Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként, ha új a bukó, vissza is cserélheted, ha nem használtad. Vagy esetleg próbálj bele másik méretű arcpárnát.
Lehetne éppen dízel-tuningbox is.
Keress egy üres rutinpályát, és gyakorold a nyolcasokat.
Én is elmennék 1et motorozni, de sztem még hideg van. Meg aztán 150 km-en belül nincs olyan hely, ami magasabb lenne 50 méternél Alfődön még kanyar se nagyon van.
Nekem az mp3 lejáccóm néz így ki pont
Kend ki a belsejét kacsazsírral. Úgy fog le- és fel járni, mintha kötelező lenne
Ha ennyire nehezen tudod fel- és levenni, akkor inkább keress egy másikat.
Valószínűleg nem a mérettel van a gond, hanem a fejformáddal. Gondolom, hogy ilyen kis "Hörcsögarcú" lehetsz
Már bocs
Nekem Jeti fejem van, nem is volt jó rám egyik "olcsóbb" bukó sem, muszáj volt jó drágán Shoei-t venni.
Menj el egy olyan boltba, ahol többféle gyártó terméke is van, válaszd ki a megfelelőt és utána ráérsz eladni a "rosszat"
én az enyémbe egy pöttyös labdát tettem aztán felfújtam pár hétre
mondjuk ha a sapka szűk azt is labdára szoktam húzni
Husvét után és talán.
Ha uj a buko akkor pér honap.használat után többnyire tágul annyit hogy nem fog nehezen lejönni.
Momdjuk én schubertet nem vettem.meg emiatt, azt valami kinszenvedés volt letépni de a helyén kényelmes volt.
V.Cicának egy új gép
https://www.kepesmotor.hu/mala...
Jol teszitek, en se mennék miattunk.
Addig nem megyünk. Amúgyse, nemhogy miattatok
Sziasztok !

Friss nebulóként fordulok hozzátok .
Most csinálom a motoros jogsim , vettem bukót (ugye nem kell részleteznem hogy vagy 6x beletört a bicskám mire sikerült méretet találnom .
Egy k1-es agv lett a nyerő , ha fent van a hombár fejemen meg sem mukkan szinte , alapvető szabályoknak megfelel jól passzol homloknál nem nyom , kényelmes úgy is ,hogy 1 órát van a fejemen stb de ...
Itt jön a de , rendesen letépi az arcomat mire felszuszakolom meg mikor leveszem, maszkban is .
Nektek milyen bukó vált be , illetve mit próbáltatok ? Törődjek bele mert ez így fasza és biztonságos a fejemen , vagy ha lehet akkor nyugodt szívvel adjam el aztán keressek mást ?

köszikösziköszi
Sziasztok! Lenne egy kérdésem éppen egy keeway hurricane robogót szerelek és az egyik alkatrész nem tudom hogy micsoda, mi a szerepe, hogy kell bekötni. Ezért aki tud kérem segítsen. Itt van a kép róla.
Héregen, szoval tuti nem jossz, amugy nyugatrol delutan hidegfront jon elvileg.
Ahh, probalok utanajarni a 9 se touch problemnek, alin vot gagyi oled frame-el 25.
Most megy, de nuku fingerprint es 4,3-as a kijelzo. Ha nem kezd szarakodni fel evig a touch akkor az volt a gebasz, ha igen akkor programhiba.
Amugy a frame gyari minoseg, ez kulon 23e ittbon, szoval mar csak vadasznom kell egy 5,99 es oem panelt.
Hol lesz ? Csak hogy messze elkerüljük
Már megint szétqrtál egy telefont? Miért?
Végülis az is lehetne.Háromlábú radar burkolat,a nato használja vagy fogja használni.
Mi ez? Gázora doboz?
Jah bogyo.
Mikezek?
Én meg ezeket a szarokat festem mostanság........
Az SM homartali 13 körül.