ha ez a mennyiség néhány hónap alatt zajlik bele se lehet nagyon gondolni mi történt volna
Mi van ha le lesz oltva annyi ember és a számadatok nem változnak a új fertőzösttésg és a halálozás tekintetében? Akkor is nyitás lesz?
mindíg rám hivatkozol?
Elmondtam hallottam a terminálos faszitól biztosat én sem tudok HALLOTTAM nem tapasztaltam.
Valaki itt a fórumon említette, hogy ennek az ellenőrzést el is kezdték
Pl. az a kevés kocsma ami még működöt és eltartott egy családot az hiába szállítaná ki a terméket a kocsmai hangulatot nem bírja
Az eddig is erős dohányboltok ennek is a nyertesei azok a kocsmabútorok akik eddig a pistához jártak be inni, most ott tobzódnak a dohányboltok előtt isszák a sört, meg a dekást az utcán és,hogy kijött a jó idő még jól is érzik magukat mert azt hiszik a kerthelységben vannak
Aztán a szállásadó szolgáltatók sem viszik ki az ágyat helybe
A fedett télen is üzemelő termálstrandok sem hiszem,hogy kiviszik befőttesüvegben a vizet
Tovább megyek. Az első hullámban akik nagyon nyertesei voltak ennek( az élelmiszerboltokat a patikákat és a dohányboltokat azt most hagyjuk azok miníg nyertesek) most azok sem verik a seggüket a földhöz.
Mondta, hogy pl. egy mamika 4 szer küldte vissza a cipőt a cég költségére.
A cipő meg egyébként is kényes dolog. Felpróbáljuk lépünk benne néhányat azt kiderül, hogy jó e. Én bemegyek egy cipőboltba, kb. a 4-ik rám való méretre tudom azt mondani, hogy kényelmes. persze monitorról ez nem látszik meg
Aztán egy 4 szer qvázi ingyen elküldött terméknek nem tudom mennyi lehet a haszna amikor mondjuk 6000 ft a kikiáltási ára.
jó esetben nullás az üzlet....
amúgy tudjátok mi a vicc? egy havernak szolárium van ilyen kártyás-telefonos önkiszolgáló
azt is be kellett zárni amikor egyedül van bent a barnulni vágyó