Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Online kassza van
Nyugtával - vagy ÁFÁ-s számlával - dicsérd.
Ez egy jó nap volt.
Nagy buli lehetett. Remélem, azért maszkot viseltek!
https://index.hu/belfold/2021/...
azok utcai motorok, bár a 640 terep képes de levettem a bütykös gumit mert úgyse megyek már erdélybe, ott azért még sok murvás út van a hegyekben
azok utcai motorok, bár a 640 terep képes de levettem a bütykös gumit mert úgyse megyek már erdélybe, ott azért még sok murvás út van a hegyekben
Azért néztem nagyot, hogy ez nem a 640-ed, se nem a vadiúj 390.
ez a gyerek játszós motorja, 2t 200ccm
én a 640est akartam eladni, lassan árat emelek hogy a nyáron ne zaklassanak a vevők
Ezt a KTM-et akarod eladni? Rosszul látok, vagy ez kétütemű?
szeretem ezt a fostalicska robogót úgy tolja az adrenalint terepeni mint semmi más
a másik motor meg szűk fele annyit ér mint a rönód
De mik ezek a szarok? Van neked is meg a fiadnak is rendes motorja!
Dehogy nincsen, csak nem kell balfasz módon nekimenni minden parkoló autónak.
mi toltunk egy nagyobbacska kört a gyerekkel terepen
felderítettem kb 30km csatornapartot, húsvétkor beássuk magunkat 3 napra
Inkább a kovid mint a motor A motornál semmi esély a túlélésre
Visszavonják plusz pénzbírsággal sújtanak 3 milla azt hiszem aki nem oltakozik a másodikra ennyit fizet Bár az index azt is írta alig használt rönó csiklót is beszámolnak a büntibe Így már nem kell sok hitelt felvenned, hogy kifizesd a6 egyenleget
Fasznak nem motoroztok pofazas helyett?
faternak semmi baja nincs a kínaitól, szerdán adtál be a 2. kört
Majd meglátjuk a hírekben, hogy mások hogyan reagálnak az AstraZeneca második dózisára.
Nem kötelező azt beadatni, nekem már van oltási igazolványom, mehetek Horvátba, Görögbe akár már húsvétkor....
Édesanyám most kapta a második oltást azt reszket a láztól Az elsőnél semmi baja nem volt Pedig ez a leggyengébb kínai Te a halálos asztrád kaptad Van még 50 napod
Inkább belehugyoznék a konektorba Mint ezek a szarok Nem hinném, hogy egy részt is végig tudnék nézni Az onidün családot kifejezetten élveztem
Nem a flancos 20 ezres helyekre kell mindíg gondolni Utközben megéhezek simán beugrok egy kifőzdébe, pizzériába egyszerű helyekre felszaladok az ikea étterembe ha arra van dolgom vagy meki ezek 4-6 ft per alkalom nem pénz kérdés szerintem
Rohaggyá' meg!
Nem való már ennyi munka egy ilyen vén fasznak hamarosan úgyis eldobod a kanalat inkább élvezd azt a kicsi hátralévőt
Nézzél NCIS-t az vagy 380 rész és ha elfogyott, jöhet a NCIS Los Angeles, NCIS New Orleans, azokból összesen is van kb. ugyanannyi. 40 percével szép teljesítmény