Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ezen mit olvassak Ki van rakva a bejárati ajtóra, hogy az üzlet a járvány miatt zárva Az én üzleteimre meg az van kiírva, hogy meggazdagodás miatt átmenetileg zárva Majd ha elfogy a pénz elkondolkodok, hogy nyissak e Nem tudom ez a 2,5 milliós szám ezt honnan a faszból vették Egyik napról a másikra megszűnik a járvány Ez megint akkora hülyeség Persze értem én valamihez igazodniuk kell vityáéknak is Jobb ötletük nem lészen most ez a bűvös szám Új fertőzésről, napi halálról lélegeztetőgépen lévők számáról eddig is azt mondtak amit akartak Majd április 8-tól szépen rövidülnek a számok
Te már elfelejteni magyartot? Olvasd már el, mit írtam, és próbáld értelmezni.
Téged nem kérdeztelek, neked volt rá pénzed.
Én mindíg jártam heti 2-3 alkalom minimum
rendszeresen nem de ha valami összejövetel vagy utazás volt akkor szinte mindig
2 éve a boldog békeidőben ez éves szinten legalább 30 alkalom volt
- Kocsi belseje kitakarítva.
- Betonoztam egy jót: kb. 4 kg anyagot dolgoztam be, eltüntettem az új bojler falba vésett laposvas tartóját.
- A fél kert kigyomlálva, megkapálva (ha holnap nem lesz túl xar idő, akkor folytatom). Mit ne mondjak kurvára elfáradtam....
Miért, te jártál rendszeresen étterembe?
Mi például kizárólag nyaraláskor - már amelyik évben egyáltalán mentünk nyaralni (kb. minden második).
Olvassál! Meg a Zoli is: https://index.hu/gazdasag/2021...
kb annyi fogalmad van az itteni életről mint nekünk az indiairól
elméletben mindent tudunk de gyakolatilag fingunk sincs az egészről
Pl. Szilveszteri tüzijátékot Vagy mit lehet most olyan újat kínálni amit akkor nem lehetett amikor nyitva lehetett az üzlet
Akkor körülötted hál isten mindenki nagyon okos Nem ártana neked is valamennyi ész. A kolbászos haverod meg nehogy megüsse véletlenül a bokáját az nem úgy megy, hogy kolbászt füstölgetünk meg árusítgatunk saját belátásunk szerint
Miért nem dolgozol inkább sokkal kevesebbet sokkal több pénzért S osem értettem ezt a sokat dolgozunkot
Igazából szerintem egy pizzériánál a kiszálítás csak a plussz volt, most meg csak ebből próbálja a kiadásait finanszírozni
Nekem De nem nagyon tudnak ezek lekötni Két éve amikor nagyon unatkoztam megnéztem jutubról az ónidün család minden évadát kilencven valahány rész volt szerintem 3 hét alatt letudtam
Derék munka A médiában összesen ennyit kellene mondani a rémisztgetés helyett Mondjuk akkor 6000 nem oltatták volna be magukat Viszont ennek függvényében tavaly óta nem lezárni bezárni kellett volna az egész világot hanem max a fél hatos hiradóban két mondatban megemlíteni évente max 2x
A szegényebb réteg eddig sem járt étterembe és nem ök tartották el a vendéglátást...szóval hibás alapokra építve csak hibás következtetéseket lehet levonni...
Igen, azt. A te fejedben keverednek csak a hangok...Semmilyen strandról, vagy wellneszröl nem volt szó, szóval ne hazudj!!!
Ja, már tegnap délután tapasztalható volt hogy itt vannak.
nekem sima hdd van a cucc 1 terra film 2 terra sorozat, meg néhány kisebb nagyobb 2.5" hdd a laptopokból kicserélgetett hdd ssd beépítés miatt
át kellene rendezni mindent csak lusta vagyok , meg venni egy 4 terrást a sorozatoknak a kettes meg jó lenne az új filmeknek, ha már végre lenne új film........
ez mind igaz a gazdag nyugaton
de ha nincs pénz baszhatja a füstölt kolbászt meg a kovászos kenyeret
itt nálunk a szegényebb réteg csak azt nézi mi az olcsó, ha 160ft a tejnek hívott fehér lötty akkor megveszi ha 220 akkor nem
ezeknél esélytelen az "extra" kaja eladás
a középmezőny meg tud engedni néha egy-egy pizzát vagy hidegtálat, egész addig amíg van munkája, és ahogy fogy a munka úgy fogy a rendelt kaja is
aztán itt is gyorsan teszkós párizsi lesz a füstölt kolbászból
Nem seedelek, mert a 250 GB SSD-t nem szarom tele filmmel... letöltöm, és megy át 4 TB serverre, ott tartom, és onnan nézem. Meg így nem kell állandóan menni a gépeknek, bár kikapcsolva nincs soha, de alszik, mikor épp nem ülök mellette. A server is akkor indul meg, ha megszólítom...
Ja, meg a város strandja-wellness fürdője mellett van, abból is bejárható - de ugye az is zárva. Szóval megint okosat mondtál...
Igen, kiesik pár dolog, de helyette lehet olyat is kínálni, amit addig nem...
Alkalmazkodjanak...Az emberek pont ugyan annyit esznek, mint Covid előtt. csak most otthon...Egyik vendéglátós barátom azon kívül hogy elvitelre és kiszállításra továbbra is dolgozik, kitalálta hogy egyik kedvenc hobbijával is megpróbálkozik mellette, a hideg füstöléssel. Első körben csinált 50 kg kolbászt, az egy nap alatt elfogyott. Azóta folyamatosan kolbászt, sonkát és szalonnát füstöl és annyit tud eladni, amennyit csinál. Egy másik, akinek pizzériája van, meg kovászos kenyeret süt, amit ugyan úgy kiszállítanak, mint a pizzát és az is nagyon megy...stb...
Ugyan mit? Nem ott ebédelnek az emberek, hanem elviszik: kiesik a sör-üdítő-kávé. Nincs esti nyitva tartás: kiesik a vacsora, meg a klasszikus "éttermezés" ami iszogatás, eszegetés órákon át, társaságban.
Nyilván a borravaló is visszaesik...