Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép kocsi a lebabázott hölgynek ugyanilyen volt
nekem fura hogy fiú vette, de én úgy tűnik nagyon maradi vagyok, a piros-rózsaszín-bordó árnyalataitól is hányingert szoktam kapni, csomó haver meg ilyen ingekben mászkál
Csípjük a kis gyöszkét elégedettség és zen van.
én sosem mondtam hogy ez baj
azt mondtam hogy lányos kocsi, mert kettőt is ismertem aki ilyennel járt(egyik lebabázott és eladta)
de az hogy ez baj lenne sosem mondtam, ha neki jó akkor jó, mondjuk a tesztoszteron szintet nem fogja az egekbe emelni
Így van. Te a kis pénzel vagy elégedett, mi meg a lakótelepi kocsikkal.
az opel nem sport kabrió, az csak ilyen lakótelepi kocsi
Ez az!!!!
Akkor szerencse, hogy mi nem tartozunk az általad felsorolt kategóriába.
Na bogyó pont az utóbbi,csak őt még a bill geci vezérli csippel.
ezek a kis sport kabriók tök gázak, a huszonéves kis buzik meg a 60+éves impotes vén faszok használják
aztán azt hiszik ez milyen menő
Na jó, de ez meg tök ugyanaz mint a Mazda.
Dehogy,te a régiről beszélsz,az van a magyarósinak,én meg arról ami ugyanaz mint a mazda,mivel ugyanaz.Csak jobb a motor,turbós.
Vagyis 124 spider.
Még a Mazdáknál is jobban rohad, a motorjáról meg ne is beszéljünk.
De a mazda sokkal szebb.

Na meg inkább egy e36 28i aztán azzal haladni is lehet, nem gyorsulja le egy 3hengeres ford.
Ez csak természetes, nem ma kezdtem Sanyikám.
Pedig a tuti az a fiat barchetta,erősebb,fickósabb mint a mazda,de a csomag ugyanaz.
Nem mondod, hogy ez is a ketyiről szól...
Sapkát vegél fel mért csúnyán vörösreégett billiárgolyót fogsz játszani.
Bár ha kabriót vennék (én már biztosan nem) akkor a Mazda MX-5 lenne nálam a befutó.
https://index.hu/belfold/2021/...
Na ez mekkora már. Az únió szerint nem jó a maszk, mert erről semmi hatóság nem döntött
Mintha bármi jelentősége lenne neki. Nálunk még egyenlőre ha jól tudom egy kendővel is takarhatom a pofám hivatalosan
Na ezért nem lesz soha elfogadott vakcina se az orosz sem a kínai Az úniónak nem buli.
Noh,van egy rahedli számlám az előző és az idei évből számítógép és alkarészeiről,meg javításáról amit ügyfélnek adtam ki,azzal mi a helyzet?
Mintha azok nyitva lehetnek.
Meg van kb egy tonna alkatrészem fizikálisan,csak át kell hozni másik telephelyről.
Pedig a H-Astra kabrió nekem is tetszik.
Nincs olyan. Mindenki olyat hajt amilyet szeret tetszik neki. fiam tigráját is bírjuk nagyon. alig várjuk a jobb időt, azt irány kabrijjózni.
Má vettem vón hasztra kabriót de főniasszonyom nem engedte, imádja az öreg 3ast. Egyenlőre marad.
én így vagyok az astrával, még egy ilyen fasza kocsim sosem lesz
pedig már látni szegény jószág végét, ha idén intenzíven befogom pecára akkor letérdel gyorsan