Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezzük meg a vendéglátósokat
Nekik a főni azt mondta max egy hónap és ez még november első felében volt
Most szállítottam ki egy ágyat meg egy matracot két korláttal...................a parkolóig.
mondjuk ez logikusnak tűnik
Arra már nem gondolnék, hogy ellenőriznék a szállítás körülményeit az már szőrszálhasogatás lenne
Egyébként is az egész egy nagy faszság.
Már párszor mondtam,a webbolt nem csak annyi hogy interneten árulhatsz.
Kereskedői szempontból kurvára meg kell gondolni.
Kisebb anyagi helyzetű céget rohadtul meg lehet szopatni.
A 14 napos elállási az egyik.
Az idióta emberkék csak kattingatnak mindegy majd a bolt megóggya alapon.
Pár történetet hallottam nagyértékű cuccról amit simán visszamondtak.
Basszus még a sima boltot is meg lehet.
Aztán a kétmillió weboldal mellett kurvára nem biztos hogy egy januárban indított beindul.
És ha nem tudsz összehozni egy normális tele útvonalat nem biztos hogy pozitív lesz a mérleg.
A legutóbbi egy békéscsabai cég garis gondja.
Kínai relax fotel,a bp-i holgyemény szerint a lábtartó túl gyorsan ugrik ki.
Hiába mondta az ipse hogy ez tök normális gyári,el kellett vinnie,2. fuvarként vitték vissza ugyanazt.
Hát ahogy bogyó szerény ésszel mondja hogy bele kell férnie.Aha,amikor a webes áruházak egymásra kell licitálnia 4e forintért.
Szóval komoly tőke és kurvaerős gyomor kell meg a beleszarok az emberekbe mentalitás.
És évente új cég.
ez igaz
de mennyire életszerű hogy felhív bárki és kérek egy montana kanapét bézs színben de még ma
azért nem pizzéria hogy egy hawai vagy margherita névvel kb sosem lehet mellélőni
Nem kell.... telefonos rendelést is felvehet kiszallitasra
az első találatra ezt adta be: https://www.webnode.hu/arlista-w2/
1000ft/hó egy hoki webbolt, igazándiból csak azért kell hogy legyen, aztán az összes rendelés egyből netes lesz
Hetfoig nezem a szamokat.
kb úgy van a munkával mit én, a legkisebb kapaszkodót is megragadja hogy ne kelljen a közelébe se menni
Ha a Főni megmondta, az meg van mondva....
Amúgy az is nonszensz..... ha mennék hozzá egy megbeszélésre, simán bemehetnék, mivel ott van az “iroda”.... hogy mi a megbeszélés tárgya, az ugye meg nem érdekes..... tehát simán bemehetek egy lezárt üzletbe is
Nameg mindenki maraggyon otthon.
Persze,elso joido es tegnap delutan bedugult a palya pestrol balatonra,tuzolto2 kibaszottul orul.
Idiota szabaly,de foni megmondta,husvet a celdatum.
Ki van adva.Hitet kernek kerem.
Majd azt mondja, hogy weben nézték ki és telefonon rendeltek....
Amúgy meg az sem kell.... a bolt nem lehet nyitva, kiszallitasra adhat el....
Webshopon leadja magának a rendelést
Akkor nert novesztesz pokhasat es gigatokát?
Mondtam, hogy JETI-fejem van, báár... így, ahogy mondod... lehet, hogy E.T lesz az , vagy az Alien filmekből a gyíkarc
basszus remélem nem szerelmes vagy belém
Én utálom a kövér buzikat
Beegett az a tokas sorozat kep amit mutogat.
Kb 3x kellett ujra alapozni foltokban mert vasig lett csiszatolva.
Tovabba olyan 4-5 naponta lett ranezve.
jó ötlet csak a "saját tárolt bútoraidat" nem adhatja el zotya számlára.
Egyáltalán semmit nem adhat el sem a terminálon keresztül sem számlára, mert zárva tartási idő alatt végül is miből lett bevétele?
nem rossz, de ennyi szabadidő mellett haladhatna jobban is a bödön már 3 hete ezt az egy elemet mutogatod
Már rég a tesztköröknél kellene tartanod
A Pipit?! De hogy kerül a fejedre?!
Akkor csucsos a fejed,nekem az NXR fel nap utan lecsuszik a tokamig,errol mindig pipi jut eszembe es le akarom tepni a fejrmrol.