Én is elmennék 1et motorozni, de sztem még hideg van. Meg aztán 150 km-en belül nincs olyan hely, ami magasabb lenne 50 méternél Alfődön még kanyar se nagyon van.
Kend ki a belsejét kacsazsírral. Úgy fog le- és fel járni, mintha kötelező lenne
Ha ennyire nehezen tudod fel- és levenni, akkor inkább keress egy másikat.
Valószínűleg nem a mérettel van a gond, hanem a fejformáddal. Gondolom, hogy ilyen kis "Hörcsögarcú" lehetsz
Már bocs
Nekem Jeti fejem van, nem is volt jó rám egyik "olcsóbb" bukó sem, muszáj volt jó drágán Shoei-t venni.
Menj el egy olyan boltba, ahol többféle gyártó terméke is van, válaszd ki a megfelelőt és utána ráérsz eladni a "rosszat"
Ha uj a buko akkor pér honap.használat után többnyire tágul annyit hogy nem fog nehezen lejönni.
Momdjuk én schubertet nem vettem.meg emiatt, azt valami kinszenvedés volt letépni de a helyén kényelmes volt.
Friss nebulóként fordulok hozzátok .
Most csinálom a motoros jogsim , vettem bukót (ugye nem kell részleteznem hogy vagy 6x beletört a bicskám mire sikerült méretet találnom .
Egy k1-es agv lett a nyerő , ha fent van a hombár fejemen meg sem mukkan szinte , alapvető szabályoknak megfelel jól passzol homloknál nem nyom , kényelmes úgy is ,hogy 1 órát van a fejemen stb de ...
Itt jön a de , rendesen letépi az arcomat mire felszuszakolom meg mikor leveszem, maszkban is .
Nektek milyen bukó vált be , illetve mit próbáltatok ? Törődjek bele mert ez így fasza és biztonságos a fejemen , vagy ha lehet akkor nyugodt szívvel adjam el aztán keressek mást ?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem éppen egy keeway hurricane robogót szerelek és az egyik alkatrész nem tudom hogy micsoda, mi a szerepe, hogy kell bekötni. Ezért aki tud kérem segítsen. Itt van a kép róla.
Ahh, probalok utanajarni a 9 se touch problemnek, alin vot gagyi oled frame-el 25.
Most megy, de nuku fingerprint es 4,3-as a kijelzo. Ha nem kezd szarakodni fel evig a touch akkor az volt a gebasz, ha igen akkor programhiba.
Amugy a frame gyari minoseg, ez kulon 23e ittbon, szoval mar csak vadasznom kell egy 5,99 es oem panelt.
Ha ennyire nehezen tudod fel- és levenni, akkor inkább keress egy másikat.
Valószínűleg nem a mérettel van a gond, hanem a fejformáddal. Gondolom, hogy ilyen kis "Hörcsögarcú" lehetsz
Már bocs
Nekem Jeti fejem van, nem is volt jó rám egyik "olcsóbb" bukó sem, muszáj volt jó drágán Shoei-t venni.
Menj el egy olyan boltba, ahol többféle gyártó terméke is van, válaszd ki a megfelelőt és utána ráérsz eladni a "rosszat"
mondjuk ha a sapka szűk azt is labdára szoktam húzni
Momdjuk én schubertet nem vettem.meg emiatt, azt valami kinszenvedés volt letépni de a helyén kényelmes volt.
https://www.kepesmotor.hu/mala...
Friss nebulóként fordulok hozzátok
Most csinálom a motoros jogsim , vettem bukót (ugye nem kell részleteznem hogy vagy 6x beletört a bicskám mire sikerült méretet találnom
Egy k1-es agv lett a nyerő , ha fent van a hombár fejemen meg sem mukkan szinte , alapvető szabályoknak megfelel jól passzol homloknál nem nyom , kényelmes úgy is ,hogy 1 órát van a fejemen stb de ...
Itt jön a de , rendesen letépi az arcomat mire felszuszakolom meg mikor leveszem, maszkban is
Nektek milyen bukó vált be , illetve mit próbáltatok ? Törődjek bele mert ez így fasza és biztonságos a fejemen , vagy ha lehet akkor nyugodt szívvel adjam el aztán keressek mást ?
köszikösziköszi
Most megy, de nuku fingerprint es 4,3-as a kijelzo. Ha nem kezd szarakodni fel evig a touch akkor az volt a gebasz, ha igen akkor programhiba.
Amugy a frame gyari minoseg, ez kulon 23e ittbon, szoval mar csak vadasznom kell egy 5,99 es oem panelt.