Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt mondom én is
jó esetben nullás az üzlet....

amúgy tudjátok mi a vicc? egy havernak szolárium van ilyen kártyás-telefonos önkiszolgáló
azt is be kellett zárni amikor egyedül van bent a barnulni vágyó
Ahova évek óta járunk zabálni, jól ismerjük már a pincér srácokat... dumáltunk, azt mondta, a napi bevétel a harmada a járvány előttinek. Pedig elég jól tolják a menzás etetést. Sztem a túlélésért üzemelnek.
cecil mondta a tévében hogy többségében idős krónikus beteg halt meg
nem tudom melyik nap kb kedd-szerda

ha hullik hát hagy hulljon, gecisok ember van még így is
szerintem ha megkapom olyan 80% arra az esélyem hogy a föld alá tesznek "miatta"
Tavaly novemberi.Csak a miheztartas miatt.
Hat,szerintem siman elbir tobb hozzad hasonlo bagoszagu,venyogo,hulye, liberalnacit.
Az a baj, hogy amelyik országban erre gyúrtak azoknak sem jött be, csak jobban megszívták.
Jelenleg a braziloknál pont ez van, 80% átesett a fertőzésen, aztán most jött egy új variáns és megint elkezdtek hullani mint a legyek, szóval nem jött be.
Ráadásul ahol szabadjára engedték ott jelentek meg az új mutációk is, hiszen a nagyobb esetszámnál erre jóval nagyobb az esély.
Másik hogy most pont nem az öregek hullanak, hanem a 30-40 évesekkel van teli a kórház, meg néha a fiatalabbak.
A Heim Pál is teli van rossz állapotú COVID-os gyerekkel.

Szóval amikor ilyen okosak vagytok a ronygológussal, azért én nagyon örülök hogy mindketten lusták vagytok a fórumos okoskodásnál többre, mert ha ez akarat erővel is párosulna, akkor már régen miniszterelnök jelölt is lehetnél...a baloldalon.
Ez csak úgy, mihez tartás végett: https://hitel.news7.hu/itt-az-...
És gondolod, hogy EGYSZER AZ ÉLETBEN nem hazudik?
tök jó,hogy egyre többen jöttök itt erre rá a fórumon amit már egy éve megmondtam
Bár mamlas írt ehhez valamit nemrég egyébként az ő álláspontját osztom ha ez a mennyiség néhány hónap alatt zajlik bele se lehet nagyon gondolni mi történt volna
Annyi hülye elméletet írsz le itt jó bő lére eresztve,te vagy az orákulum na.
Nem az a lényeg hogy látod vagy nem,hanem az hogy főni mondta 2,5 millió,nyitunk.
az még várat magára de eljöhet, múltkor leírtam miért vannak ott az ingatlanárak ahol most. Azért mert az emberek rájöttek,hogy mindenhol jobb helyen van a megtakarításuk mint a bankban jelen infláció és kamatkörnyezet mellett

ez a 2,5 milló egy mágikus szám. Mi van ha le lesz oltva annyi ember és a számadatok nem változnak a új fertőzösttésg és a halálozás tekintetében? Akkor is nyitás lesz?
pipi szerint pipi szerint mindíg rám hivatkozol? Elmondtam hallottam a terminálos faszitól biztosat én sem tudok HALLOTTAM nem tapasztaltam. Valaki itt a fórumon említette, hogy ennek az ellenőrzést el is kezdték
én nem látom azt hogy az oltások bármit is megoldanának
hiszen a vének és a krónikus betegek jelentős többsége oltott, mégis ezek hullanak el százával

