Szerintem meg nagyon nem alap a magán, nekem a doki előző héten adott beutalót, hétfőn voltam vért vetetni és ma megvolt az eredmény amit majd a doki közöl velem ha b elmegyek hozzá és ezt a tb fizeti. A magán elég ritka még az átlagnál.
De,pont a kérdésedre válaszoltam,arra hogy mi a logika benne.Csak te ezt nem fogtad fel.
Igazam van?Miben?
Nem is arról volt szó hogy kinek van igaza.
Te nem értetted a logikát,mi meg leírtuk.
Jajj hát persze hogy igazad van. Nemám megáll a szíved addig próbálod bizonygatni.
Full másról beszéltünk, nem arra válaszoltál amit írtam. De hát ez magas neked, nyugodj le. Neked van igazad. Megviselné a lelkem ha szívrohamot kapnál vagy agyvérzést az idegtől.
"nem is tudtam hogy jár még valaki esztékába 3hónapos várakozási idővel."
Ha nem jár senki hogy van 3 hónap várakozási idő és ha te nem jársz honnan tudod hogy mennyi várakozási idő van?
Nálunk pár napra rá adnak.
De ki a szart érdekel a promós csomag?Elhangzott ilyen?Nem.
"Te ebben érzed a logikát ? :D miért nem azonnal olyat csinaltatsz ami kimutatja és elfogadják ?"
Te jöttél ezzel a hülye kérdéseddel,amit aztán ketten próbáltunk elmagyarázni hogy miért nem.De te nem akartad felfogni,nem vagyok benne biztos hogy már tudod.
Igazából ti leragadtatok és az első mondatomtól nem értitek hogy volt egy promós csomag magánklinikán. De hát ez magas nektek. Ingyenes vérkép... nem is tudtam hogy jár még valaki esztékába 3hónapos várakozási idővel...evidens volt hogy magánklinikáról van szó.
Egy általános vérkép is majdnem ennyi pénz, akkor nem kurvamindegy ?!
De már lényegtelen, nincs kedvezményes csomag.
Eszembe sem jutná pár ezer ft miatt 2x szuratni magam.
Igazam van?Miben?
Nem is arról volt szó hogy kinek van igaza.
Te nem értetted a logikát,mi meg leírtuk.
10990.- az ara, AFA val
Full másról beszéltünk, nem arra válaszoltál amit írtam. De hát ez magas neked, nyugodj le. Neked van igazad. Megviselné a lelkem ha szívrohamot kapnál vagy agyvérzést az idegtől.
Ha nem jár senki hogy van 3 hónap várakozási idő és ha te nem jársz honnan tudod hogy mennyi várakozási idő van?
Nálunk pár napra rá adnak.
"Te ebben érzed a logikát ? :D miért nem azonnal olyat csinaltatsz ami kimutatja és elfogadják ?"
Te jöttél ezzel a hülye kérdéseddel,amit aztán ketten próbáltunk elmagyarázni hogy miért nem.De te nem akartad felfogni,nem vagyok benne biztos hogy már tudod.
Már nincs!!!
Azt engedd el már!!!!
COI:12
De már lényegtelen, nincs kedvezményes csomag.
Eszembe sem jutná pár ezer ft miatt 2x szuratni magam.
Amit a Budapest Főváros Kormányhivatala számlájára kell utalni.
Most intézzük.
Csak azért vagyok benne ennyire biztos.