Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 hete írtam egy emailt,aprilistól 3 hónapra felezték.
Csak hogy nyoma maradjon.Ezért email.
nekem a coopnál nem kellett lealkudni, adták a felét élből. Bár van arról halovány tudomásom,hogy régi bérlőnél lehet kérni mentességet. Én szolnokhoz tartozom de egri a központ. Lett ott valami új csóka az súgta halkan
Kifizetsz 15 millát bérletre egy évre ott vagy 30 éve minimum. nebaxa mán meg a jóisten, hogy 1,5 hónapot nem tud elengedni Én a helyedben hivatkoznék a mai bejelentésre.
Még ma este küldj nekik egy ímélt vagy ha van közvetlen kontaktod hívd fel a faszit. Kezdjél el sírni keményen. Hivatkozzál arra, hogy qrva rég ott vagy, qrva rég időben és pontosan fizetsz. Mond el, hogy az eltelt 1 év járványügyi helyzetben 70%-ot esett a forgalmad. Ennek ellenére mégis pontosan kifizettél minden költségedet. Hivatkozz arra, hogy ez a nehéz helyzet a járvány miatt alakult önhibádon kívül (azt ne említsd, hogy onnan indult a járvány ) és kérj 1,5 havi albérleti díj fizetési mentességet a fent leírtak tekintetében. Írd le kérvény formájában. Mivel zrt egy halom kézen át fog ez menni. De látok rá esélyt, hogy elengedjék
Nézd én is úgy vagyok az albérleteimmel, ha valamelyik felhív és elmondja a bánatát segítséget kér tudok neki segíteni Aki nem hív fel annak én önszántamból nem fogom felajánlani. Kérni kell Ingyen van 1 próbát megér. Te meg azt hiszem fizettél már nekik annyit, hogy el tudjanak tekinteni ettől az összegtől
Holnap kiderül, legfeljebb toljuk egy hetet...
Max odamegyek atadom a kormanyt oszt hazahuzok.
Ja pont felőlünk...
Arra mar uszhatsz a vakcinaban.
Reggel kiderul mikor er ide a hidegfront.Motorral jovok,delig uldogelek itt.
Majd tipli heregre.
Ha nem majd egyeztetunk hol,merre,hogyan.Delelott meg jo lesz az ido delutan erkezik a hidegfront.
Az még mindig jobb mint amire én kalkuláltam én tippem május végére esett
Vagy vasárnap...
Meg nem tudom mi lesz.
Lealkudtam felere,de igy is havi 6 kilo a semmire.
Vegulis menyorszag.
De ha most tuzolto 1 elkezd főnizni kuldok neki egy jetit.
Nem ezen mulik.
Ausztria csak ugy engedi az ingazast ha heti ket teszt van,a nemetek full leallasban husvetig stb.
A 10 negyzetmeter/ fő fasza,bevezetjuk,kinyithattok,hurra.
2,5 millio beoltott utan.
Addig marad a hulye mindenki nyitvalehet ha berak valami kajat,2 zsak csavart,meg mittomen.
Elvileg husvet utan par nappal meglesz varhatoan,vagy nem.
De azert lehet heringet jatszani a praktikerben.Merazjo.
Eddig ket beszallito ceg allt le ket hetre,megrendeles hijjan.
Szoval a webes sem hasit fenyesen.
Bassza meg ha így lesz toljuk egy hetet vagy megyek kabrióval a kormányért.
Ott is,delutan szar idot igernek.
mit írnak
nekem lassan 5 hónapja van helyben járás mégsem sírok
majd akkor ha azt az 5-600 ezret vissza kell fizetnem akkor lesz sírás ha mégsem indul be a buli
Láttam, sajnálom Zoli tarts ki! Holnap hozd a kormányom, legalább addig...
Még két hét pihi.
szűk 20 évig dolgoztam ott, ebből 10 évet kurva sokat toltam bkv-val kb egész pest területén
utána már csak csepelre mentem, sokszor inkább gyalog mert a busz baszott jönni
A faszt.....
Mondjuk Bp-t gyorsan lepucolják, de országosan mindenki ülhetett volna át egy másik autoba
bp a leglátványosabb, 3 centi ha gyorsan esik a bkv 90% úgy megáll mintha ragasztó esett volna
Évbek óta lófasz van nem hó.
Szeeencsere most nem, mert minden megállt volna napokig
Volt hó?