Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked időd a kevés nekem a pénzem, ezek valahogy együtt járnak munkás szinten
nem a seed a gond, hanem nem léptem be x ideig aztán letiltott, és nem lehet fizetni sem hogy vissza engedjen
kb fél éve nem működik a fizetés
amúgy voltam már fizetős tag de én akkor is toltam a seed-et
kb egy ezres lenne egy új reg, de leszarom
Nekem annyi időm van, hogy néha este tudok nézni egy részt valami sorozatból...
a vendéglátósok? mit csinálhatnak rosszul?
adják ingyen a kaját? csomó embernek nincs vagy kevesebb a pénze mint 2 éve volt, az egész idegenforgalom levégelt pedig onnan rengetegen tettel pénzt a kajázdákba is
egy városi pizzéria ahol eddig is volt kiszállítás ott nem érzik meg annyira, mint egy olyan étteremben ahol pl a pizza harmadlagos étel volt
Én befizettem a nagy csomagot az nkóróra, mikor kari után duplás volt. Akkor 25 juró volt. "Jelenlegi csomagod 2022-12-31 20:20:01-ig érvényes." Így nincs semmi kötelezettség 8 rugót megér nekem 2 évre, hogy ne kelljen sídelgetni
idő rengeteg van
most épp a mézga családot nézem mert már tök rég láttam
végre nem kell dolgoznom szombaton(sem) aztán még több időm van
egy utánfutót kellene hegeszteni de úgy néz ki nem ér ide délelőtt
Ezt elég 1ccerű kiszámolni. Tavaly meghalt 139500, kivonod belőle a "hivatalosan" kovid áldozatokat... nem emléxem, hol is tartott 12.31-én? 5000?
Nincs? Több évnyi olyan film vagy sorozat van amit nem láttam, meg nem is fogok..kinek van ideje ilyenekre?
Akkor jó sok mindent csinálhatnak rosszul...
töltsünk tiszta vizet a pohárba:
heti bontások a halottak számáról az elmúlt pár évben

2021 február: 2742, 2715, 2738, 2829(itt már minden média csatornán hangoztatták nagyon nagy a baj és sok a halott)
2020 február: 2636, 2750, 2586, 2782 (itt nem volt semmi szezon se influenza se egyéb, annyira jól teljesítettünk)
2019 február: 3384, 3263, 3034, 2888 (itt előbb volt az influenzaszezon, már csökken a halottak száma)
2018 február: 2731, 2833, 3037, 3161(itt később volt az influenzaszezon pár hétig még emelkedik a halottak száma)
2017 február: 3616, 3256, 2991, 2890 (itt is már csökken .....)
2016 február: 2483, 2640, 2575, 2491 (itt nem volt látható szezonális emelkedés egyik héten sem)
2015 február: 3350, 3280, 3349, 3120 (itt épp az influenza szezon volt, ezután csökkent hétről-hétre a halottak száma)

a számok szerint nem halt meg több ember mint máskor, csak másban halt meg, ha meglesznek a márciusi adatok azt is összeszedem ha lesz kedvem hozzá
a betegek száma biztosan több, a gyógyulás is sokkal lassabb emiatt látványosabban több ember van a kórházban, evvel nem vitatkozom, de a halottak száma teljesen átlagos volt a februári hónapban
nem nézek tévét jó pár éve, néha az asszony bekapcsolja a rémhíradót, de akkor inkább elmegyek fürdeni
filmet nem néztem a tévében szerintem 10 éve, inkább letöltöm, vagy mostanában amióta beszopatott az enkór online megnézem
nem nézek tévét jó pár éve, néha az asszony bekapcsolja a rémhíradót, de akkor inkább elmegyek fürdeni
filmet nem néztem a tévében szerintem 10 éve, inkább letöltöm, vagy mostanában amióta beszopatott az enkór online megnézem
hozzá
Ini-nek a reklám pont jó: 15 percenként megmutatják neki, hogy mit NEMJ tud megvenni, mert nincs rá pénze. Azért így kell mozzá egy kis mazochizmus.
arra lennék kíváncsi hogy mennyi ember hal meg aki nem covidos
mert az emberek meghalnak egy idő után, nálunk átlagosan heti 2500, nyáron kevesebb de 2000alatt sosem volt, télen-tavasszal meg több, ilyen 3000 közeli-feletti
ha kedvelnéd a reklámokat akkor neked arany életed lenne. A sok jó reklám között néha bejátszanak valami dögunalmas filmet de akkor át kell kapcsolni egy másik csatornára ahol van reklám
kb. ugyan ennyi ember halt meg amikor azt sem tuduk mi az,hogy vírus De ha te ennyire hiszel benne ki ne hagyd valamelyik vakcinát
A csippekre vigyázzál
semmittevéssel nincs gondom, mondjuk kicsit stresszes hogy nincs normális sorozat amit tudnék nézni, filmekből is elég gyenge a kínálat
inkább szervi problémák vannak, és egyik se fog elmúlni
Azért ezt az intenzívre került tömeg, akinek naponta a harmada meghal, vitatná...
Mi van, pszichésen meguntad a fekvést otthon, vagy a Zasszony basztat, hogy dógozz? Mentálisan kevés ember tudja feldolgozni hosszabb távon a semmittevést bár mind azt mondja, hogy bírná...
Munkára programozott droidok vagytok
én nem aggódok, ha menni kell menni kell, úgy is kezdem unni ezt az egész szart amit életnek neveznek
ezután úgy is csak minden egyre szarabb lesz, szóval majdnem mindegy most vagy még 5-10-20 év szenvedés után földelnek el

akiket ismertem ilyen vírus ügyben elhalálozottat egy szerintem még húzta volna lehet évekig, bár ki tudja....nem vagyok orvos
néha fura dolgokat produkál a szervezet van egy alkesz aki már kb 40 éve minden nap részeg alig tud járni de még mindig él........
De én jól fizetett nyugdíjas akarok lenni, és a fidesz-színű rönyóval kirándulgatni szanaszéjjel, amíg csak meg nem unom.
Aztán ha ráunok mindenre, akkor még mindig lehet belőlem félhülye, életunt horgász.
szerintem ebbe a sima tüdőgyusziba még te se leszel oda
Kovidba nem halt még meg 300 embernél több szerintem hazánkban. A nagytöbbségnek mindegy mi let volna az utolsó betegség amit elkap a nátha is elvitte volna, most ez van porondon ennyi
Dr Úr Azt látom engem ez a vírus ki akar kerülni eddig a nyuggereket támadta, most meg a 30-40-eseket
Én egyik kategóriába sem tartozom az előbbibe még nem az utóbbiba már nem
Várom már azt a hullámot ami a 50-60-asokat viszi
Onnan az antenna tetejéről mi az előrejelzés meddig kell még várnom?
Csak nem tudom ezt minek teszed ide? Ez téged nem érint
Ha 60 év lenne a nyugdíjkorhatár te akkor sem lennél soha nyugdíjas