Nekem nem mert ez a helyzet Mondjuk neked az elmúlt egy évben nem sok változás történt az életedben. Ugyanaz a munka ugyanaz a pénz semmi extra nem történt
El kell fogadni, hogy nagyon sokunknak meg igen. És nem a jó irányban Persze ilyenkor lehet gúnyolódni a másikon az jó érzéssel tölti el az egészséges emberi lelket.
Nem tudom milyen nagydarab lehetsz de én még olyan motoron nem ültem amin ne lehetne hátralátni.
Meg amúgy is előre kell nézni nem hátra.
Minden ami szélesebb a két kezednél beakadhat.
Őszinte legyek, a szépség csak másodlagos. Igazából azért van ilyen, mert a másikban csak akkor láttam, ha félrehúztam a karomat. Kerestem, de nem találtam olyan szélesítőt, ami elég lett volna. Az autókba meg nem fog beleakadni. Én vezetem, nem valami balfasz
Látod, ez különbözteti meg a felelős választót, meg a bíííírkát Aki nem ideológia (agymosás) mentén szavaz, az kritizálhatja is a választottját.
Meg vannak olyanok, mint Bogyó, nekik meg kötelező
Dehogy vesztetted.
Olvass kicsit vissza!
Szidták ma az egészségügyet, az oktatási színvonalat, az oltásokat, a vállalkozók kezének elengedését.....
A sok napraforgó.
Ezek a tükrök... én nem látom benne a szépséget meg nem is értem hogy egy tükörnek a praktikumon kívül milyen szerepe lehet. Szélesebb lett a motor, beakadhat az autókba... fordítsd befelé
Boci?
El kell fogadni, hogy nagyon sokunknak meg igen. És nem a jó irányban
mosmá onlájn van minden gép ellenőriz
Meg amúgy is előre kell nézni nem hátra.
Minden ami szélesebb a két kezednél beakadhat.
Meg vannak olyanok, mint Bogyó, nekik meg kötelező
Olvass kicsit vissza!
Szidták ma az egészségügyet, az oktatási színvonalat, az oltásokat, a vállalkozók kezének elengedését.....
A sok napraforgó.
Na pont nem rá.
Okosabb vagy te ettől.
Mar ha ra gondoltal
De mondanivalómat megértetted.
Örülök.