Fura ilyenkor a táj, szép tavaszi napsütés, miközben még minden kopár és sehol semmi zöld.
Ha az szemben Tihany, akkor valahol Balatonföldvár "mögött" voltál?
Kit érdekel mivel megy és hova.jó hülye volt hogy ezt benyelte.Mert kétforintos biciklivel nem lehet sportolni?hol van ez leírva?Én már azon gondolkozom hogy a kezembe veszek agy pingpong ütőt meg egy labdát azt nyista maszk.
dvcs
keresni kellett olyan helyet ahol nem látszik a kocsi éjjel
amit múltkor megcsináltunk a buzik leégették mellette a gyepet és megkapta a nádat is aztán eléggé kopasz lett a parkolóhely, még jó hogy az úton nem ment át és a vízben megmaradt a nád
Na ezért akartam a 300-ast, öreg vagyok már a gépészkedéshez azzal meg lehet falramászni vagy hanyatesni simán.
Ha most lenne feles 1,7-et, vennék egy eszkortot egy estére
balatonra jártunk vele, automata volt és a dugóban kurva kényelmes, megevett 15+ liter gázt
a kocsi ingyen volt, egyszer kiganéztam a gazdájának, aztán ha kértük kölcsönadta
valahol még megvan neki, bár nem tudom műszakis-e még
az, hogy a 2 forintos szakadt, ütött-kopott biciklivel megy egyik alkamiból a másikba borért vagy pár ft-ért cserébe alja munkát végezni ŰAz tényleg sport pláne a cigi kilógva a pofájából.
a 300 szinte már olyan mint a 4t sok esetben kihúz a szarból a gép, nem kell igazán tudni motorozni
a 250 meg sokkal nyersebb, ez a 200as meg olyan ha kicsit húzod el tudsz kocogni vele nagymama tempóban, de ha megindul azért egész jól megy, nem kell annyit gépészkedni vele mint a 125-el de azért itt is lehet váltogatni bőszen
most árulnak egy olyat mint a miénk 1,7-ért csak annak nincs papírja
itt mifelénk most hordogatják Én mondjuk nem nagyon csatangolok az utcán a budira is autóval járok mondjuk ez eddig is így volt. Azt látom, hogy itt be vannak fenyítve a népek Érdekes 4 hétvége óta budán járjuk a hegyeket mindenhol nagy a tömeg kb. fele hordja fele nem. Mi pl. a hegyekbe nem vesszük fel bebaszna már
A 300-ba voltam belebuzulva, de a 250is jó lett volna. 200-as nagyon ritka, szerintem 1-et láttam az elmúlt évben. De aztán elfogyott a pénzem úgyhogy már el is engedtem teljesen.
Ha az szemben Tihany, akkor valahol Balatonföldvár "mögött" voltál?
egyenlőre áll még a ponty csak a frissen telepítettek mozognak
az volt a 200as előtt, az olyan volt hogy induláskor felváltottál 3-ba aztán elvoltál vele egész nap........
keresni kellett olyan helyet ahol nem látszik a kocsi éjjel
amit múltkor megcsináltunk a buzik leégették mellette a gyepet és megkapta a nádat is aztán eléggé kopasz lett a parkolóhely, még jó hogy az úton nem ment át és a vízben megmaradt a nád
Ha most lenne feles 1,7-et, vennék egy eszkortot egy estére
a kocsi ingyen volt, egyszer kiganéztam a gazdájának, aztán ha kértük kölcsönadta
valahol még megvan neki, bár nem tudom műszakis-e még
Melyik csatorna partot?
a 250 meg sokkal nyersebb, ez a 200as meg olyan ha kicsit húzod el tudsz kocogni vele nagymama tempóban, de ha megindul azért egész jól megy, nem kell annyit gépészkedni vele mint a 125-el de azért itt is lehet váltogatni bőszen
most árulnak egy olyat mint a miénk 1,7-ért csak annak nincs papírja