ez egy hibás alkatrész, 10ből 10 el szokott törni, ha nem cserélik ki előtte
van egy gumi rezgés csillapító rajta és befolyik a víz alá én ezt a guminak a külső részét már levágtam
a küszöb még egyben van
azon agyalok érdemes-e a gyári féltengelyben rudat cserélni aztán eltenni tartalékba, ha ez a japanparts beokádna
semmi hangja nem volt csak elrohadt a szokott helyen
én ehhez nem értek
de ha január- februárban készítesz egy kert részleget, akkor is megbasztak volna?
mert ha igen, akkor ez tényleg a multik miatt van csak
nem tehetsz arról hogy alig fogy valami
néhány cuccot megveszel, hogy legyen forgalom, aztán felteszed a jófogásra kicsike veszteséggel, egy kanapé árából visszajön az a kis zseton
annyiból jobb a helyzeted hogy azért közben még mindig dübörög az építőipar, kicsit sántikálva de még dübörög
aztán bútor kelleni fog, amit nem ma vesznek meg azt 2 hét múlva
mondjuk neked már hónapokkal ezelőtt kellett volna egy kertibútor és szerszám szekciót nyitni, akkor most mehetne a buli
Te tudod Egy a lényeg. Nekik arról halvány lila fogalmuk sincs, hogy te nyitva vagy e vagy sem Van az országban szerintem kb. 3 faszi aki az albérleti ügyeket intézi.
Nem fog egyik sem ott tobzódni a több száz albérlet előtt azt vizslatni ki van nyitva vagy zárva
Én már a helyedben rég hívtam volna a faszit mindjárt 5 Azt írnám a kérvényt . Ez neked egy ft-ba sem kerül bármi lesz a vége legalább megpróbáltad.
Ha majd kerestem neked 9 kilát akkor egy meggyes sörre a vendéget vagyok
Új helyzet van most írjál. tucatszám mondnak fel a bérlők. Szerintem nem akarnak elveszíteni egy jól fizető bérlőt. Hivatkozhatsz még a bizonytalan helyzetre. Leírod, hogy hétről-hétre változik és tolódik az újranyitás lehetősége. Leírod, hogy bevétel hiányában nem tudod fizetni a lefelezett bérleti díjat sem Szépen megkéred Őket,hogy tekintsenek el a fizetési kötelezetségedtől a bérleti díj tekintetében. Írd meg,hogy természetesen a közüzemi számlákat továbbra is fizeted. Ezt nekik mérlegelniük kell. Valamilyen választ fox kapni tőlük. Remélhetőleg pozitívan állnak hozzá. Neki az össz kiadásuk arra az ingatlanra évente az az 1,1 millió amit kifizetnek az önkormányzatnak építményadóba. Legalább is nálunk a 8 év alatt egy neoncsövet nem cseréltek ki. Egyszer kilyukadt a bojler több hetes telefonálgatásom után sem akart odaérni a karbantartó így megoldottam saját költségre
Ha nem írsz kérelmet biztos, nem fog változni semmi. Szerinted a többi bérlő nem bombázza Őket?
Én nem tudom Gödöllő viszonylatában mi a helyzet de szerintem kis tempóra 1100 nm ingatlanra nem találnak a jelenlegi helyzetben 5 perc alatt másik bérlőt Mérlegelni fogják ezt is.
Bár az is igaz amikor az unix odébb költözött elég gyorsan elkelt az üzlethelység valami antik bútorboltosnak de akkor még más volt a gazdasági helyzet is.
Ha meg van telefonszámod hívd fel a faszit mielőtt írsz kérvényt beszéljétek át. Én ezt tenném a helyedben
van egy gumi rezgés csillapító rajta és befolyik a víz alá én ezt a guminak a külső részét már levágtam
a küszöb még egyben van
semmi hangja nem volt csak elrohadt a szokott helyen
de ha január- februárban készítesz egy kert részleget, akkor is megbasztak volna?
mert ha igen, akkor ez tényleg a multik miatt van csak
De kerdezd pipit,o a mibdenttudo
néhány cuccot megveszel, hogy legyen forgalom, aztán felteszed a jófogásra kicsike veszteséggel, egy kanapé árából visszajön az a kis zseton
aztán bútor kelleni fog, amit nem ma vesznek meg azt 2 hét múlva
mondjuk neked már hónapokkal ezelőtt kellett volna egy kertibútor és szerszám szekciót nyitni, akkor most mehetne a buli
Nem fog egyik sem ott tobzódni a több száz albérlet előtt azt vizslatni ki van nyitva vagy zárva
Én már a helyedben rég hívtam volna a faszit mindjárt 5
Ha majd kerestem neked 9 kilát akkor egy meggyes sörre a vendéget vagyok
Ha nem írsz kérelmet biztos, nem fog változni semmi.
Én nem tudom Gödöllő viszonylatában mi a helyzet de szerintem kis tempóra 1100 nm ingatlanra nem találnak a jelenlegi helyzetben 5 perc alatt másik bérlőt
Bár az is igaz amikor az unix odébb költözött elég gyorsan elkelt az üzlethelység valami antik bútorboltosnak de akkor még más volt a gazdasági helyzet is.
Ha meg van telefonszámod hívd fel a faszit mielőtt írsz kérvényt beszéljétek át. Én ezt tenném a helyedben