Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem követelmény.
Én is a vízmelegedésre várok, semmi hal a mélyhűtőben.
vigyél magaddal versenyigazolást is
Fura ilyenkor a táj, szép tavaszi napsütés, miközben még minden kopár és sehol semmi zöld.
Ha az szemben Tihany, akkor valahol Balatonföldvár "mögött" voltál?
A képek tanúsága szerint Jó fent áll a vizszint Hernádnál is
Kit érdekel mivel megy és hova.jó hülye volt hogy ezt benyelte.Mert kétforintos biciklivel nem lehet sportolni?hol van ez leírva?Én már azon gondolkozom hogy a kezembe veszek agy pingpong ütőt meg egy labdát azt nyista maszk.
még nem biztos, majd látjuk mennyit melegszik a víz
egyenlőre áll még a ponty csak a frissen telepítettek mozognak
ja, a 350 átlagos tudással szte minden helyen elég jó, bár lassan lemossa a tpi
Jó is hogy itt vagy, voltam ma nálatok.
vad volna az elsőre egy picit
Jaaaa, egy kis illegál peca.
akkor inkább a 350es 4t
az volt a 200as előtt, az olyan volt hogy induláskor felváltottál 3-ba aztán elvoltál vele egész nap........
dvcs
keresni kellett olyan helyet ahol nem látszik a kocsi éjjel
amit múltkor megcsináltunk a buzik leégették mellette a gyepet és megkapta a nádat is aztán eléggé kopasz lett a parkolóhely, még jó hogy az úton nem ment át és a vízben megmaradt a nád
biztos sok van olyan is, meg olyan is amikor a mamika a 60 ft-os nyugdíja mellett kiadogatja
Na ezért akartam a 300-ast, öreg vagyok már a gépészkedéshez azzal meg lehet falramászni vagy hanyatesni simán.
Ha most lenne feles 1,7-et, vennék egy eszkortot egy estére
balatonra jártunk vele, automata volt és a dugóban kurva kényelmes, megevett 15+ liter gázt
a kocsi ingyen volt, egyszer kiganéztam a gazdájának, aztán ha kértük kölcsönadta
valahol még megvan neki, bár nem tudom műszakis-e még
nem abból élnek ezek, csak lerántanak évente 5-10 millát pluszba
Kitámasztód adja.
Melyik csatorna partot?
az, hogy a 2 forintos szakadt, ütött-kopott biciklivel megy egyik alkamiból a másikba borért vagy pár ft-ért cserébe alja munkát végezni ŰAz tényleg sport pláne a cigi kilógva a pofájából.
a 300 szinte már olyan mint a 4t sok esetben kihúz a szarból a gép, nem kell igazán tudni motorozni
a 250 meg sokkal nyersebb, ez a 200as meg olyan ha kicsit húzod el tudsz kocogni vele nagymama tempóban, de ha megindul azért egész jól megy, nem kell annyit gépészkedni vele mint a 125-el de azért itt is lehet váltogatni bőszen
most árulnak egy olyat mint a miénk 1,7-ért csak annak nincs papírja
bratyesznak volt ilyen 123 ás bálnája. 2 tonna. 2x voltam vele horgászni mind a 2x elakadtam vele
itt mifelénk most hordogatják Én mondjuk nem nagyon csatangolok az utcán a budira is autóval járok mondjuk ez eddig is így volt. Azt látom, hogy itt be vannak fenyítve a népek Érdekes 4 hétvége óta budán járjuk a hegyeket mindenhol nagy a tömeg kb. fele hordja fele nem. Mi pl. a hegyekbe nem vesszük fel bebaszna már
A 300-ba voltam belebuzulva, de a 250is jó lett volna. 200-as nagyon ritka, szerintem 1-et láttam az elmúlt évben. De aztán elfogyott a pénzem úgyhogy már el is engedtem teljesen.
Na de akkor sportolt,nem?Oda nem kell maszk.
tengeri? szeptember, október