Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a módszert megértem ha lett volna a környékemen egy szék biztos átrúgom az ülőlapját azt azon keresztül kulázok
A michelin gumigyár olaszországi telephelyének a retyója volt sajna ilyen székek nem voltak
nem szabad mosni az autót rongálja a gyári fényezést
ménem nyomod be fbs-sel?
kitárgyaltuk már nagyjából erre a következtetésre jutottuk mindannyian mint amire te
Sajna ez már így alakult R.I.P
még? MÁR
Az csak azert van, hogy nem boruljanak fel, mert akkor tul magasra kerul a tomegkozeppontja a jarmunkek. Amugy mindenki latott mar tetore borult autot, siman birja a sajat tomeget (is).
nincs bekötve a zenecucc
életem egyik legrosszabb döntése volt a sal hangszóró a kocsiba, azóta inkább a gumihangot hallgatom
Dzsízusz, de hulladék.
Csak úgy rotyoghat a hangszóró a fasztrában mikor kikönyökölve lehúzott ablakon, megközelíted a horgászhelyet a vízpart közelében.
régen volt már drogos zene
itt egy régi klasszikus darab
http://youtu.be/WcLrvPJcUoY
Nem csoda, hogy be ázik.
hoztam már rajta csuda dolgokat, amennyi vasat elhordtam vele lehet elérne hozzátokig
40x40 meg 60x 40 is volt benne
kerítést, ajtókat meg ilyesmit, néha kell egy kis pénzt is keresni
vehettem volna többet is mert gecidrága lett a vasáru(is)
A motor nem
Sarokkanapét, vaze!
Bakker átlag max 70kg amivel terhelhető a tető.
mit csináltál 4 mázsányi 20x40-esből?
mondjuk az bebaszott a tükörnek is meg az oldalának mert leborult egy csomó 20x40es zártszelvény, csak úgy pattogott a tükör a betonon
meg az oldalát is egy kicsit megbántotta........ha lemosom akkor egész jól látszik, de lassan egy éve nem volt mosva
a tetősínt 6 csavar fogja, a csavarokon ilyen habszivacs szerű biszbasz van-volt, kissé viharvert volt de még egyben
festés után avval lett visszatéve, akkor még nem ázott be
utána hoztam vagy 4 mázsa zártszelvényt szerintem az baszott be a tetősínnek
Hát bocsi ha már volt, de...
Néztem a felvételt, ahol a motoros fellökte majdnem a mentőt. Ha csak nem gyorsított volt a felvétel, hát az a motoros nem volt komplett. Lakott helyen így?

Mi a fene lett volna, ha nem egy kisbusz lett volna, hanem gyalogos, bringás?

Eszem-faszom megáll, hogy lehetnek ennyire ostobák, hogy így közlekednek városban.
Mikor fújtad a tetőt meg a motorház tetőt akkor raktál rosszul vissza valamit azóta ázik be.
nem is szép az a zöld astra, a belseje meg olyan büdös mintha kutyaól lenne
kicsit jobb idő lesz szét kell szednem hol ázik be mert eső után 2 hétig nagyon fura szag van benne
3-4 nap kell minden ajtó nyitva szellőztetni mire elmúlik, utána már csak honvédségi surranó szag van bent
szerencsére nem sokat kell használni mostanában
Mások meg a ződ Fasztrától, vagy éppen a fidesz-színű rönyótól akarnak hányni.