Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehol nem mukodik.
Jól működik a rendszer?
bogyónak
mert mindig elsiklik felette csak rinyál hogy milyen szarul állunk
ezek a ksh adatai, a halottakat nemigen lehet elsumákolni, max 1-2 napokat lehet csúsztatni ha nagyon akarnák, de ennek nincs értelme
2021 február: 2742, 2715, 2738, 2829(itt már minden média csatornán hangoztatták nagyon nagy a baj és sok a halott)
2020 február: 2636, 2750, 2586, 2782 (itt nem volt semmi szezon se influenza se egyéb, annyira jól teljesítettünk)
2019 február: 3384, 3263, 3034, 2888 (itt előbb volt az influenzaszezon, már csökken a halottak száma)
2018 február: 2731, 2833, 3037, 3161(itt később volt az influenzaszezon pár hétig még emelkedik a halottak száma)
2017 február: 3616, 3256, 2991, 2890 (itt is már csökken .....)
2016 február: 2483, 2640, 2575, 2491 (itt nem volt látható szezonális emelkedés egyik héten sem)
2015 február: 3350, 3280, 3349, 3120 (itt épp az influenza szezon volt, ezután csökkent hétről-hétre a halottak száma)
Idén már lehet át is léptem a 30nap karantént összesen. Nem dolgozhattam, nem kereshettem pénzt pedig összesen 5napot voltam beteg. A többi napomat ki fogja fizetni ? egy havi fizumat utalhatná az állam.
Az a lényeg hogy meggyógyultál!
Ezt a pár nap bosszúságot meg próbáld meg kibírni.
Épp most láttam Bp-en egy ezüst Futura-t, mi a fene, divatba jött a típus.
Napi 1500ft vagy mennyi a táppénz
De nyoma nincs hogy 16-ától itthon vagyok, tisztességesen leültem önkéntesen a karantént, nem mentem sehova, már napok óta tünetmentes vagyok és most zárnak be
Idén másodszor hogy basznák meg az anyjukat
Akkor ez neked fizetett szabi
Na a karantén teszt viszonyítása. Lehet hogy a teszttől jár a 10nap abban az esetben ha a háziorvos egy lusta balfasz és nem képes kitölteni rendesen a papírokat. Mint most az én esetemben, már semmi bajom, minden tünetem elmúlt, az első tünetem 12napja volt és mostantól akarnak adni 10napot mert a háziorvos hiányosan töltötte ki.
Pedig mennyi restaurálni való rozsdás furgont vehetne rajta....
Ahh, amatorok, csak kicsit vertek meg a zoknihazit.
Jo, akkor legalabb valani kis parthaz naaaaaa.
Olyan má van. LMP
Majd te mas leszel na, hisz lehet mas.......
Te nem kerülhetsz pénz közelébe... sajnálom...
pont ugyanolyanok, nincs különbség....
Erre palyazok, en viszem a coreszt, o meg a part arca, es megszokta hogy mindig o oldja meg.
Műveltnek? dk-st?
Baszod, szervilis birkakent nem fogtad fel hogy oszod 2006 ban volt, az vitte el meg amit elotte csinaltsk, tudod a nem csinaltunk semmit.
Nem a valsag, csak ezt szeretnrk osszemeosni a hozzad hasonlo agymosottak.
Muveltebbnek gondoltalak.
Nektek se kell, ha elég ügyesek lesztek
Azt nem lehet. Ha ezt nem látod be, kár erről beszélgetnünk.
Szted melyik politikus mond "igazat"?
Az köztudottan nem mindig célravezetö a politikában. Sem. Persze itt nem a tisztességtelen hazudozásra gondolok. Inkébb. a cél szentesiti az eszközt. Látod, bogyo igy is habba van pedig csak a balos média tette hintába.
Visszafizette már azt a szerény 156M-t amit ellopott?
Az igazat?
Akko gyerunk, keves az ido, a gödenyt is le kell nyomnunk.