ki magat 40 helyettessel.
es nem vernyog hogy rosszabb anyagi helyzetben van mint regen.
Nomeg nem akar setaltatni a rakparton 35 fokban.
Ugyanezek az idióták választották meg Tarlost többször is?
Jo e vagy sem.?
polgármesternek bárki jó aki tud írni és olvasni
kb ennyi kell az egészhez
szóval aki az alsó tagotatot sikeresen kijárta az már potenciális polgármester jelölt
Ja, hát azt pont leszarom hogy ott ki a főpolgi. Nem is arról volt szó, hanem maga a főpolgi személye.
Azert neha be kell menni a fovarosba,es a tortenelmi orszagszerkezet miatt nem mindegy milyen dontesek szuletnek.
Nameg a mukodese elore jelzi milyen orszagvezeto lenne,mert ő is bejelentkezett,nem alsóbürgödzét iranyítja.
Egyébként ez téged miért foglalkoztat?
Engem nem érint, hogy Budapesten ki a főpolgármester.
Téged mennyiben?
Kollégám ebből tanul, ez egy 2012es angol könyv, érdekes és elgondolkodtató ez a könyv.
Sot, szeretik, legutobb kijott hogy ujravalasszak, most azt mondja rosszabb az anyagi helyzete mint regen, es at kell gondolkodni lnia vallalja e a miniszterelnokseget.
Most nem azért de van akinek a karigeri munkássága meggyőző?Az látszik hogy a fővárosiak ostobák hogy megválasztották maguknak,de az eddig sem volt titok hogy ott sok a defektes.
Azt csak hiszi, de valamivel marketingelni kell. Leggeljebb a karigeri elhappolja elöle