Visszavonják plusz pénzbírsággal sújtanak 3 milla azt hiszem aki nem oltakozik a másodikra ennyit fizet Bár az index azt is írta alig használt rönó csiklót is beszámolnak a büntibe Így már nem kell sok hitelt felvenned, hogy kifizesd a6 egyenleget
Majd meglátjuk a hírekben, hogy mások hogyan reagálnak az AstraZeneca második dózisára.
Nem kötelező azt beadatni, nekem már van oltási igazolványom, mehetek Horvátba, Görögbe akár már húsvétkor....
Édesanyám most kapta a második oltást azt reszket a láztól Az elsőnél semmi baja nem volt Pedig ez a leggyengébb kínai Te a halálos asztrád kaptad Van még 50 napod
Nem a flancos 20 ezres helyekre kell mindíg gondolni Utközben megéhezek simán beugrok egy kifőzdébe, pizzériába egyszerű helyekre felszaladok az ikea étterembe ha arra van dolgom vagy meki ezek 4-6 ft per alkalom nem pénz kérdés szerintem
Nézzél NCIS-t az vagy 380 rész és ha elfogyott, jöhet a NCIS Los Angeles, NCIS New Orleans, azokból összesen is van kb. ugyanannyi. 40 percével szép teljesítmény
https://index.hu/belfold/2021/...
én a 640est akartam eladni, lassan árat emelek hogy a nyáron ne zaklassanak a vevők
a másik motor meg szűk fele annyit ér mint a rönód
felderítettem kb 30km csatornapartot, húsvétkor beássuk magunkat 3 napra
Nem kötelező azt beadatni, nekem már van oltási igazolványom, mehetek Horvátba, Görögbe akár már húsvétkor....