Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ertem mi az az az "utánaiszenzitív",de utoljara 94 ben voltam suliban es akkor is aludni mentem be.
Meg 3x a szien jartam de oda forgoszekeket vittem.Nem vagyok tul kompetitiv,csak tele a pupom a mantraval.
Hazudjak?
Defektes vagyok.
Talán.
Viszont egy irányba haladok és nem csapódók.
Van itt egy pár tag aki folyamatosan panaszkodik, elégedetlenkedik az egészségügyre az oktatvállakotások támogatására.....
utánaiszenzitív a rendszert.
Neked ez nem furcsa?
Hat,nem tok lecsuszni az ereszen a honom alatt a badzomnagy alubodegaval.Szoval tuti a bukta,ha van forgatocsoport ha nincs.
Na, látom, van itt megint minden, csak motorozás nincs.
Dicsérjétek inkább az új tükröket, markolatokat és fék- kuplungkart.
Ja, meg a szép új, piros olajat
A kanapé új neve “kerti munka segédeszköz”
Ha elkapnak
Pipi szerint 5 kilo buntetes.
Legalább akkor elismered, hogy a mantraban van nemi igazság, mondjuk az is igaz, hogy ok is csak rombolták, így egy kicsit visszás ez a történet
Azt mar reg meg szerettem volna kerdezni.
Be is fogsz sertodni es feszulni is fogsz.
Nem reprezentativ mert csak 3 tuzoltoval elegyedtrm szoba,mind itt az uzifalon.te,tuzolto 2 meg az alfa.
Na szoval mind enyhen defektes a toronyban, vagy csak az sm re jarokat fogtam ki?
Akkor használni kell
Jahhhhh
Egy darab kettőspont nincs benne
Ez a legkevesebb.
Ömlik a panasz.
Erre-arra.
Nem értem miért?
a pc játékok tuti jobban fárasszák az agyat mint ha a kertben vernék egymást
Ket hete,par napja,aggodnak hogy nem kapnak oltast,es nem az o feladatuk homerozni a gyereket.
Siman megkaphatjak azt a 20 bananosdoboznyi szamlat ami nalam van,a jomultkor is bekertek, akkor se neztek bele.
"elkenzek oktatasegeszsegugy"
meg kell próbálni 20%-ot eladni belőle a a tényleges forgalomhoz képest. Most nem lesz nehéz
Csak vissza ne nézzenek elmúlt 5 évet
Mi?
Ja,csak nekem tobb eve be van jegyezve a vegyesiparcikk.
Hol van már az?
Megint tevedniteccik, en az elkenzek oktatasegeszsegugy nantrajan gunyolodom.
De mar megint ebben IS jobban tudod mit teszek en,mint en.
Mi az a sok kettőspont?
Te szoktál gúnyolódni az oktatásügyön... itt a kormányok áldásos tevékenységének hatása.... a mostani sem kivetel