én már lassan azon a morbid állásponton vagyok hogy múlt évben nem laposítani kellett volna a görbét hanem minél magasabbra emelni, az egy-több évi halottakat lerendeztük volna pár hónap alatt, a gázolaj úgy is olcsó volt lehetett volna tömegsíros égetéseket tartani, aztán minden menne úgy mint régen
a gyenge elhullik az erős megmarad, nem lesz munkanélküliség a gazdaság fellendül, a megmaradt tetemes mennyiségű nyuggerpénzből meg lehet menni az adriára kokós kurvákat partiba vágni
én két könyvelővel beszéltem. Az egyik azt mondja, hogy akik náluk vannak és megoldották a kiszállítást beindult annyira, hogy soha nem látott forgalmak produkálnak.
Másik könyvelő meg azt mondta, hogy nála is vannak akik áttértek a kiszállításra kb. arra jó, hogy 0-án tartsák magukat. Az igazi pénz a hjelyben fogyasztás volt amihez ment a sok egyéb minden, üdítő, alkohol, kv stb. Meg az, hogy vendéglátó az elég tág fogalom. Nem csak étterem, meg útszékli kifőzde Pl. az a kevés kocsma ami még működöt és eltartott egy családot az hiába szállítaná ki a terméket a kocsmai hangulatot nem bírja Az eddig is erős dohányboltok ennek is a nyertesei azok a kocsmabútorok akik eddig a pistához jártak be inni, most ott tobzódnak a dohányboltok előtt isszák a sört, meg a dekást az utcán és,hogy kijött a jó idő még jól is érzik magukat mert azt hiszik a kerthelységben vannak Aztán a szállásadó szolgáltatók sem viszik ki az ágyat helybe A fedett télen is üzemelő termálstrandok sem hiszem,hogy kiviszik befőttesüvegben a vizet
Meg hosszasan lehetne még sorolni. Akinek étel volt a fő profil és meg tudta oldani a szállítást annak ez be jöhetett. Ez egy szűk része az egésznek. Múltkor a normafánál legalább 10 szórólap volt az autón, az egyik kürtöskalácsot szállítana ki a mási rétest és hasonló. Én úgy gondolom a vendéglátósok 95%-ban vesztesei a korlátozó intézkedéseknek mint inkább nyertesei. Tovább megyek. Az első hullámban akik nagyon nyertesei voltak ennek( az élelmiszerboltokat a patikákat és a dohányboltokat azt most hagyjuk azok miníg nyertesek) most azok sem verik a seggüket a földhöz.
én munkáscipőt rendelek a netről, találtam egyet itthoni boltban ami kényelmes aztán pont olyat rendelek, és mindig jó
mondjuk a nőknek ehhez se eszük nincs se praktikus oldaluk
mielőtt azt írnátok hogy megszopattam az itthoni boltot, már nem árulja azt a fajta cipőt, egyszer rendeltettem velük, 3 hét volt mire meghozták, és még úgy is drágább volt mint a neten postával vagy előtte náluk
A lényeg hogy HW szekcióm van,simán elindítanám,kérdés mennyire ugranak rá és mikor a hatóságok,mer pipi szerint 5 kiló.
A másik megfontolás hogy a vásárlókedv sem pörög a szektorban,tapasztalat hogy ha felújítás pörög a bútor kurvára áll,csak lézengő mongolidióták és múzeumlátogatók járnak meg a megnézzük ezer helyen hátha jobb,olcsóbb van máshol tipusú balfaszok,forgalom nemigen,a harmadik hogy a webes se pörög a szegmensben ha jók a háttérinfok,csak csöpörészik.
És hozzávesszük hogy a j9vő hét csonka,4 nap,utána való hét húsvét megint 4 nap főni meg mondta hogy húsvét után pár nappal meglesz 2,5 milla.
Akkor sok értelme a trükközésnek nincs,csak ha november lesz a részleges nyitás.
De nem vagyok tuti jós.
Valaki igen?
Pipi nem számít,ő tavaly jósolt filléres ingatlandömpinget.
valami 20% írtál egyik nap, annyi meg sosem lesz az ásóból meg a zsákos marhatrágyából
pörög
pl tengnap rendeltünk pizzát a szomszéd faluból, 200ft a kiszállítás laponként, ennyit még benyel a nép
ha 1 pizzával utaznak 2x6km távra kurvára nem éri meg a buli, de még kettővel sem
összevárni meg max hétvégén tudják mert akkor több a rendelés, de ha sokat várnak akkor meg ugye nem tetszik a népnek és nem fog többet rendelni
volt osztálytársam szakács ott, azt mondja arra jó ez a kiszállításdi hogy nem mínuszos a cég, vagy csak egy kicsit, aztán nem fog megszűnni
postával vagyunk szerződésbe Ők, hordgyák a csomagot tőlünk(nem a gúnyás cég) Mondta ,hogy full tele vannak munkával. Aztán ez abból is adódik, hogy kb. 1/3 a megrendelések visszaszállítgatása pláne főleg a felpróbálós termékekre. Mondta, hogy pl. egy mamika 4 szer küldte vissza a cipőt a cég költségére. A cipő meg egyébként is kényes dolog. Felpróbáljuk lépünk benne néhányat azt kiderül, hogy jó e. Én bemegyek egy cipőboltba, kb. a 4-ik rám való méretre tudom azt mondani, hogy kényelmes. persze monitorról ez nem látszik meg Aztán egy 4 szer qvázi ingyen elküldött terméknek nem tudom mennyi lehet a haszna amikor mondjuk 6000 ft a kikiáltási ára.
Biztos vagyok,hogy lesznek még érdekességek az elkövetkező időben.
Ha van kerti szekció mindent szabad,felesleges baszkodni vele,a diegotól a praktikeren át a madarasig szerinted mindenki csak kaját,virágföldet és csavart ad el?
ez a lényeg nem kell hogy beinduljon, nem is kel beindulni, még árat sem szabad kiírni, csak annyit hogy érdeklődjön telefonon
a kerti szekció legalizálja a nyitvatartást, a webshop meg a bútoreladást.
aztán ha megvolt a vásárlás bepötyögöd fél perc alatt a webshopba a rendelést, a vevőnek meg erről nem is kell tudnia hogy a neten rendelte
Amúgy beszéltem éttermessel,rendesen pörög a kiszállítás.
A főni szórta szét az angol mutánst kibaszásból.
Amúgy nekem az is jó ha a lölö megveszi a cégemet.