Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A triumph az egyetemes szépség megtestesítője motorban,ez meg olyan mehh......
Oszt akkó te mivagy?
Boci?
nálad milyen lehet egy rossz autó
Ne is mond. Ha végleg kirohad alólunk az öreg nácibárka többé nem lesz ilyen jó autónk.
le kell szerelni olyan pick-up-ről amelyik lakókocsit vontat Az megfelelően kinyúlik
Pedig a hínár az egy életérzés. Olyasmi, mint BMW-t hajtani....
Nekem nem mert ez a helyzet Mondjuk neked az elmúlt egy évben nem sok változás történt az életedben. Ugyanaz a munka ugyanaz a pénz semmi extra nem történt
El kell fogadni, hogy nagyon sokunknak meg igen. És nem a jó irányban Persze ilyenkor lehet gúnyolódni a másikon az jó érzéssel tölti el az egészséges emberi lelket.
Van belőlük jócskán, ezt nem vitattam sosem pont, mint a ti oldalatokon...
minek? Pont ezek mennek a legelső csúszáskor Ezek állandó cserések egy motoron
én így hallottam biztosat nem tudok A modemes gyerek mondta múlt héten
papírokat nem nézegetnek manapság már
mosmá onlájn van minden gép ellenőriz
Nem rossz én szeressem a kormányvég tükröket. Csak a hínárt nem.
Nem tudom milyen nagydarab lehetsz de én még olyan motoron nem ültem amin ne lehetne hátralátni.
Meg amúgy is előre kell nézni nem hátra.
Minden ami szélesebb a két kezednél beakadhat.
Nem, ne hazudj. Triumphod van. Ha neked nem tetszik, az nekem dicséret.
Őszinte legyek, a szépség csak másodlagos. Igazából azért van ilyen, mert a másikban csak akkor láttam, ha félrehúztam a karomat. Kerestem, de nem találtam olyan szélesítőt, ami elég lett volna. Az autókba meg nem fog beleakadni. Én vezetem, nem valami balfasz
Látod-látod, mégis a birkák hozzák össze a kétharmadot....
Látod, ez különbözteti meg a felelős választót, meg a bíííírkát Aki nem ideológia (agymosás) mentén szavaz, az kritizálhatja is a választottját.
Meg vannak olyanok, mint Bogyó, nekik meg kötelező
Hondába kormányszervó olaj kell? Vagy azt gondoltad, így fordulékonyabb lesz?
Dehogy vesztetted.
Olvass kicsit vissza!
Szidták ma az egészségügyet, az oktatási színvonalat, az oltásokat, a vállalkozók kezének elengedését.....
A sok napraforgó.
Elvesztettem a fonalat,de mindegy.
Tudod te hogy kire gondolok.
Na pont nem rá.
Okosabb vagy te ettől.
F2 tudja mindkettot egyszerre es keresztbeforditva is,igazi hiteles keresztendemokrata ertekrendel van felvertezve.
Mar ha ra gondoltal
mi ez az aliexpress szett és miért öntöttél bele fűtőolajat?
Ezek a tükrök... én nem látom benne a szépséget meg nem is értem hogy egy tükörnek a praktikumon kívül milyen szerepe lehet. Szélesebb lett a motor, beakadhat az autókba... fordítsd befelé
"Utána isteníti"
De mondanivalómat megértetted.
Örülök.